Latest TRANSFER rumour is that Arsenal and Man United have had an offer accepted for Shinji Kagawa, now up to the player
Майка им да е--------------------а,КАГАВА Е НАШ!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Latest TRANSFER rumour is that Arsenal and Man United have had an offer accepted for Shinji Kagawa, now up to the player
rakiQ написа:Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season.
Взе да ми писва това дете....
t0bl3ro_bg написа:rakiQ написа:Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season.
"Никога няма да ме видите в червено като това на Лил. От др сезон ще бъда в др червено ?"
Означава ли, че ще идва в Юнайтед или е имап редвид черно-червения екип на Сити ?
t0bl3ro_bg написа:rakiQ написа:Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season.
"Никога няма да ме видите в червено като това на Лил. От др сезон ще бъда в др червено ?"
Означава ли, че ще идва в Юнайтед или е имап редвид черно-червения екип на Сити ?
Giggs написа:t0bl3ro_bg написа:rakiQ написа:Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season.
Ако е вярно,значи да.Аз не го искам много много,да си ходи в Сити!
[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта