МК Донс - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: МК Донс - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Rofles » 27 авг 2014 00:27

vasilnv написа:Пичове, вие нали се сещате, че тоя отбор, с изключение на Де Хея, няма нищо общо с първия отбор на Манчестър Юнайтед? Защо така се нахвърляте върху Ван Гаал? Търпение. Имайте малко търпение към ЛвГ и към играчите. Бих казал, че от началото на сезона, отборът не показва и 10% от това, което показаха на предсезонната подготовка. Дайте малко време на отбора, пък нещата може и да се получат.
Поздравления за МК Донс!! Напълно заслужена победа!
[offtopic]Някои много са си повярвали... :lol: Спокойно пичове, Манчестър Юнайтед отново ще бъде там, където им е мястото. А именно на върха в класирането във ВЛ. 8-) Много ми е интересно как на някои все smoothc им е виновен. Аз си спомням как някои пишеха в нашия форум доста преди Алекс да пише в техния, ама както и да е... :lol:
Дайте да коментираме по темата, кво ще кажете? :)[/offtopic]

Всичко, което трябва да се случи е да се махне схемата на игра 3-5-2, никой и нищо не би ме убедило, че тая схема е подходяща за Манчестър Юнайтед и ВЛ ! Не искам да виждам отбора и този уикенд как се мъчи срещу Бърнли по същия начин, както срещу Суонзи, Съндърланд и МК Донс ! Не трябва !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 авг 2014 00:30

smoothc написа:Не знам какво си мисли Вангелис,но нещата започват да се "извиват" в една доста неприятна ситуация...Къде изчезна играта и креативността от Америка?

Алекс, аз това го повтарям още от мача със Суонзи, а първите ми притеснения се появиха още след този срещу Валенсия. Отборът не играе и на 10% от това, което показваше. За мен това е доста странно, но видях срещу Съндърланд, че има леееко подобрение. Очаквам в следващите 3 мача да вземем 9 точки, къде с късмет, къде с добра игра.
Имайте търпение!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 00:34

Rofles написа:
vasilnv написа:Пичове, вие нали се сещате, че тоя отбор, с изключение на Де Хея, няма нищо общо с първия отбор на Манчестър Юнайтед? Защо така се нахвърляте върху Ван Гаал? Търпение. Имайте малко търпение към ЛвГ и към играчите. Бих казал, че от началото на сезона, отборът не показва и 10% от това, което показаха на предсезонната подготовка. Дайте малко време на отбора, пък нещата може и да се получат.
[offtopic]Някои много са си повярвали... :lol: Спокойно пичове, Манчестър Юнайтед отново ще бъде там, където им е мястото. А именно на върха в класирането във ВЛ. 8-) Много ми е интересно как на някои все smoothc им е виновен. Аз си спомням как някои пишеха в нашия форум доста преди Алекс да пише в техния, ама както и да е... :lol:

Всичко, което трябва да се случи е да се махне схемата на игра 3-5-2, никой и нищо не би ме убедило, че тая схема е подходяща за Манчестър Юнайтед и ВЛ ! Не искам да виждам отбора и този уикенд как се мъчи срещу Бърнли по същия начин, както срещу Суонзи, Съндърланд и МК Донс ! Не трябва !

Изглежда още не сте разбрали същността на Ван Гаал като мениджър - щом е решил да налага схема 3-5-2 няма нищо и никой на този свят да го накара да си промени мнението.. Според мен ще я налага докрай..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 авг 2014 00:37

Rofles написа:

Вальо, и ти си прав, нещата не се получават. Но последната дума ще е на ЛвГ, а и той доста по-добре познава качествата на играчите от нас. Каквото и да прецени относно схемата за игра, смятам че ще е най-доброто за отбора.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 00:45

Ще ме прощаваш но smoothc сигурно има 2 пъти повече постове в нашия форум отколкото тука и сигурно 10 пъти повече изтрити които не виждате.Днес например незнайно защо изнесе "аргументи" как шанса да бием Тотнъм са 0 нито в тема за мача нито с някакъв особен смисъл.

Защо вкарваш хората в заблуждение? Точната статистика е:5 пъти повече и вече около 500 изтрити мнения(които обаче пазя в една папка посветена специално на Ливърпул) :)
Колкото до дискусията за Тотнъм...Първоначално изведох тенденцията(като повод за дискусия и анализ),че Ливърпул и Роджърс изпитват проблеми срещу т.нар континентален тип мениджъри(от сезон 2013-2014 като 8/12-те негативни резултата влизат в тази графа),нещо което се потвърждава и в началото на този сезон-срещу Саутхемптън и Манчестър Сити.
Следващия двубой на Ливърпул е срещу Тотнъм на Почетино,който идва и в точния момент за отварянето на тази тема,която определено си струва да бъде дискутирана,но някои хора навярно решиха това за някакъв вид провокация,но както и да е...
Колкото до двубоя прогнозирах,че вероятността той да завърши наравно е 90%,докато останалите 10% аз лично ги оставям за победа на Тотнъм.Но в крайна сметка не е толкова важно какво прогнозирам аз,а това че Ливърпул изпитва проблеми срещу т.нар континентален тип мениджмънт,което от своя страна(те дори не разбраха и препратката) отваря някои интересни въпроси относно участието им в Шампионската лига,но...какво да се направи,аз не мога да отговарям за техните действия.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 27 авг 2014 00:50

