Градското дерби:Манчестър Сити-Манчестър Юнайтед,19.01,22.05

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Карлос Тевес затвори устата на всички в Манчестър Юнайтед

Мнениеот acmilan » 20 яну 2010 21:48

Приличен мач стана снощи,дано Сити да се класира напред и на финала двамата Петрови да решат спора за купата :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 20 яну 2010 21:52

Направо ги рани и ги заболя много...
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 20 яну 2010 21:57

Messinho написа:Направо ги рани и ги заболя много...

Особенно дърводелеца Гари Невил много го заболя! :)

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 20 яну 2010 21:57

Ше видим 2 мач кой кого ;)
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 20 яну 2010 21:58

Айде феновете от малките отбори - зависници почнаха да се активизират.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Тевес отмъсти на Юнайтед

Мнениеот _RoKi_ » 20 яну 2010 22:02

niki87 написа:
Бижутера написа:охххх какъв кеф - като падне Юнайтед направо съм на седмото небееееееее

Няма какво да добавя :twisted: По-класният отбор победи 8-)
:lol: Ники,ти ме разби тоя път :lol: С кое е по-класен,че нещо не схващам

За мача накратко-с тази смешна схема с 1 нападател и 100 халфа нищо няма да направим още 200 мача да играем...Та това си е защитна схема или схема,при която вече водиш с 4-5 гола 8-) Още не разбирам тролеи и трамваи,като Браун например,как въобще получават шанс за изява...Да не говорим,че Сити играха много по-добре и те търсеха победата,но за антифеновете на МЮ да им напомня-има реванш момета и нека след него да говорим :twisted: :twisted:

Тоя път съдията е виновен! Даде съмнителна дузпа за Сити и само 5 минути продължение :lol:
Такива умници най ги обичам...Заблудени,заблудени,че не знаят на кой свят са :lol: Ти в мъгла да вървиш няма да си толкова неориентиран :lol:

Потребителски аватар
mufc
Контакти:

Re: Градското дерби:Манчестър Сити-Манчестър Юнайтед,19.01,22.05

Мнениеот mufc » 20 яну 2010 22:25

Ами не е кой знае каква трагедия това, при гражданите има много класни футболисти, няма какво да се лъжем.Просто една среща за КК,има и втори мач,лично за мене е много по важо да играем добре срещу Милан, от колкото за Карлинг къп.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Сега пак ли ще им е виновен БЕРБАТОВ за загубата????????????

Мнениеот _RoKi_ » 20 яну 2010 22:32

unist_gp написа: - Сити ще са 3ти, а девилс - 6ти (след Вила и Тотнъм)
- САФ ще бъде най накрая разгадан и ще сдаде титлата Сър на Великия Арсен Венгер. Истината е,че шотландският селянин без съдии и късмет е гола вода. А с подобни играчи, каквито Юнайтид имат в последните 10 години (без последната) и аз мога да съм тренер и пак ще постигна подобни успехи. Да разчиташ на Флетчър, Ошеа, Карик или пенсионера Гипс си е като доброволна заявка за пропускане на евротурнири. Всъщност на МанЮ стават само ВандерСаар, Бербо и Оуен. Всички останали са много преувеличени... най-вече Видич и Руни. Даже и Евертън има в момента по-добри футболисти от Юнайтид, за другите по нагоре да не говорим. Без Бербо, Оуен и Вандерсаар са Фулъм. :mrgreen:
Как бе Фулъм ги би с 3-0...нещо по-надолу в класирането
unist_gp,не очаквах,че можеш да ръсиш такива простотии 8-) Ти чуваш ли се МЮ след 4-то място или просто не си в час като не гледаш Висшата лига...Селянин може да си ти,щото като гледам почна и ти да говориш като оня батълстар....Гипс,както го наричаш,е дал много повече от колкото който и да е играч на твоя любим клуб,ама то така е...Като не харесваш целия отбор,дай да плюем всички...Кое е преувеличеното на Рууни и Видич,че и двата играча ги искат едни от най-силните отбори и,че за тях дават общо над 100млн. евро ли?Фулъм са били и вече цяла година само затова ще говорим ли,твоят отбор мислиш,че не се е дънил ли...Не ме карай да ти вадя резултати за много по-фрапиращи издънки...И накрая,НЕ ОЧАКВАХ такова мислене от теб

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 яну 2010 00:12

Lord of memory написа:Айде феновете от малките отбори - зависници почнаха да се активизират.

Аууу,колко съм комплексиран и колко ми е малък отборът,дори ме е срам :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Re: Сега пак ли ще им е виновен БЕРБАТОВ за загубата????????????

Мнениеот soUman » 21 яну 2010 12:16

Che Guevara написа:Виновен е защото не е игра.Но той е голям мъжкар и ще стисне зъби и ще излезе с/у колосите Помпи,Болтън,Хъл,УУлвс и др от ранга,но срещу амтаьорските отбори като Арсенал,Ливърпул,Челси дори и новоизлюпените такива Ман С КАКВО ДА СЕ НАПРЯГА ,НАЛИ Е КОНТУЗЕН,но виж ония големите малиииии мята ги от събота още Съра го пази за Хъл.НЕЩАСТНИК.Прецака Стенли и Марто за Бг футболис 2 години подред ,ама явно у нас се толерира подмазването и женственоста/Благо/.....Абе кво разбираме ние феновете ;)

Ти мисля, че не трябва да гледаш футбол, защото явно нищо не разбираш от него... НЕЩАСТНИК е баща ти, който те е направил бе смешко! Я не ми прави такива коментари!! По-добре се скрий някъде или си давай мнението като нормален човек!! Бербатов ли е виновен, че не игра вчера ? Той ли решава или САФ? Той ли е виновен, че го контузиха? Кво като е вкарал на по-малките отбори? Вече го критикувате,че вкарва голове ли ? Вие чувате ли се въобще? Какво ви е нарпавил толко? Взе ти гаджето ли ? КАКВО?

Върни се в “Манчестър Ю”