Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 12:43

Ухаа, колегата слага Байерн на 4-то място :mrgreen: :lol: А ви се паднаха, а го закъсахте яко - това е най-лошия вариант ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 24 фев 2014 12:56

Барселона-6
Байерн-7
Атлетико Мадрид-1
ПСЖ-4
Челси-3
Дортмунд-2
Реал Мадрид-5

Най - неприемлив е Байерн. След това Барса и Реал. ПСЖ също ще ни скъсат мрежата.

Най - приемливи - Атлетико ( в криза са , показва го и последния резултат в Примера) , Дортмунд (нямат нищо общо с предишната си форма ).

Челси са ни познати и определено ги предпочитам пред ПСЖ !

ПСЖ с Кавани, Ибрахимович, Лукас Моура, Лавеци са изроди, почти толкова колкото Байерн, Барса и Реал.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 фев 2014 13:01

от boabbb на 24 Фев 2014 11:43
Ухаа, колегата слага Байерн на 4-то място А ви се паднаха, а го закъсахте яко - това е най-лошия вариант

За едни най-лош,за други не чак толкова.Именно поради тази причина,съм предложил въпроса под формата на анкета!
Ако пък случайно вие успеете да се класирате(всичко е възможно във футболната игра),веднага ви слагам на първо място...поради обективни причини :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 13:03

smoothc написа:За едни най-лош,за други не чак толкова.Именно поради тази причина,съм предложил въпроса под формата на анкета!
Ако пък случайно вие успеете да се класирате(всичко е възможно във футболната игра),веднага ви слагам на първо място...поради обективни причини :)

Нас ни брой вънка ;) Тая с 0-2 в Мюнхен става рядко ;) Пък ако се наложи, може и някой картон да отнесеме, е така, за спорта :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 24 фев 2014 13:08

Именно,че на този етап умишлено съм подчертал т-нар фаворитизираност и косвено текущите резултати от първите мачове.
0-2 загуба като домакин и то срещу класен противник...наистина ти намалява шансовете драстично,но както знаете във футбола всичко е възможно,винаги и по всяко време ;)

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 24 фев 2014 20:55

MuFc1878 написа:
old_traff написа:Хора, вие какво предпочитате- участие в Лига Европа или без европейски футбол догодина?
Аз предпочитам първото. Все пак това е единствения трофей, който не сме печелили и ще сме фаворит. От друга страна ще играем на принципа Четвъртък-Неделя.

Лига Европа натоварва календара излишно, а и не носи никаква финансова облага. Като гледам обаче баш за там ще се класираме като додрапаме до 5-то място :shock:

От 2015 победителят от ЛЕ ще играе в ШЛ (нещо такова бях чел). Не знам дали е вярно, но ако е истина ще е много важно да влезем поне в зона ЛЕ!
До края на сезона остават 11 кръга (33 точки). Дано Мойс и играчите изиграят последните мачове от първенството + тези от ШЛ по един много добър начин. Знам, че можем да изненадаме всички в края на сезона :twisted:

Какво ще кажете за играта снощи? Адски съм доволен, ако играем така до края на сезона, "чудото" ще се случи!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 фев 2014 20:58

Не сме играли кой знае какво....Домакините не искаха да атакуват, правехме и дежурните грешки при разиграване. Поне нямаше постоянно сипене на топката. Положителното от играта е търпение, което проявиха :) Не е малко разбира се, а и доста слаби отбори ни разкриха тоя сезон.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 фев 2014 21:54

Месец март се оказва ключов за целия сезон. Имаме 6 мача, от които 4 домакинства и 2 гостувания. Приемаме Ливърпул, Олимпиакос, Ман Сити и Вила, гостуваме на УБА и Уест Хям.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 25 фев 2014 00:05

Дейвид Мойс си повярва: Можем да спечелим Шампионската лига
24 февруари 2014
Мениджърът на Ман Юнайтед сравни своя тим с този на Ливърпул от 2005 година

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс очевидно не се притеснява от слабата на игра на своя отбор и изрази надежда, че "червените дяволи" ще спечелят Шампионската лига. Според шотландеца, това, което направи Ливърпул в турнира през 2005 година трябва да бъде за пример.

"Не винаги най-добрите отбори достигат до финала в Шампионската лига. Триумфът на Ливърпул от 2005 година ни дава надежда. Във всяка една елиминационна надпревара имаш шанс за успех", каза Мойс, цитиран от вестник "Мирър".

"Още преди началото на надпреварата знаех, че ще е трудно. Байерн Мюнхен, Барселона, Реал Мадрид и ПСЖ са супер отбори и са фаворити, но във футбола всичко е възможно", заяви още Мойс.

ИзображениеeeeeeeeeeexexexeИзображениеИзображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 25 фев 2014 09:51

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс ще направи всичко по силите си, за да привлече през лятото бранителя на Рома Меди Бенатиа, пишат на Апенините. Мароканският национал бе желан от няколко английски клуба още през миналата година, но в крайна сметка за подписа му се пребориха "вълците", които платиха 13,5 млн. евро на Удинезе. Бенатиа ще бъде първи избор на наставника на "червените дяволи" за заместник на Неманя Видич, който пък по всяка вероятност ще подсили Интер от новия сезон.

За мен това е човекът. Страшно стабилен с много добра физика.

Върни се в “Манчестър Ю”