JackPackage написа:остави го, брат, той си живее в някакъв свой свят, щом си вярва и че днес МЮ е играл с третия си отбор![]()
Явно за тях първият отбор е ...... Бербатов ! ...
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
JackPackage написа:остави го, брат, той си живее в някакъв свой свят, щом си вярва и че днес МЮ е играл с третия си отбор![]()

THE G.A.M.E написа:За мен реалният резултат е равният, но в случая това няма значение.
Тази вечер Юнайтед спечелиха .... само защото се казват - Манчестър Юнайтед !
shotgun blues написа:не играе в дербитата в Англия,не играе в ШЛ където няма гол 3 години Димитър Бербатов -КЛАСА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FCUnitedofManchester написа:Флетчър и Андерсон са титулярите и двамата контузени, Фабио 5-ти избор след като реалната позиция е от другата страна, 15 избор Уес Браун за централен защитник, Смолинг е втори избор на Рио, а трябва да се счита и за трети след като и Вида и Рио са с контузий, само Евра беше титуляр.
Нападателите ги споменах, то остана само и тях.Явно за тях първият отбор е ...... Бербатов ! ......
какъв бербатов ве льольо, не ме вълнува бербатов, един от много добри нападатели дето е имал отбора, не е българин а нападател на юнайтед, е тва е разликата.
nikiwm написа:THE G.A.M.E написа:За мен реалният резултат е равният, но в случая това няма значение.
Тази вечер Юнайтед спечелиха .... само защото се казват - Манчестър Юнайтед !
Е стига бе.. ти кой мач гледа?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта