Градското дерби:Манчестър Сити-Манчестър Юнайтед,19.01,22.05
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Карлос Тевес затвори устата на всички в Манчестър Юнайтед
Приличен мач стана снощи,дано Сити да се класира напред и на финала двамата Петрови да решат спора за купата 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Направо ги рани и ги заболя много...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3
ЦСКА ДО ГРОБ!!!

- el pipita
- Контакти:
Messinho написа:Направо ги рани и ги заболя много...
Особенно дърводелеца Гари Невил много го заболя!

- originalni.be
- Контакти:
Ше видим 2 мач кой кого 

ORIGINALNI...BE =)
- Lord of memory
- Контакти:
Айде феновете от малките отбори - зависници почнаха да се активизират.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Re: Тевес отмъсти на Юнайтед
niki87 написа:Бижутера написа:охххх какъв кеф - като падне Юнайтед направо съм на седмото небееееееее
Няма какво да добавяПо-класният отбор победи

За мача накратко-с тази смешна схема с 1 нападател и 100 халфа нищо няма да направим още 200 мача да играем...Та това си е защитна схема или схема,при която вече водиш с 4-5 гола

Такива умници най ги обичам...Заблудени,заблудени,че не знаят на кой свят саТоя път съдията е виновен! Даде съмнителна дузпа за Сити и само 5 минути продължение

Re: Градското дерби:Манчестър Сити-Манчестър Юнайтед,19.01,22.05
Ами не е кой знае каква трагедия това, при гражданите има много класни футболисти, няма какво да се лъжем.Просто една среща за КК,има и втори мач,лично за мене е много по важо да играем добре срещу Милан, от колкото за Карлинг къп.
Re: Сега пак ли ще им е виновен БЕРБАТОВ за загубата????????????
unist_gp,не очаквах,че можеш да ръсиш такива простотииunist_gp написа: - Сити ще са 3ти, а девилс - 6ти (след Вила и Тотнъм)
- САФ ще бъде най накрая разгадан и ще сдаде титлата Сър на Великия Арсен Венгер. Истината е,че шотландският селянин без съдии и късмет е гола вода. А с подобни играчи, каквито Юнайтид имат в последните 10 години (без последната) и аз мога да съм тренер и пак ще постигна подобни успехи. Да разчиташ на Флетчър, Ошеа, Карик или пенсионера Гипс си е като доброволна заявка за пропускане на евротурнири. Всъщност на МанЮ стават само ВандерСаар, Бербо и Оуен. Всички останали са много преувеличени... най-вече Видич и Руни. Даже и Евертън има в момента по-добри футболисти от Юнайтид, за другите по нагоре да не говорим. Без Бербо, Оуен и Вандерсаар са Фулъм.
Как бе Фулъм ги би с 3-0...нещо по-надолу в класирането

Lord of memory написа:Айде феновете от малките отбори - зависници почнаха да се активизират.
Аууу,колко съм комплексиран и колко ми е малък отборът,дори ме е срам

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Сега пак ли ще им е виновен БЕРБАТОВ за загубата????????????
Che Guevara написа:Виновен е защото не е игра.Но той е голям мъжкар и ще стисне зъби и ще излезе с/у колосите Помпи,Болтън,Хъл,УУлвс и др от ранга,но срещу амтаьорските отбори като Арсенал,Ливърпул,Челси дори и новоизлюпените такива Ман С КАКВО ДА СЕ НАПРЯГА ,НАЛИ Е КОНТУЗЕН,но виж ония големите малиииии мята ги от събота още Съра го пази за Хъл.НЕЩАСТНИК.Прецака Стенли и Марто за Бг футболис 2 години подред ,ама явно у нас се толерира подмазването и женственоста/Благо/.....Абе кво разбираме ние феновете
Ти мисля, че не трябва да гледаш футбол, защото явно нищо не разбираш от него... НЕЩАСТНИК е баща ти, който те е направил бе смешко! Я не ми прави такива коментари!! По-добре се скрий някъде или си давай мнението като нормален човек!! Бербатов ли е виновен, че не игра вчера ? Той ли решава или САФ? Той ли е виновен, че го контузиха? Кво като е вкарал на по-малките отбори? Вече го критикувате,че вкарва голове ли ? Вие чувате ли се въобще? Какво ви е нарпавил толко? Взе ти гаджето ли ? КАКВО?