Манчестър Юнайтед - Евъртън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Евъртън
Като гледах играта на Евертън и ми се струваха с класа над отбора воден от Мойс от предишни сезони
2-3 нови попълнения, нов мениджър и коренно различен стил!

MuFc1878 написа:Като гледах играта на Евертън и ми се струваха с класа над отбора воден от Мойс от предишни сезони2-3 нови попълнения, нов мениджър и коренно различен стил!
А, бе , дебелия келнер ( Бенитез ) взе Интер след требъл и почнахме да падаме от Перуджа

- MagicMoments
- Контакти:
Мойс е велик мениджър.Остава Гигс на 40 години да играе цял мач на позиция като Централен полузащитник където се тича най-много,играе с Валенсия и Уелбек като крила,сменя Кагава в 60 минута,а дори не дава шансове на Заха.Без Рууни и РВП ще е интересно в събота дали пак няма да почне с Уелбек и Валенсия като крила или пък ще заложи на Йънг и Гигс.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
MagicMoments написа:Мойс е велик мениджър.Остава Гигс на 40 години да играе цял мач на позиция като Централен полузащитник където се тича най-много,играе с Валенсия и Уелбек като крила,сменя Кагава в 60 минута,а дори не дава шансове на Заха.Без Рууни и РВП ще е интересно в събота дали пак няма да почне с Уелбек и Валенсия като крила или пък ще заложи на Йънг и Гигс.
Същите ще са! Рууни, Перси и Карик няма да играят

MuFc1878 написа:Като гледах играта на Евертън и ми се струваха с класа над отбора воден от Мойс от предишни сезони2-3 нови попълнения, нов мениджър и коренно различен стил!
Ние нямаме стил. Нямаме схема. Играчите се лудат и много много не разбират каква им е ролята пример Фелайни - anchor man ли е, dlp ли е, b2b ли е, ходи разбери... Не знам играчите ли са глупави и не разбират треньорските инструкци или пък наставленията ги няма, ама тактически сме трагици и от там идват проблемите. Яд ме е, че не се задъжаха на всяка цена треньорите на САФ - Филън, Мюленстеен, Стийл и т.н. Имам чувството, че след толкова много време треньорския щаб още не познава играчите.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Soulen написа:MuFc1878 написа:Aко състава сега ви е учудил, то какво ни предстои срещу НюкасълДДХ, Евра, Рафа, Смолинг, Джоунс, Фелайни, Клев, Ашли, Валенсия, Дани, Чича!
Не че искам да се заяждам с вас, но с тоя състав Лудогорец ще ви бие с разлика![]()
![]()
Пожелавам ви нов треньор, защото искам повече силни отбори в Англия с повече конкуренция. Ето сега ще станем шампиони, защото нямаме реална конкуренция.
Колкото и да не ви харесвам, дори на вас не пожелавам такива некадърници като Мойс. Трябва ви голям треньор с големи играчи. Не сме 80-те, че да се правят експерименти. Бих искал да видя Юрген Клоп, той ще ви направи много силни, дори с малко пари. Винаги съм се чудел, защо Евертън играят зле и с толкова добри играчи не успяват да направят нищо значимо. Сега вече ми е ясно, просто са нямали качествен мениджър![]()
П.П. Такива анонимници като АВБ и Мойс ги гоним още през зимата. Това му харесвам на Абрамович

Ман Сити са по-силни от вас и то доста, въпросът е да не изпадат в дупки като миналия сезон

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Мистър Гладък ще обясни ли пак за точките ще спечели отборът до Коледа 

-
- Контакти:
kingofpop написа:Soulen написа:MuFc1878 написа:Aко състава сега ви е учудил, то какво ни предстои срещу НюкасълДДХ, Евра, Рафа, Смолинг, Джоунс, Фелайни, Клев, Ашли, Валенсия, Дани, Чича!
Не че искам да се заяждам с вас, но с тоя състав Лудогорец ще ви бие с разлика![]()
![]()
Пожелавам ви нов треньор, защото искам повече силни отбори в Англия с повече конкуренция. Ето сега ще станем шампиони, защото нямаме реална конкуренция.
Колкото и да не ви харесвам, дори на вас не пожелавам такива некадърници като Мойс. Трябва ви голям треньор с големи играчи. Не сме 80-те, че да се правят експерименти. Бих искал да видя Юрген Клоп, той ще ви направи много силни, дори с малко пари. Винаги съм се чудел, защо Евертън играят зле и с толкова добри играчи не успяват да направят нищо значимо. Сега вече ми е ясно, просто са нямали качествен мениджър![]()
П.П. Такива анонимници като АВБ и Мойс ги гоним още през зимата. Това му харесвам на Абрамович
![]()
![]()
![]()
Ман Сити са по-силни от вас и то доста, въпросът е да не изпадат в дупки като миналия сезон
Те Ман Сити на хартия имат по-добър състав и от Барса, и от Реал, ама не знам какъв им е проблема - колектив ли нямат или кво. У дома добре, ама като идат гости и постоянно пускат голове, а и се мъчат, особено, ако играят срещу противник, който се затваря.
Момчета къде е анализатора? Цял ден поглеждам да видя анализ, ама не... Да не би нещо с Смочко Алекс и т.н да не е наред?
Sorry за поста
. Днес видях в една друга тема чудесна новина за всеки човек. Желая всичко най- добро на семейството и най- вече здраве.
Sorry за поста

Последна промяна от mbb на 06 дек 2013 22:21, променено общо 1 път.
mbb написа:Момчета къде е анализатора? Цял ден поглеждам да видя анализ, ама не... Да не би нещо с Смочко( Боа) Алекс и т.н да не е наред?
[offtopic]Заради тоя олигофрен ми идва да ги гавря много, ама гледам, че в тоя форум мнозинството са разбрани хора

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!