Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rakiQ
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот rakiQ » 23 апр 2012 00:01

Claymore написа:Стига де,защо се стига до тук? Та ние сме United, името го подсказва, че трябва да сме единни. :)

Най-точното мнение в тия 16 страници ;)

Офтопик:

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 апр 2012 00:04

Та отговорът на въпроса ти е,че не зная къде и на кое място щеше да е Челси и дали щеше да представлява това,което е в момента,но със сигурност някой с не по-малко пари щеше да е купил клуба

Преди Роман Абрамович,Челси се луташе в местата между 5-10-то,вярно е че имаше силни периоди,особено със Дзола,Хаселбенк,Станич,Денис Уайз и Зенден,но в края на 90-те и началото на 21 век,Челси си беше с една дума "стабилен средняк",отстъпващ драстично на Юнайтед,Арсенал,Нюкасъл,Лийдс и Ливърпул!
И истината е една:Ако Роман Абрамович не беше купил отбора,Челси и до ден днешен щеше да се лута между 5-7-то,хайде да не бъдем крайни,а участие в Шампионска лига и Шампионски амбиции.....абсолютен мираж!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 апр 2012 00:06

hrist0w написа:Smooth я по полека с думите бе палячо тва че висиш по цял ден във форума не те прави "ПО-ГОЛЯМ" фен или нещо подобно ти за кой се помисли че не ми стана ясно ? И да пиши ми след мача се ми е тая ,даже ще се радвам да ми пишеш и да несъм прав ;)

Алекс се казвам,приятно ми е!
А ти за кой се мислиш? :) ;)
Последна промяна от smoothc на 23 апр 2012 00:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 апр 2012 00:06

Футболната справедливост възтържествува вече два пъти тази седмица с победите на Челси и Реал над съдийската Барселона(макар подкрепяна главно в ШЛ),надявам се това да се случи и в Англия и Сити да натрият носовете на Манчо и съдийското съсловие.
Офтопик:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 23 апр 2012 00:08

rakiQ написа:
Claymore написа:Стига де,защо се стига до тук? Та ние сме United, името го подсказва, че трябва да сме единни. :)

Най-точното мнение в тия 16 страници ;)

19+1 ;)

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 23 апр 2012 00:08

bubka написа:Футболната справедливост възтържествува вече два пъти тази седмица с победите на Челси и Реал над съдийската Барселона(макар подкрепяна главно в ШЛ),надявам се това да се случи и в Англия и Сити да натрият носовете на Манчо и съдийското съсловие.

Изображение

dlevskara
Контакти:

Мнениеот dlevskara » 23 апр 2012 00:14

2;1 за червените дяволи ! :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 апр 2012 00:27

smoothc написа:
Та отговорът на въпроса ти е,че не зная къде и на кое място щеше да е Челси и дали щеше да представлява това,което е в момента,но със сигурност някой с не по-малко пари щеше да е купил клуба

Преди Роман Абрамович,Челси се луташе в местата между 5-10-то,вярно е че имаше силни периоди,особено със Дзола,Хаселбенк,Станич,Денис Уайз и Зенден,но в края на 90-те и началото на 21 век,Челси си беше с една дума "стабилен средняк",отстъпващ драстично на Юнайтед,Арсенал,Нюкасъл,Лийдс и Ливърпул!
И истината е една:Ако Роман Абрамович не беше купил отбора,Челси и до ден днешен щеше да се лута между 5-7-то,хайде да не бъдем крайни,а участие в Шампионска лига и Шампионски амбиции.....абсолютен мираж!

Хаха,че каква истина може да е това :? :? :? Все едно аз да ти говоря каква е истината,ако САФ го бяха изгонили след първия или втория сезон ;) Между другото,международните ни успехи и трофеи са преди да дойде Абрамович :!: След идването му,имаме някакво постоянство,относно представянето ни в турнирите,но нямаме смечелена купа от международен турнир 8-) А това за 7-мото място е абсурд.Та ние дори и при Раниери не успяхме да завършим седми,та сега ли :)
Последна промяна от CTAHKO на 23 апр 2012 00:31, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 23 апр 2012 00:29

Директен сблъсък за титлата в Англия. Това рядко може да се види, но този сезон е уникален както всеки един във ВЛ. Само едно е ясно - шампиона ще е от Манчестър. Юнайтед е по-добре да играят за равен и да не грешат от тук нататък, а Сити ги оправя само победа. Предвид слабата защита на Юнайтед и класните нападатели на гражданите онова 6-1 може да се повтори. Все пак дори минимална победа ще даде на Сити първо място и ще ги направи фаворит за титлата.
Прогноза: 4-2
Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 апр 2012 00:42

Това, че Сити имат по-добрите играчи е ясно, но според мен Юнайтед няма да загуби мача...не е икзючен сценария от Класикото, а именно победа на Юнайтед....мисля си, че мача е ъндър отвсякъде 0-0/1-1 :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Манчестър Ю”