Норич - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Re: Норич - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Bianco » 17 ное 2012 22:16

t0bl3ro_bg написа:Аз не съм сигурен, че ако играеше някой друг вместо Гигс щяхме да бием, но това е друг въпрос - мачът вече мина, по-лесно е да критикуваме. При нас става въпрос за липса на големи играчи, имаме само 5-6, крайно недостатъчно... то дали имаме и 5-6 дето се вика. Няма го Руни - не можем да бием, няма го Скоулс - не можем да организираме игра...

Можеш ли да ми кажеш мач в който Фърги е пускал Гигс,и сме били крайния победител.Не.Включително и финала на Уембли за ШЛ.
Скоулс,Клев,Андо,Флетч.........
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 ное 2012 22:17

t0bl3ro_bg написа:Аз не съм сигурен, че ако играеше някой друг вместо Гигс щяхме да бием, но това е друг въпрос - мачът вече мина, по-лесно е да критикуваме. При нас става въпрос за липса на големи играчи, имаме само 5-6, крайно недостатъчно... то дали имаме и 5-6 дето се вика. Няма го Руни - не можем да бием, няма го Скоулс - не можем да организираме игра...

За Уелбек да добавя - вижда се, че Сър Алекс се опитва да го наложи от две години вече, но просто не разбирам какво вижда в него. Аз на село играя по същия начин..

Ще се радваме докато Сър Алекс е тук и със своите нестандартни решения ни изненадва и печелим титли, след като ни напусне просто ще гледаме както стана при Ливърпул и това е. С Тези играчи друг треньор не би постигнал и 1/3 от това което Сър Алекс е постигнал.

Силен коментар,поздравления 8-)

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 17 ное 2012 22:17

radorezila написа:
radorezila написа:Не играем много добре. Реалния резултат е равния, но аз все пак се надявам на победа.

Go Go Man Utd !

Жалко, явно съм бил твърде голям оптимист :( И тоя сезон ще дишаме прахта на Ман Сити, които вече почнаха да мачкат, а нас ни мачка Норич. Време е Фърги да си ходи...

Go Go Man Utd !

Време е да сменяш отбора!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 ное 2012 22:17

Не казвам, че Рууни не ни е нужен в тоя мач, а че Кагава ако беше здрав щеше да може да помогне повече, отколкото един Рууни би могъл. Да, Рууни ще вдигне духа на отбора, но от тактическа гледна точка Кагава би бил по полезен за връзването на играта. Всички играчи бяха под нивото си. Мноооого слаб Валенсия, Йънг и той. Както казах те си мислят, че всеки мач ще обръщат резултата, но не става просто. И наистина много объркан състав, ама мнооого. И вкара Скоулс.. Тръгнали сме да обръщаме мача с 2ма футболисти над 36 години. Е добре де вкарал Клевърли - млад, бърз, имащ удар.. Можеше да се окаже много по-добра смяна.. А Гигс го остави на терена, той се чудеше накрая какво да прави. Просто не му се получаваше, не и не, а остана 90мин.. Няма какво да кажа повече.. Слаб мач, наистина много слаб.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Giggs
Контакти:

Мнениеот Giggs » 17 ное 2012 22:18

Хубаво си почнахме да играем без крила,с 3-ма нападатели,ама :roll: :evil:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/5da55d4c74937239e1815a1e7c4e803e/tumblr_mep3leVMSY1qiqjvto2_500.gif[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/a00cbada014a5ae7619debfba8b90a6b/tumblr_mfi1cp9yxK1qk1fueo1_500.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 17 ное 2012 22:20

Не знам братле, сега е много лесно да обвиним някого.. но не съм убеден, че ако беше играл Клевърли/Андо/Флетчър или който и да е друг на Гигс на мястото бихме победили. Просто мачът така се разви - Норич яко отзад и после просто усетиха шанса и ни вкараха и от там нататък беше много трудно.. Аз за това и казах, че ако ни вкарат първи няма да направим обрат (още преди 2-3 дни мисля, че беше) Продължаваме напред и това е, няма друг изход просто. Джъст Белийв :)

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 ное 2012 22:20

Ей значи много ме дразните като почнете да ни сравнявате с ония средняци Пулята. Като толкова много сте сигурни за падението на отбора ни защо сте фенове? Да ви имам и мисленето. Не мога да си обясня как така предричате това? Според мен Фърги като се откаже Юнайтед ще си остане там, където САФ ни остави, а именно - на върха. Всеки фен на Юнайтед, който си мисли друго - да сменя отбора, защото явно не е истински фен ;)
Последна промяна от Rofles на 17 ное 2012 22:22, променено общо 1 път.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 17 ное 2012 22:22

t0bl3ro_bg написа:Не знам братле, сега е много лесно да обвиним някого.. но не съм убеден, че ако беше играл Клевърли/Андо/Флетчър или който и да е друг на Гигс на мястото бихме победили. Просто мачът така се разви - Норич яко отзад и после просто усетиха шанса и ни вкараха и от там нататък беше много трудно.. Аз за това и казах, че ако ни вкарат първи няма да направим обрат (още преди 2-3 дни мисля, че беше) Продължаваме напред и това е, няма друг изход просто. Джъст Белийв :)

Въпроса е - Трябваше ли да сте стига дотам, че да се мъчим? Защо не си направихме мача лесен, а си мислят, че трябва да почват да играят, щом им вкарат ? Това е.. Не че някой е виновен.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 ное 2012 22:23

Първо му виж годините на Уелбек-само да не стане като с една дузина играчи които буквално бяха изгонени,а след това съжалявахме за тях

Пич,стига с тези години....Моля те!
Уелбек за близо 1-2 години,натрупа толкова много опит,че за някои футболисти на неговата възраст...е направо ветеран.
Конкретно за него,фактора-години,изобщо не трябва да бъде намесван,когато се анализира и обобщава играта и приносът му към Юнайтед.
Последна промяна от smoothc на 17 ное 2012 22:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 17 ное 2012 22:23

@Рофлес
От началото на сезона е така,дори и срещу Евертън в който обрата не се получи.Чакаме да ни вкарат,пускаме ги в нашата половина-гол.И след това силен наш натиск,днес обаче не се получи.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Манчестър Ю”