OldTrafford написа:4 месеца
До края на сезона
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
rang написа:Цитат : Бербатов е "повече от голмайстор, той е творец, артист, енигма". А Чикирито е алтъв житен бегач с 99% голове от малкия пеналт, фронтално срещу вратата, след пас успоредно на голлинията от Нани, Гигс, Рууни и т.н. Малкият сополанко има късмета, че се е родил мексиканец и по тая причина е предпочитан пред Бербо. Защото 300 млн е много повече от 7 млн. Мексиканският гей с оскубаните вежди е мноооооооооого далече от класата на Бербо, както и повечето от останалите играчи на МЮ също. Мексико е огромен медиен и рекламен пазар, а България я няма на картата. Това е жестоката реалност. Истината е, че Фърги обожава Бербо, затова го и купи, и то в последния момент преди затварянето на трансферния прозорец. Явно собствениците са се дърпали до последно и сделката стана благодарение на настойчивостта на Фърги. Но собствениците са нищо не разбиращи от футбол и естетика тъпи американски бизнесмени, които ги интересува само печалбата от рекламни и телевизионни права, както и от продажба на фенски артикули. Затова и диктуват да играе Чикирито. МЮ е преди всичко предприятие и чак тогава футболен отбор. Не случайно са един то най-богатите клубове в света. Фърги е разочарован от факта, че му се диктува да пуска мексиканския смотльо, за когото играе целия отбор, че и Рууни, но няма как.
Това е истината за Бербо в МЮ. Sorry !!!
[/center]liverpool96 написа:Много му е непостоянна формата напоследък. Ще вкара 2-3 мача, след което известно време трудно ще се види по терена, после пак вкарва някой гол и е сянка на собственото си Аз.
MuFc1878 написа:Много липсва Видата. Един от любимите ми централни бранители! Баси късмета
[wrapimg=]http://fbblog.ru/wp-content/uploads/151.jpg[/wrapimg]
OldTrafford написа:MuFc1878 написа:Много липсва Видата. Един от любимите ми централни бранители! Баси късмета
[wrapimg=]http://fbblog.ru/wp-content/uploads/151.jpg[/wrapimg]
Отзад сме като пийняци без него
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта