Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Тотнъм
Какво да става с играч с пичи характер? Усети, че вече няма да печели трофеи с Юнайтед и сега нищо чудно да премине в Сити.
- manutd legeng
- Контакти:
messi7 написа:Слаб Ман Ютд, много слаб. Аз ви казах,че ще имате много проблеми, ама се залъгахте заради няколко победи над слабандраци... Много промени трябва, но няма да ви е лесно за топ 4.![]()
А тоз Майор няма да е лошо да посети някой лекарски кабинет. Толкова глупости не бех чел.![]()
![]()
И вреди и на вас, интелигетнните и разумни фенове на Юнайтед.
Не се мазни самодоволно!Аз съм интелигентен и разумен Привърженик,и никой не ми вреди от нашия форум!
Преживяваме загубата,НО сме Юнайтед...дали ме разбиращ?!
- manutd legeng
- Контакти:
Според мен,съобразно кадровите проблеми и ъпгрейдването на отбора,мога да кажа силно второ полувреме!И сякаш и публиката усети,че е нужна,струваше ми се голям грохот създадоха!GGMU 

-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????
Пич , нито съм обидил някой , нито отбора . Просто коментирам темата и по -точно коментар на един потребител . Нали за това е форум ? За разлика от много хора дето влизат в темите не само на Лудогорец за да се из..рат и да се заядат .![]()
Просто си изказах мненито , че лично на мен не ми харесват повечето футболисти на Юнайтед . Кажи ми поне един пост , на който футболист на Юнайтед да е по-добър от такъв на Сити примерно ? Или дори на Челси ... за да не излезе ,че се заяждам щото симпатизирам на Сити .
Прав си за играчите но всеки сега става фен на шити защото вижда че този отбор 70-80 процента от мачовете си ги печели и другия факт е че могат да си позволят всеки играч
prazen_hladilnik написа:Ивайло Лудогорец написа:prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????
Пич , нито съм обидил някой , нито отбора . Просто коментирам темата и по -точно коментар на един потребител . Нали за това е форум ? За разлика от много хора дето влизат в темите не само на Лудогорец за да се из..рат и да се заядат .![]()
Просто си изказах мненито , че лично на мен не ми харесват повечето футболисти на Юнайтед . Кажи ми поне един пост , на който футболист на Юнайтед да е по-добър от такъв на Сити примерно ? Или дори на Челси ... за да не излезе ,че се заяждам щото симпатизирам на Сити .
Прав си за играчите но всеки сега става фен на шити защото вижда че този отбор 70-80 процента от мачовете си ги печели и другия факт е че могат да си позволят всеки играч
И всеки е ставал ваш фен в началото на този век, защото сте си печелили мачовете редовно и сте могли да си позволите всеки играч. В Англия вие сте първите, които започват да харчат по много пари

Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
-
- Контакти:
Soulen написа:prazen_hladilnik написа:Ивайло Лудогорец написа:prazen_hladilnik написа:Потребителят който подкрепя лудогорец кво търси тука ????
И всеки е ставал ваш фен в началото на този век, защото сте си печелили мачовете редовно и сте могли да си позволите всеки играч. В Англия вие сте първите, които започват да харчат по много пари
Драгинко исках да кажа че са изкуствено създадени не се прави на интересен едно е до имаш приходи от билети артикули и продажба на играчи друга е да са изкопани ограначи си контактите с мен