Отдавна съм казал, много отдавна:
Андерсон, Парк, Ернандез, Оуен, както и Карик и Фърдинанд(Които обаче навлизат във форма) не се нужни на отбора. Писна ми от тоя Андерсон дето само парите прибира, а за Парк просто ... това ми е най-противния играч..
Уигън - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Уигън - Манчестър Юнайтед
[/center]Re: Уигън - Манчестър Юнайтед
Със съдии не се оправдаваме,не искам да заприличаме на едни други ''привърженици''.Даже загубихме заслужено с оглед на показаното на терена.
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
- lrlazarov_19
- Контакти:
Колко важен играч за Юнайтед е само Пол Скоулс... Ако не се беше завърнал преди няколко месеца, днес едва ли щяхме да се ядосваме, че не водим с 8 точки пред Сити, а с 5! Може би титлата щеше да е изгубена........ Поклон пред този велик човек!
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
- lrlazarov_19
- Контакти:
Rofles написа:Отдавна съм казал, много отдавна:
Андерсон, Парк, Ернандез, Оуен, както и Карик и Фърдинанд(Които обаче навлизат във форма) не се нужни на отбора. Писна ми от тоя Андерсон дето само парите прибира, а за Парк просто ... това ми е най-противния играч..
Парки миналият сезон вкара ПОНЕ 5 изключително важни гола
clever_ написа:Със съдии не се оправдаваме,не искам да заприличаме на едни други ''привърженици''.Даже загубихме заслужено с оглед на показаното на терена.
+1 Просто трябва да сме над тези неща , за разлика от феновете на другите отбори !
You know how good you are, you know the jersey you're wearing, you know what it means to everyone here and don't ever let yourself down. The expectation is always there.
- Sir Alex Ferguson
- Sir Alex Ferguson
lrlazarov_19 написа:smoothc написа:За Уелбек не мога да се съглася, защото помага на отбора ето и сега се бори, но толкова .. А за Клевърли напълно подкрепям всички го хвалехме, че много добър, но не направи нищо в тоя мач, както и през целия сезон(бе началото) Да голям талант, е но за момента нищо. Погба не коментирам той не играе толкова често
Някои играчи от Юнайтед бих ги изхвърлил моментално,просто нямат нито класата,нито осъзнават отговорността да играеш за Манчестър Юнайтед.
Уелбек е такова дърво,че няма накъде.В началото направи 4-5 силни мача и айде голям талант,новия Анди Коул,ала бала...
Виж,например Македа доста повече се вписва в стила на Юнайтед,отколкото Уелбек,но просто затова,че не е англичанин не му се дават повече възможности за изява,а дори и в малкото такива,той винаги се справяше доста добре!
Според мен всички имаме прекалени очаквания от тези момчета. Те нямат опита, нямат и самочувствието да поведат отбора в мач като днешния! В мач като днешния хора като Гигс, Рууни, Рио и Карик трябва да направят разликата! Но никой не се нае със задачата да поведе отбора...
За опита.. винаги му се предава прекалена важност и служи за оправдания на доста играчи ,да има някакво значение но........ . Ако си добър играч си добър , самочувствие, играеш за Юнайтед ! Проблема е чисто спортно технически
- OldTrafford
- Контакти:
lrlazarov_19 написа:Колко важен играч за Юнайтед е само Пол Скоулс... Ако не се беше завърнал преди няколко месеца, днес едва ли щяхме да се ядосваме, че не водим с 8 точки пред Сити, а с 5! Може би титлата щеше да е изгубена........ Поклон пред този велик човек!
ПОЛ СКОУЛС
Сезон 2011/2012
Мачове от висшата лига в които Пол Сколс е започнал като титуляр:
Победа Bolton 3-0
Победа Stoke 2-0
Победа Liverpool 2-1
Победа Norwich 2-1
Победа Tottenham 3-1
Победа WBA 2-0
Победа Wolves 5-0
Победа Blackburn 2-0
Победа QPR 2-0
Титуляр в 9.
9 победи, 27 от 27 точки, вкарани 23 гола, получени 3 гола.
Мачове от висшата лига, в които Пол Сколс се появава на терена като резерва:
Победа Arsenal 2-1 [в 74 минута при резултат 1-1]
Равен Chelsea 3-3 [в 63 минута при резултат 1-3]
Победа Fulham 1-0 [ в 78 минута при резултат 1-0]
Вкарани 3 гола, получени нула, от влизането му на терена.
Общо вкарани 26 гола, получени 3, докато Пол Сколс е на терена.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
Според мен всички имаме прекалени очаквания от тези момчета. Те нямат опита, нямат и самочувствието да поведат отбора в мач като днешния! В мач като днешния хора като Гигс, Рууни, Рио и Карик трябва да направят разликата! Но никой не се нае със задачата да поведе отбора...
Да ти кажа честно,аз дори никога не съм и имал някакви очаквания към тях,особено към Уелбек...рядко срещано дърво наистина!
Клевърли добре почна,но контузиите му пропиляха сезона,но все пак има доста хляб в него!
На Чичарито всички му научиха номерата и отделно пък,еднообразната му игра...
Погба-аз лично не виждам нищо специално в него,дори се чудя...какво толкова му харесвате!
Той,ако е най-добрият играч от школата на Юнайтед....представям си значи на какво ниво са останалите,а това е много,много лоша новина за Юнайтед и бъдещето.
- OldTrafford
- Контакти:
smoothc написа:Според мен всички имаме прекалени очаквания от тези момчета. Те нямат опита, нямат и самочувствието да поведат отбора в мач като днешния! В мач като днешния хора като Гигс, Рууни, Рио и Карик трябва да направят разликата! Но никой не се нае със задачата да поведе отбора...
Да ти кажа честно,аз дори никога не съм и имал някакви очаквания към тях,особено към Уелбек...рядко срещано дърво наистина!
Клевърли добре почна,но контузиите му пропиляха сезона,но все пак има доста хляб в него!
Погба-аз лично не виждам нищо специално в него,дори се чудя...какво толкова му харесвате!
Той,ако е най-добрият играч от школата на Юнайтед....представям си значи на какво ниво са останалите,а това е много,много лоша новина за Юнайтед и бъдещето.
А каква е алтернативата?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
- lrlazarov_19
- Контакти:
smoothc написа:Според мен всички имаме прекалени очаквания от тези момчета. Те нямат опита, нямат и самочувствието да поведат отбора в мач като днешния! В мач като днешния хора като Гигс, Рууни, Рио и Карик трябва да направят разликата! Но никой не се нае със задачата да поведе отбора...
И все пак не обърна внимание на по-важното в случая... Къде бяха лидерите на отбора ни в мач като днешния??? Никой не направи крачка напред и не пое отговорност!