MuFc1878 написа:Е, при това положение дано се раздели с клуба, печелейки Шампионска лига като нареди автобуса
Проблема е че хората имат автобус Мерцедес,а нашия си е Чавдарче

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Е, при това положение дано се раздели с клуба, печелейки Шампионска лига като нареди автобуса
Tobacco написа:Проблема е че хората имат автобус Мерцедес,а нашия си е Чавдарче![]()
vasilnv написа:Ако купим Гарай през лятото, ни остават ляв бек, дефанзивен халф и едно крило(мое мнение).
Как ме е яд, че изпуснахме Струутман. Уникален дефанзивен халф! Дано направим оферта за него лятото и да стискаме палци, че Рома са тъпи и ще ни го дадат. Много харесвам Уил Хюз от Дарби Каунти, но дори и да го вземем няма да се разчита на него. Гледах Днипро - Тотнъм и много си харесах Коноплянка. Жалко, че е почти сигурен за Ливърпуул. За ляв бек искам Люк Шоу. Феноменален играч е!
Как бих искал да изглеждаме през следващия сезон:
Де Хея
Рафаел--Гарай--Джоунс/Евънс--Шоу
----------Струутман------Пауъл/Фелата-------
Валенсия----------Мата---------Коноплянка
----------------Рууни------------------------
Не съм гледал Гризман и нямам мнение за него. Ако е толкова добър и го вземем, няма да ме е яд, че ще изпуснем Коноплянка.
Rofles написа: Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган..
vasilnv написа:Rofles написа: Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган..
Кажи ми кой от тях ще се навие да дойде, ако не играем в ШЛ?
Коулмън съм го виждал да играе само като десен бек. Не е добра идея да го преквалифицираме в ляв бек.
Rofles написа:vasilnv написа:Rofles написа: Най-сериозните спекулации засега са Кроос, Видал, Погба, Кавани, Коща, Гюндоган..
Кажи ми кой от тях ще се навие да дойде, ако не играем в ШЛ?
Коулмън съм го виждал да играе само като десен бек. Не е добра идея да го преквалифицираме в ляв бек.
Аз ли да ти кажа ? Питай медиите, които постоянно пишат за тях : ). Нищо не пречи на Коулмън да бъде преквалифициран.
Valencia will make a fresh attempt to sign Javier Hernandez from Manchester United this summer.
MuFc1878 написа:Valencia will make a fresh attempt to sign Javier Hernandez from Manchester United this summer.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта