Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия 2:1 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Олимпик Марсилия 2:1 (FT)
Точно тоя който Юнайтед прояви характер и с 5-тата си защита и 3-та халфова линия пак би.
THE G.A.M.E написа:nikiwm написа:THE G.A.M.E написа:За мен реалният резултат е равният, но в случая това няма значение.
Тази вечер Юнайтед спечелиха .... само защото се казват - Манчестър Юнайтед !
Е стига бе.. ти кой мач гледа?![]()
Точно този, в който Марсилия изспуснаха 3-4 много сериозни положения ...
Ами то положения винаги ще се изпускат. Просто Юнайтед играха по-добре и си заслужиха победата. /според мен/
Последна промяна от nikiwm на 16 мар 2011 00:14, променено общо 2 пъти.
Флетчър е титуляр непрестанно,защото няма кой друг. Представянето му въобще не отговаря на игровото време което получава.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
-
nikiwm написа:Ами то положения винаги ще се изпускат. Просто Юнайтед играха по-добре и си заслужиха победата. /според мен/
Ами нормално ...
За пореден път този сезон Ман. Юн. печели мач, в който на пръв поглед не надиграва съперника си ...
Казах го и в по предно мнение ... мача го взехте с името си ...

THE G.A.M.E написа:nikiwm написа:Ами то положения винаги ще се изпускат. Просто Юнайтед играха по-добре и си заслужиха победата. /според мен/
Ами нормално ...
За пореден път този сезон Ман. Юн. печели мач, в който на пръв поглед не надиграва съперника си ...
Казах го и в по предно мнение ... мача го взехте с името си ...
И все пак нали знаеш,че мач само с ИМЕ не се взима.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
Честито на червените дяволи, жалко че Берба пак не е играл нз защо е тази игнорация последните мачове.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
FCUnitedofManchester написа:Thsmith написа:FCUnitedofManchester написа:Трябва да се отбележи добрата асистенция на Валенсия.
Тоя човек му раздробиха крака тип опита на Карагър за убийство НАРОЧНО да изкара най-добрия атакуващ футболист тоя сезон (да не говориме за бакпасчета и тн) и въпреки тва след 6 месеца излиза сякаш нищо не е станало, влиза в единоборства, животно.
валенсия се контузи сам ако не помниш... никой не му е раздробявал крака...
Ти се контузил сам, смотаняк, някъв ******** от Нюкасъл му влезе в крака, беше със счупване ама сам се е контузил, да не би да си фен на Лузърпуул или на някои още по-лузърски отбор ?
я по кротко ве яре... първо на първо не ми дръж тон! И второ поне да си беше гледал внимателно отбора, а не да се правиш на интересен... Срещу нюкасъл му счупили крака ама на 32 март... Валенсия си счупи крака сам срещу Глазгоу Рейнджърс в ШЛ...
дееба и разбирача
[center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cjGpQlOMvpM&feature=player_embedded[/youtube]
“Не купувам от Lafka”
Добре че Валенсия се възстанови, не си спомням кога са се раздавали за Бербатов, както снощи за малкото латино куче