Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2013 11:14

tsvetomir01 написа:аз искам само един нов човек другия сезон и той е роналдо , но се уплаших защото Моуриньо може да го вземе със себе си в челси :oops: :oops: :oops:

По-добре Бейл ;) Но и той няма да дойде....

tsvetomir01
Контакти:

Мнениеот tsvetomir01 » 19 май 2013 11:15

CECO_1981 написа:Трябва ни играч в средата на терена и то доста качествен.Тоя Гайтан го взимаме от 2 сезона дано дойде,ама надали ще го пуснат от Бенфика.Аз искам например да привлечем Верати той е млад,талантлив и доста креативен играч.Но ще поживеем,ще видим какво ще предприеме новият менижар на ХЕГЕМОНА.Трудно ще е следващият сезон без СЪР АЛЕКС много трудни моменти ще има отбора със сигурност.Трябват ни трансфери и то на позиции защитник,халф,крило та дори и нападател.

Маруан Фелайни е такъв играч и се надявам Дейвид Мойс да го вземе :twisted:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2013 11:20

Някой от Евертън ще е, евентуално и още едно крило, ако продадем Нани.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 19 май 2013 12:33

Роналдо обича Юнайтед. Никога не би отишъл в Челси.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 май 2013 14:39

В съвременният футбол,вече нищо не трябва да ви учудва...Милионите,огромното его на футболистите,и не на последно място-алчните им агенти,са способни да потъпчат всякакви традиции и феърплей,само и единствено заради парите,и някаква си мимолетна слава!
Колкото до Роналдо...аз лично,никога няма да кажа и една лоша дума за него,но дълбоко в душата си съм огорчен,че напусна Юнайтед(точно,когато отбора имаше най-голяма нужда от него и предстоеше етап на надграждане,и изобщо един нов цикъл след 2007-2009)....за да отиде в Реал Мадрид-отбор,в който ежегодно се извършват кардинални промени,с агресивна трансферна политика,изобщо отбор,далеч от най-славните си дни...Напрежението там е някак си насила екзалтирано,скандалите в клуба-доста често срещано явление,просто един отбор без всякаква единност и колективизъм-всеки там е звезда и всички трябва да му се кланят ежеминутно,а да не говорим за треньорите.....през 1-2 години аут,през 1-2 години и следващия!
Роналдо е едно заблудено момче,което живее в един собствен свят изграден от цветовете на нарцизма и възгордяването.
Искаше Реал Мадрид...ето ти Реал Мадрид ;) Скандали,скандали и пак скандали....трябва да си робот,за да издършиш на ненормалните ситуации там!
Вижте и ситуацията с Кака...напусна отбора на сърцето си,където всички го обичаха,а феновете боготворяха....за някои и друг милион отгоре :oops:
Погуби си кариерата този човек-вечна резерва и бледа сянка на онзи Кака (от 2005-2007г)...един невероятен футболист,превърнал се в поредната жертва на комерсиалната политика на Реал Мадрид!
Та,с две думи:Роналдо за мен,повече няма място в Юнайтед!

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 19 май 2013 15:04

White Fang написа:Роналдо обича Юнайтед. Никога не би отишъл в Челси.

Парите правят чудеса :)

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 19 май 2013 16:05

Как РОНАЛДО в Чесли бре това,ще бъда измяна след като той самия каза,че в никой друг отбор освен Манчестър Юнайтед няма да играе в Англия,но както спомена парите са супер мотиватор дано се бъркам.
Изображение

aggravator
Контакти:

Мнениеот aggravator » 19 май 2013 16:46

Здравейте! Това ми е първият пост тук като видях какво се пише за трансферите.
Първо НЕ ни трябва ново крило при положение,че взимаме Заха. Това не ви ли говори ,че шансът Роналдо да се върне означава да се конкурира с още 4-ма играчи!
Второ, крило заместник на Евра вече си имаме и той беше купен миналото лято - Бютнер. Ако следите трансферната политика на отбора от години ще разберете,че трети конкурент за 1 и същи пост нямаме.
Трето, не знам каква ще е представата на Мойс за играчите,но може да помисли за един централен защитник. Видич игра цял сезон неубедително ,а Рио и Еванс бутаха каруцата дълго време като се знае ,че скоро и Рио е в пенсия.
Четвърто, нападател ще е нужен ако си тръгне Рууни.
Пето , трябва ни задължително играч в средата! Кагава не игра убедително, Сколси напусна, Гигс едвам тича, Флечър болен, Андо няма нищо в главата и оставаме с Карик, Клевърли и чат-пат Джоунс-половината сезон в контузия. Видя се как през големи периоди от сезона отборите минават през средната линия като на парад и от там идват проблемите в защита.
Всичко останало си е на място и трябва търпение младите да влезнат в ритъм.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Трансферни спекулации (2013/2014)

Мнениеот MuFc1878 » 19 май 2013 16:59

Роналдо няма да се върне в Юнайтед това е пределно ясно. Някои просто вярват сляпо на стотиците спекулации :)
Имаме нужда от защитник и човек до Карик. Все още не знам каква е ситуацията около Нани. Ако бъде продаден, задължително още едно крило! Но така ще има да си ляляме до края на август :mrgreen:

Върни се в “Манчестър Ю”