Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Tobacco » 23 фев 2014 12:41

MuFc1878 написа:Е, при това положение дано се раздели с клуба, печелейки Шампионска лига като нареди автобуса :twisted:

Проблема е че хората имат автобус Мерцедес,а нашия си е Чавдарче :P :lol:
Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 13:00

Tobacco написа:Проблема е че хората имат автобус Мерцедес,а нашия си е Чавдарче :P :lol:

Чавдарче, но все пак автобус :twisted: :lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2014 13:03

vasilnv написа:Ако купим Гарай през лятото, ни остават ляв бек, дефанзивен халф и едно крило(мое мнение).
Как ме е яд, че изпуснахме Струутман. Уникален дефанзивен халф! Дано направим оферта за него лятото и да стискаме палци, че Рома са тъпи и ще ни го дадат. Много харесвам Уил Хюз от Дарби Каунти, но дори и да го вземем няма да се разчита на него. Гледах Днипро - Тотнъм и много си харесах Коноплянка. Жалко, че е почти сигурен за Ливърпуул. За ляв бек искам Люк Шоу. Феноменален играч е!
Как бих искал да изглеждаме през следващия сезон:

Де Хея
Рафаел--Гарай--Джоунс/Евънс--Шоу
----------Струутман------Пауъл/Фелата-------
Валенсия----------Мата---------Коноплянка
----------------Рууни------------------------

Не съм гледал Гризман и нямам мнение за него. Ако е толкова добър и го вземем, няма да ме е яд, че ще изпуснем Коноплянка.

Коноплянка не е нищо особено, клуба няма интерес към него. Струутман няма да напусне Рома само след 1 сезон още повече, че имат реален шанс за ШЛ. Гарай е сигурен от 3 сезона. Както е тръгнало Чичарито и Ван Перси може да напуснат, а от това следва, че ще се купи нов централен нападател, а като прибавим и сериозните спекулации за Кавани и Коща това изглежда почти сигурно, а пък от това следва, че Рууни ще си е 10ка. Мата ще си има същата свободна роля, както сега. Валенсия няма място в този състав, просто никакво място. Ако искаме сериозен отбор играчи като него имат място само и единствено на пейката : ). Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган.. лошото, е че нито един не е ЦЗ. Лошо, е че не ни свързват с нито един ЦЗ, освен този по подразбиране .. Гарай. Тук-там някои слаб слух за Мангала и това е.. Реално лятото напускат Рио, Евра, Видич.. Защитата ни ще е като разоран двор, буквално. Мойс се надявам да се съсредоточи първо в тази част, а след това и към халфовата линия.. Има време.. ще разполага с цяло лято. Лично за мен това е най-възможния състав, който Мойс може да формира лятото.
Де Хея
Рафаел ---- Гарай(силно се надявам да не е той) ---- Джоунс ---- Коулмън(като го преквалифицира естествено)
Кроос(Много искам да почне да налага Пауъл до Фелата) ----- Фелайни
Янузай ------------------- Рууни ---------------- Мата
Кавани
Последна промяна от Rofles на 23 фев 2014 13:04, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 13:04

Дано използваме Кагава, за да доведем някой от Дортмунд. Вижда се, че няма да разчитат на него. За мен не адаптацията към първенството, колкото до адаптацията в самия клуб. Така и не успя за вече 2 сезона да покаже нещо позитивно. Дали бе взет за ляво крило е абсурдно да се твърди.....

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 фев 2014 13:06

Rofles написа: Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган..

Кажи ми кой от тях ще се навие да дойде, ако не играем в ШЛ?
Коулмън съм го виждал да играе само като десен бек. Не е добра идея да го преквалифицираме в ляв бек.
Последна промяна от vasilnv на 23 фев 2014 13:07, променено общо 1 път.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 13:07

Байерн няма да изпуснат Кроос ;) Видал и Погба никакъв шанс, то и за другите така :lol: Кавани е към 50 милиона, няма кой да ти ги извади.....

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 23 фев 2014 13:08

vasilnv написа:
Rofles написа: Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган..

Коулмън съм го виждал да играе само като десен бек. Не е добра идея да го преквалифицираме в ляв бек.

Аз ли да ти кажа ? Питай медиите, които постоянно пишат за тях : ). Нищо не пречи на Коулмън да бъде преквалифициран.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 фев 2014 13:13

Rofles написа:
vasilnv написа:

Аз ли да ти кажа ? Питай медиите, които постоянно пишат за тях : ). Нищо не пречи на Коулмън да бъде преквалифициран.

Шоу отляво е една идея по-добре от Коулмън. Най-малкото е свикнал да си играе там.
Всъщност шанса да дойдат Погба, Видал, Кроос и т.н е такъв, какъвто е и на Струутман :lol:

Какво не харесваш на Коноплянка? Чудесно се движи с топката, обича рязко да сменя посоката, да влиза навътре. И центрирането му не е лошо.
Лятото обаче е задължително да се намери ДЕФАНЗИВЕН ХАЛФ! Карик е стар вече и не може да изнесе цял сезон на тази позиция. Джоунс е скаран с техниката и пасовете. Той си е типичен ЦЗ. Може и Фелайни да се пробва за дефанзивен халф, но така се губят атакуващите му качества.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 23 фев 2014 13:15

Valencia will make a fresh attempt to sign Javier Hernandez from Manchester United this summer.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 23 фев 2014 13:17

MuFc1878 написа:
Valencia will make a fresh attempt to sign Javier Hernandez from Manchester United this summer.

Жалко, че ще продадем Ернандез. Много го харесвам като играч, но така ще бъде най-добре и за него, и за нас.

Върни се в “Манчестър Ю”