Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2025

Мнениеот vasilnv » 31 авг 2025 12:14

Супер скептичен съм към тоя Ламенс. Иначе за вратар може да играе и до 40, тоест там положението не е баш като с полевите футболисти. Мартинез освен на Световното и в мачовете срещу нас не съм го гледал много. Лошото май е, че и скаутите ни така и биха го взели заради хайпа и това че е дузпаджия, не толкова заради нещо друго.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 31 авг 2025 12:34

Аз грам не съм го гледал и нямам мнение. Но знам, че млад играч на неособено висока заплата е лесен за преподаване. Хоулунд се вътрихме със 75 милиона, ама ама няма ще си върнем поне 50 милиона. За сметка на това Касемиро с неговата заплата и Санчо с неговата заплата нямат бутане. А Мартинез си е склонен и към грешки. Когато взимаш играч на 33 години за 40 милиона трябва поне да си сигурен че топ 3 на позицията си в света. А не мисля, че е такъв казуса с аржентинеца. Освен това Вила не искат да го бутат, а и са над нас откъм развитие. Демек аржентинеца може да каже: Щом искате да отида в отбор по-ниско ниво от такъв по-високо, който иска да ме задържи, трябва яко да ми вдигнете заплатата. И в едно съм сигурен: ако след 2 години погледнем назад и видим, че сме продали едно от най-талантливите млади крила във футбола и със същата сума сме закупили 33-годишен играч с тлъста заплата ще се чудим кво стана. От нов вратар имаме нужда. Ама или да намерят някой млад и перспективен поне да го развием, или ако ще взимат стара пушка за временно решение да вземат някой като Матс Селс или Ян зомер за 10 милиона и след година да търсим трайно решение.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 31 авг 2025 12:56

Единият е на 32 и струва 20 милиона, доказан вратар. Да прави грешки от време на време, но е класа над Онана и няколко над турчина. Другият е на 23 и е играл само в Белгия. Струва 9 милиона, но не се знае дали няма да е като турчина и да се чудим какво да правим за пореден път на вратарският пост. Бих заложил на Мартинес в този случай.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 31 авг 2025 13:11

Вила май си му искат 40 млн, а на Ламенс май му искат 25-30, като може би затова почваме да се оглеждаме за други варианти. Вратар е малко по-трудно да препродадеш, защото отборите масово гледат да държат макс по 1 добър играч на този пост. Отделно и струват доста по-евтино, та белгийците ако ни одерат 30 млн не знам колко повече от това бихме могли да си върнем. Мартинез е ясно, че няма да си избием инвестицията и е добре да се дефинира какво значи тази сделка да бъде успешна за нас. Примерно ако вземем ВЛ и ШЛ с него на вратата ще е топ трансфер пък ако ще и да го пуснат без пари после. Имайки предвид, че няма изгледи това да стане близките поне 5 години е добре и да се помисли има ли смисъл от този трансфер в такъв случай? Та има плюсове и минуси и за двата варианта - познавайки ни каквото и да изберем накрая ще се нашием :lol:
Иначе топ 3 вратари в света в момента за мен са Алисон, Донарума и Куртоа. Диого Коща и Трубин май се водят топ от по-младите на позицията, ама там ще е яко кожудерство от Порто и Бенфика съответно. Едерсон не знам къде е в тея класации, обаче знам, че е нещо като на пангара покрай сагата на Сити и Донарума. :lol: Ама май и той последно време за Сити издиша.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 31 авг 2025 14:58

vasilnv написа:Вила май си му искат 40 млн, а на Ламенс май му искат 25-30, като може би затова почваме да се оглеждаме за други варианти. Вратар е малко по-трудно да препродадеш, защото отборите масово гледат да държат макс по 1 добър играч на този пост. Отделно и струват доста по-евтино, та белгийците ако ни одерат 30 млн не знам колко повече от това бихме могли да си върнем. Мартинез е ясно, че няма да си избием инвестицията и е добре да се дефинира какво значи тази сделка да бъде успешна за нас. Примерно ако вземем ВЛ и ШЛ с него на вратата ще е топ трансфер пък ако ще и да го пуснат без пари после. Имайки предвид, че няма изгледи това да стане близките поне 5 години е добре и да се помисли има ли смисъл от този трансфер в такъв случай? Та има плюсове и минуси и за двата варианта - познавайки ни каквото и да изберем накрая ще се нашием :lol:
Иначе топ 3 вратари в света в момента за мен са Алисон, Донарума и Куртоа. Диого Коща и Трубин май се водят топ от по-младите на позицията, ама там ще е яко кожудерство от Порто и Бенфика съответно. Едерсон не знам къде е в тея класации, обаче знам, че е нещо като на пангара покрай сагата на Сити и Донарума. :lol: Ама май и той последно време за Сити издиша.

С тоя треньор и състава на Реал да имаме ШЛ няма да помиришем. Но пък знае ли човек, току виж Мбапе свикне с високите топки а Вини се адаптирал като халфбек......
Донарума, дето е на 26 и е в топ 3 му искат ПСЖ 50 милиона. На нас ни искат за 33-годишен 40 милиона дето е в топ 20 макс. И пак идва и проблема в заплатата-тоя е сега на 150, сигурно очаква от нас, като шарани, 250 на седмица за четири години. А и има друга причина да не го искам-щото знам, че Аморим много ама много го иска. Той много ама много иска стари доказани пушки като Уоткинс. А аз вече мисля за пост-Темерутим периода. Сеско и Ламенс имат по-бляскаво бъдеще от Мартинез и Уоткинс.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 авг 2025 19:35

#mufc delegation currently in Stuttgart in order to complete the signing of Angelo Stiller - talks are advanced with him who’s expecting a deal to be done [@sachatavolieri]

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 31 авг 2025 19:58

Това е оня с носа, знам че май го свързваха с Реал. Нямам си и на представа на каква позиция играе и дали е адекватен :lol:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 01 сеп 2025 00:36

Явно Дибо ще идва...плюса е, че вече няма да гледаме Алтай и Онана. За мен минуса е, че след 2 години ще се чудим сигурно и с Мартинез кво ще правим, а Астън Вила ще вземат с тия пари тоя белгиец и ще им остане и след 2 години като нищо ще имат вратари за години напред. И просто на 90% съм сигурен, че ретроспективно ще мясаме на пак най-големите идиоти на пазара.

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 01 сеп 2025 01:20

Scholesy93 написа: На нас ни искат за 33-годишен 40 милиона дето е в топ 20 макс. И пак идва и проблема в заплатата-тоя е сега на 150, сигурно очаква от нас, като шарани, 250 на седмица за четири години. А и има друга причина да не го искам-щото знам, че Аморим много ама много го иска. Той много ама много иска стари доказани пушки като Уоткинс. А аз вече мисля за пост-Темерутим периода. Сеско и Ламенс имат по-бляскаво бъдеще от Мартинез и Уоткинс.

За тези пари, да ме вземат мен. И аз ще се хвърлям като шаран на сухо ( визирам Онана и Алтай ). Сигурно ще вардя както тях, нищо, че едно време съм бил дясно халфче.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 01 сеп 2025 07:51

Днес ще има ли последен трансфер? Чета евентуално за Санчо във Вила.

Върни се в “Манчестър Ю”