Манчестър Юнайтед-Шалке 04 4:1 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед-Шалке 04 4:1 (FT)
нека изчакаме до финала....спорът е излишен всеки има своя гледна точка......аз само се надявам и се моля Чичарито да играе....като го гледах последните мачове как спира топката припадах 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- milan199440barca
- Контакти:
Честито класиране на финала. Мисля, че "Дяволите" ще се справя по-добре този път, най-вече, защото няма да го има Роналдо. Скоулс, Гигс и Ван дер Саар заслужават още една титла от ШЛ. Фергюсън е пред края на "мисията невъзможна" - да изпревари Ливърпул по успехи. У дома и в Европа.

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
kingofpop написа:нека изчакаме до финала....спорът е излишен всеки има своя гледна точка......аз само се надявам и се моля Чичарито да играе....като го гледах последните мачове как спира топката припадах
аз смятам,че имайки предвид стила на игра на БАРСА,че ще играят и РУНИ И ЧИЧАРИТО И БЕРБА.
почти съм убеден,че сър АЛЕКС това им е приготвил

Големият резултат много заблуждава. Шалке играха уж малко по - добре, но в защита много слабо. Всъщност не знам кой колко е гледал мачовете им с Интер, но просто грешките не бяха наказани особено в реванша. За доброто на футбола може би ще е по - добре УНИЦЕФ да спечели.
hrclspr12 написа:Големият резултат много заблуждава. Шалке играха уж малко по - добре, но в защита много слабо. Всъщност не знам кой колко е гледал мачовете им с Интер, но просто грешките не бяха наказани особено в реванша. За доброто на футбола може би ще е по - добре УНИЦЕФ да спечели.
за доброто на футбола е най-добре,по-добрия отбор да победи,а кой е той ще разберем на 28-ми май.
- MainEventer
- Контакти:
Честита победа.Дано на финала Манчестър победи ония балерини от Каталуния.
Честита победа на всички!Честит финал да сте живи и здрави всички!Обичам ви!
Господ е с нас Бог е с Манчестър Юнайтед!Господи закриляй Манчестър Юнайтед!
Амин!
Господ е с нас Бог е с Манчестър Юнайтед!Господи закриляй Манчестър Юнайтед!
Амин!
Re: Манчестър Юнайтед-Шалке 04 04.05.2011 21:45
JackPackage написа:
Едно питане - последно като проверявах правилата май само капитана имаше право да иска обяснения от съдията, на всеки друг се показва картон при размяна на реплики/отправяне на искания към рефера ?! Това още ли важи или са го променили![]()
Капитана няма спецялни правомощия. Принципно никой няма право да иска обяснение от рефера и той не е длъжен да се обяснява на никого на терена.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
През 2009-та МЮ бяха с класи над сегашния отбор. Имаха Роналдо, Тевез, Рууни и Бербатов.. Барса имаха Анри , Меси и Ето"о. От изброените сега останаха само Меси , Бербатов и Рууни. При всички положения , ако разглеждаме само атаката, тогавашните отбори бяха по-силни. Ето"о и Анри бележеха повече от Вия и Педро. Само Меси сега е сякаш в по-добра форма от тогава.Грахта, неможе и да се сравнява с Тевез и КР.Като цяло мисля , че и двата отбора са по-слаби от тогавашните.Това си е мое мнение де. Според мен Съра ще пробва тактика подобна на тази на МОУ за финала за купата. 0-0 в редовното и накрая някои гол на контра.Или направо гол в 87-ма минута и дотам.
Дано не съм прав. Ако МЮ ще зима трофея то поне да е след 2-3 примерно
Дано не съм прав. Ако МЮ ще зима трофея то поне да е след 2-3 примерно

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
ако не водите до 60 мин с 2 гола разлика или съдията не е отрязал главата на юнайтед вече много трудно ще вземете мача... Юнайтед са английски отбор и са в много по-добра физическа кондиция... дори Арсенал две години подред показва, че последните 20 мин просто издишате физически, а те определено не са еталон за особено издръжлив отбор ...
Като се има предвид и че вашата игра изисква повече тичане от изчаквателната стратетия (противно на очакването на някои, че е тичаш повече ако гониш топката (всеки може да си отвори сайта на УЕФА и да види км пробягани на мач))
Като се има предвид и че вашата игра изисква повече тичане от изчаквателната стратетия (противно на очакването на някои, че е тичаш повече ако гониш топката (всеки може да си отвори сайта на УЕФА и да види км пробягани на мач))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]