ВЛ | 8-ми кръг | Уест Бромич - Манчестър Юнайтед - 2:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата?

Анкетата завърши на 19 окт 2014 19:19

Победа за Уест Бромич
8
25%
Равен
1
3%
Победа за Манчестър Юнайтед
23
72%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 8-ми кръг | Уест Бромич - Манчестър Юнайтед - 2:2

Мнениеот MuFc1878 » 21 окт 2014 08:29

Много разочарован от Мата и Перси....на тяхно място, ако бяха Фалкао и Рууни печелехме с разлика. Силно включване на Фелайни, който е точно за подобни гостувания на тимове в долната половина на таблицата. Защитата е скандално неориентирана, от 2 удара за целия мач пак 2 гола получаваме.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 окт 2014 14:51

Да ви кажа честно, писна ми от едни и същи грешки в защита! Първия гол е на Шоу. Загуби една висока топка, след тва Блинд тръгна да му покрива зоната, Шоу тръгна след него и оставиха Сесеньон непокрит пред линията на защитата. Втория гол УБА добре го изиграха, но вина носи и Рафаел, че покри засадата. Според мен, нямахме и късмет. Изтървахме адски много, не сме достатъчно ефективни, въпреки че вкарахме 2 гола. Тия ни убиха просто. 2 удара - 2 гола. Много по-ефективни бяха от нас. Аз съм доволен от играта в атака. То като цяло съм доволен от всички напред, без 4-мата в защита. Още не мога да повярвам, че взехме едва 1 точка от тоя мач. Заслужавахме 3. Но прави впечатление, че формата на отбора се подобрява, предимно на хората в атака. И Янузай ми хареса снощи. Но за мен не е достатъчно ефективен на дясното крило. За мен има страхотен ляв крак, а вчера не го използва добре на десния фланг. Всъщност така като се замисля, всичките му голове са станали, след като той е играл на лявото крило. За мен трябва да си играе отляво, а Ди Мария да мине отдясно. Аржентинецът и там си е достатъчно ефективен.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 окт 2014 16:06

Перси едвам ходи по терена, а Янузай не знае къде се намира.
Усеща се липсата на Рууни.
Трябва Перси да седне на пейката, а жадният за голове Фалкао да е титуляр.
Мата е бледо копие на играча от Челси.
Когато на Ди Мария не му потръгне мача, ще страдаме много.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 21 окт 2014 18:46

Ето какво сочат цифрите:
Успешни шпагати – 0
Изчиствания – 0
Пресечени топки – 0
Спечелени топки – 0
Загубени топки – 9

Поглед към статистиката за целия мач показва, че играта му не се е подобрила особено много и след почивката.

Статистика на Люк Шоу за пълните 90 минути срещу Уест Бромич:
Успешни шпагати – 1
Изчиствания – 1
Пресечени топки – 0
Блокирани удари – 0
Спечелени топки – 1
Загубени топки - 18

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 22 окт 2014 09:05

Потресен съм !
ЛВГ след мача заявява, че това ни бил най - силният мач под негово ръководство ?! :oops: :shock:
Това същият Ван Гаал ли е, който смачка всичко в Бразилия ?
Няма и помен от тактическата му дисциплина и гъвкавост по време на мачовете !
Вкарват ни елементарни голове, ЕЛЕМЕНТАРНИ ! И тук вече не е само въпрос до индивидуална класа на защитниците !
Какво играхме до 10 минута ?! ГАНКИНОТО !
Точно в първите 10 минути загубихме мача. НЕ Е ДОПУСТИМО отбор от ранга на Юнайтед да бъде разнасян по терена /както пръскачка из лозе/ от отбор като Уест Бромич :shock: :evil: Точно в първите минути се излиза и се показва на съперника , какво го очаква през целият мач. Юнайтед няма право да започва по този начин. Много грозно и жалко беше. Не мога да разбера, ДВЕ СЕДМИЦИ без мач и най - накрая идва деня и се изллиза с такава нагласа. Абсолютно неприемливо.
За Янузай : веднага към Реал М, ако наистина предлагат 30 милиона евро.
Хуан Мата : без коментар. Никаква ефективност и никаква полза от престоя му на терена. Преди написах , че е един от най - класните. Не мога да повярвам как за кратко време извървя тлкова бързо пътя до посредствеността :shock: Какво прави той сега : получава топката, върти се около оста си и пас встрани и назад :shock: :evil: Грешен трансфер на 100 %. Дано му вземем поне добри пари.
Ван Перси не е вече това, което беше. Явно вече годинките му натежаха.
Според мен трябва да търсим достойни заместници на Янузай, Мата и Перси. Това следващото лято !
Отбора трябва да се гради около Ди Мария, Фалкао и Рууни. Само тримата притежават най - висока класа от настоящите ни футболисти.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”