Манчестър Юнайтед - Челси

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Челси

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 27 авг 2013 00:09

Rofles написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
MuFc1878 написа:Единственото слабо отсъждане на съдията бе, че не даде картон на Валенсия. Дузпа за мен няма, ако се гледа обективно, а не фенски :) Дани изтърва единственото читаво положение.

Не даде картон на Валенсия защото преди това спести на Коул,а играта с ръка на Лампард е дузпа защото е вдигната високо и спира реална опасност.

Така мисля и аз.. Попринцип, когато ръката е високо вдигната и спира пътя на топката се дава дуспа.

Втори пореден мач правят блокада в наказателното и не им се свири...САФ е виновен!!!
Изображение

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 авг 2013 00:10

Мачът не оправда големите очаквания. Това, че е в началото на сезона оказа влияние. :oops:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 27 авг 2013 00:10

Не съм разочарован.Добър мач,но липсваха положенията...

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 27 авг 2013 00:11

Eric_Cantona написа:Валенсия и Руни много силен мач направиха.

Откъм желание го докараха...
Изображение

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 27 авг 2013 00:12

MAЙOPA написа:
drogba_best написа:Играхте малко по добре и заслужено равенство .Мога да кажа само че ако Руни дойде сме щампиони :Д той игра с уникален хъс който го няма в Челси сега

ИзображениеИзображениеИзображениеМУУУУУУУУХАХА,много сте малки и незначителни за РУУНИ,та дори ФАЛКАО,КАВАНИ,ХЪЛК ви oтрезяxа с насмешка,дрогбафен не се бутай и мери с големите ;)

Човек не може мнение да каже без някой да направи тъп коментар,ясно се видя че Руни игра уникално ,но това все пак не слага край на трансферната сага,защото на всички беше ясно ,че преди този мач няма да го пуснат сега нищо не се знае ,така че не говори глупости преди да има повече яснота.

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 27 авг 2013 00:13

drogba_best написа:
MAЙOPA написа:
drogba_best написа:Играхте малко по добре и заслужено равенство .Мога да кажа само че ако Руни дойде сме щампиони :Д той игра с уникален хъс който го няма в Челси сега

ИзображениеИзображениеИзображениеМУУУУУУУУХАХА,много сте малки и незначителни за РУУНИ,та дори ФАЛКАО,КАВАНИ,ХЪЛК ви oтрезяxа с насмешка,дрогбафен не се бутай и мери с големите ;)

Човек не може мнение да каже без някой да направи тъп коментар,ясно се видя че Руни игра уникално ,но това все пак не слага край на трансферната сага,защото на всички беше ясно ,че преди този мач няма да го пуснат сега нищо не се знае ,така че не говори глупости преди да има повече яснота.

;) Ако искаме да продадем РУУНИ,то ще е в РЕАЛ МАДРИД,БАРСЕЛОНА,ПСЖ,това да не ти АРСЕНАЛ да ни дава РВП ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 27 авг 2013 00:15

MAЙOPA написа:Мачът не оправда големите очаквания. Това, че е в началото на сезона оказа влияние. :oops:

Ако си очаквал 5-4 нормално да не си доволен.Мойс обаче показа на много хора,че часовника му е много точно сверен и е готов тактически за Юнайтед ;)
Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 27 авг 2013 00:30

Да съм доволен, колко да съм доволен...
Евра, Валенсия, Рууни - уникален мач за тия. Евра на доста моменти от мача запълваше цялата лява зона. Карик и Клевърли също се справиха много добре. Лошо впечатление ми направи, че за кратък момент от мача РвП беше забит на крилото...
Йънг също се включи добре :)
Та като цяло, в мача ни липсваше завършващия удар. Уелбек един път изтърва в добра ситуация.
Челси бяха побутнати от съдията... отново. Дузпата е 100%-ва за мен. Ръката на Лампард е в неестествено положение и спира голов удар... Сами преценявайте. ;)
За 3-ти път в последните 2 сезона Манчестър Юнайтед надиграва отборите на Моу :twisted: Тъпото е, че и трите пъти съдиите ни ощетяват...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 27 авг 2013 06:48

Мач без голове е като манжда без сол. Когато се срещат два големи отбора обаче, понякога тактиките и стратегиите на треньорите надделяват над футболните аргументи на терена. Леееко съм разочарован, защото очаквах по-голямо зрелище.
Юнайтед можеше да победи, но като че ли онази увереност, която му даваше САФ я няма и не посмяха.
Челси просто беше излязъл за Х и го постигна. Самият факт, че Моу излезе без централен нападател говори, че Моуриньо го задоволява и равен.
Като че ли малко по-доволни трябва да бъдат гостите ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 авг 2013 08:45

Толкова слаб Челси скоро не е идвал на Олд Трафорд, от онова 3:0, когато Митака вкара гол. Да владеем 60-40 топката цял мач срещу "сините" не е нормално. Моу се опита доста евтино да ни пусне по пързалката с фалшивите 9-ки, а бе и за малко да успее при положенията на Оскар първата част. Ние пък с едно читаво положение няма как да стане. Евра, Рууни и Клев бяха най-дейните! Не добро представяне на Джоунс и Уелбек.

Върни се в “Манчестър Ю”