Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Tobacco » 27 фев 2014 15:09

Много ми е интересно кво толкова му има на НАНИ?
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 фев 2014 15:12

Tobacco написа:Много ми е интересно кво толкова му има на НАНИ?

Вирусно заболяване, явно като Флетчър преди време :?

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 27 фев 2014 15:15

Не знам вече..не вярвам да е треньорска контузия,щото при положение че не ти върви отбора си длъжен да пробваш от всичко,а Нани определено е добър вариант.
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2014 15:22

MuFc1878 написа:Помня ги много добре. Само, че нито за миг не съм се съмнявал, че Сър Алекс ще изгради нов успешен тим! А и тогава до колкото си спомням бяхме и трите сезона в топ 3!
Мойс може да има качества, но никъде не е казано, че ще успее да се справи във велик клуб като Юнайтед, и още повече да замести Сър Алекс.
Дори Сър Алекс прави грешки, и ако спекулациите се окажат верни, то той ще се върне, за да спаси своето отроче. Едва ли си е представял чак такъв спад във формата на всички.

Да,хубаво е да се помнят тези времена,защото четейки коментарите(в най-различни медии и форуми),честно да ти призная....оставам доста разочарован от отношението и т-нар къса памет на някои от феновете на Юнайтед!
Това,което се случва сега е плод на различни обективни фактори,но в крайна сметка,дълбоко в своята същност то е част от мащабите на кардиналните промени и преходния период след ерата на сър Алекс.
Онзи период(2004-2006) си беше истинска криза,която е несравнима с обстоятелствата и някои от ключовите фактори(най-вече нивото на конкуренцията) на този етап.
Сър Алекс избра по-трудният вариант,което означава че този избор изобщо не е случаен.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 фев 2014 15:33

Всичко се дължи на това, на което ни научи Сър Алекс за тези 25 години. Или по друг начин казано, след дъжд и облаци винаги изгрява слънце. Слънцето изгряваше много бързо. Вече 8 месеца има само облаци и дъжд, макар наистина да съм очаквал сериозен катаклизъм след ерата на шотландеца! 7-мо идва в повече на всички, но и самия клуб се управлява доста консервативно и общо взето се разчита на всеки 20/25 години да се появи някой като Бъзби и Фъргюсън! Континентален мениджър в Юнайтед? Пълен абсурд.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 фев 2014 15:53

MuFc1878 написа:Всичко се дължи на това, на което ни научи Сър Алекс за тези 25 години. Или по друг начин казано, след дъжд и облаци винаги изгрява слънце. Слънцето изгряваше много бързо. Вече 8 месеца има само облаци и дъжд, макар наистина да съм очаквал сериозен катаклизъм след ерата на шотландеца! 7-мо идва в повече на всички, но и самия клуб се управлява доста консервативно и общо взето се разчита на всеки 20/25 години да се появи някой като Бъзби и Фъргюсън! Континентален мениджър в Юнайтед? Пълен абсурд.

Е,понякога промените изискват повече време и ресурси.
Аз лично повече съм шокиран от поведението на някои футболисти(особено част от лидерите),тотално съм разочарован наистина...защото те са хората,които трябва/ше да помогнат на мениджъра да се адаптира и така всички заедно да вървят напред!
В моите очи Дейвид Мойс има само една възможност,която ако не бъде осъществена лятото...просто ще си спечели още един противник.
Тази възможност се нарича чистка в Манчестър Юнайтед,която той задължително трябва да осъществи,без абсолютно никакъв компромис!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 фев 2014 15:55

Интересно ми е да разбера кои играчи според теб трябва да напуснат клуба и кои младоци искаш да пробият в първия отбор.

Времето за промяна започна след новината за оттеглянето на Сър Алекс - месец май 2013 година!

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 фев 2014 17:01

200 милиона за Мойс, Мангала и Шоу на хоризонта
Ръководството на Юнайтед подкрепи мениджъра 27.02.2014, 12:54
Ръководството на Манчестър Юнайтед подкрепи мениджъра на клуба Дейвид Мойс, въпреки слабите резултати, които отборът показва. Според информация на "Дейли стар", Мойс ще получи 200 милиона паунда за летния трансферен прозорец. В списъка на кандидатите за преминаване в английския клуб са имената на Елиаким Мангала, Люк Шоу, Тони Кроос и Илкай Гюндоган.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 фев 2014 17:03

Ако Глейзър не го уволнят тоя бездарник, че па и му дадат 100-150 млн за трансфери, значи и те са тотално изперкали. Но те щом дотука го оставиха, явно са :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”