smoothc написа:
Ще ме прощаваш но smoothc сигурно има 2 пъти повече постове в нашия форум отколкото тука и сигурно 10 пъти повече изтрити които не виждате.Днес например незнайно защо изнесе "аргументи" как шанса да бием Тотнъм са 0 нито в тема за мача нито с някакъв особен смисъл.

Защо вкарваш хората в заблуждение? Точната статистика е:5 пъти повече и вече около 500 изтрити мнения(които обаче пазя в една папка посветена специално на Ливърпул) :)
Колкото до дискусията за Тотнъм...Първоначално изведох тенденцията(като повод за дискусия и анализ),че Ливърпул и Роджърс изпитват проблеми срещу т.нар континентален тип мениджъри(от сезон 2013-2014 като 8/12-те негативни резултата влизат в тази графа),нещо което се потвърждава и в началото на този сезон-срещу Саутхемптън и Манчестър Сити.
Следващия двубой на Ливърпул е срещу Тотнъм на Почетино,който идва и в точния момент за отварянето на тази тема,която си определено струва да бъде дискутирана,но някои хора навярно са решили,че това за някаква провокация,но както и да е...
Колкото до двубоя прогнозирах,че вероятността той да завърши наравно е 90%,докато останалите 10% аз лично ги оставям за победа на Тотнъм.Но в крайна сметка не е толкова важно какво прогнозирам аз,а това че Ливърпул изпитва проблеми срещу т.нар континентален тип мениджмънт,което от своя страна(те дори не разбраха и препратката) отваря някои интересни въпроси относно участието им в Шампионската лига,но...какво да се направи,аз не мога да отговарям за техните действия.

Да говориш точно в момента и в тази тема за проблемите и тенденциите в Ливърпул е толкова нелепо, че неосъзнавайки го, се превръщаш в трол на ... самия себе си :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 00:53

Отборът не играе и на 10% от това, което показваше.

Това е най-притеснителното наистина,...Аз лично така и не мога да достигна до някакво логично обяснение,защо се случва този буквално парадокс,но...все пак имам едно предположение/подозрение по-скоро,но смятам да го запазя за себе си.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 авг 2014 00:53

[offtopic]Както почти всички от вас нямат вина за неговите действия така и почти всички от нас нямат вина че някой няма достатъчно уважение към другите отбори и феновете им. Няма да правя разследване кои е почнал тази глупост но поне сега smoothc пише в пъти повече в нашия форум отколкото тука което логично води до разправии.
Инак с риск да ме оплюете понеже съм фен на Ливърпул по темата- проблема е че малко късно се сетихте че някои трябва да смени Видич,Фърдинант,Евра,Скоулс,Гигс.Като имена взехте добри футболисти(едва ли някой е предполагал че Фелайни ще е толкова слаб и че Мата е още сянка на първите си години в Челси) но играят слабо.Фергюсън умееше да подменя играчите постепенно,да им дава време да свикнат с отбора ако пък не свикнат аут.Сега става смяна в общи линии на почти всички позиции + нова схема нормално да стане каша.Отделно от това успяваше да държи в отбора по няколко човека(които вие плюете че са зле и нямат място в отбора)вечни резерви които като се наложеше влизаха и даваха по 300% от себе си без да мрънкат.В крайна сметка приемете го всяко зло за добро- сега сте на 100% само в ВЛ което може да се окаже добре.[/offtopic]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 27 авг 2014 00:56

Неслучайно съм представил отговорът под цитат-реплика.А и когато има нещо неясно,считам че трябва да бъде изведено по един адекватен начин.
Трол,Мрол...както ти е удобно,изобщо не ми пречиш :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 авг 2014 00:58

Имаме 9 нови попълнения, той ще прави оценка и прогнози от загуба от Сити във ВТОРИЯ кръг. Ми то ние паднахме и предния и по-предния сезон там. Но Ливърпул за разлика от Юнайтед поне има скамейка и реално бяха купени футболисти за абсолютно всеки един пост който куцаше в отбора. Това сработване няма да ви обяснявам като на малките деца колко време отнема, защото сте пределно наясно. Като изключим Джерард футболисти над 30 нямаме, няма и да имаме скоро. Ламбърт с пристигането на Балотели и терен няма да помирише. Както и да е, гледайте си вашата паница която натрупа вече доста сериозно негативни резултати и най-вече игра в поредни мачове. С 3-5-2 със сегашните си футболисти ще бъдете смазани в защита. Трябват ви 3ма защитници световна класа за тая схема, а вие просто ги нямате.

Върни се в “Манчестър Ю”