3:2 за съдията! Честита поредна съдийска победа. Просто по - смешно, по - грозно не може да бъде. Затова и всяка или почти всяка година се повтаря един и същ сценарий в Европа. Манчестър Юнайтед се има за голям отбор, но е много много далеч от званието ГОЛЯМ.
Съседите от Ливърпул колкото и да са били подпирани в миналото, просто не беше толкова много. Чак толкова грозно.
Не, благодаря. Радвам се, че след като съм се заблудил да симпатизирам на този отбор, съм се отказал впоследствие от него. Това, което се случва, не е РЕАЛНО.
Честита заслужена победа на Блякпул. Това е истинският резултат от мача. Всичко друго са глупости.
Но да оставя хората да си живеят във виртуалната реалност. На Сър Алекс много му харесва. Той сам себе си заблуждава, че отбор се гради, като побеждава всеки мач.
Отборът от 1999 година беше много по - действителен от този. Този е една странна енигма, загадка.
Манчестър Юнайтед е един много слаб отбор, за да бъде шампион.
Блекпул - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Блекпул - Манчестър Юнайтед
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
С тези 2 колко му станаха на Бербо головете за първенство...стигнаха ли 20 ?! Не ми е любимият отбор Ман Юнайтед ,но ми се ще тоя сезон да вземат ПШ и Бербатов да има основна заслуга и даже да вземе голмайсторския приз...той го заслужава след всичките неволи последните години!
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му.
daniel875 написа:3:2 за съдията! Честита поредна съдийска победа. Просто по - смешно, по - грозно не може да бъде. Затова и всяка или почти всяка година се повтаря един и същ сценарий в Европа. Манчестър Юнайтед се има за голям отбор, но е много много далеч от званието ГОЛЯМ.
Съседите от Ливърпул колкото и да са били подпирани в миналото, просто не беше толкова много. Чак толкова грозно.
Не, благодаря. Радвам се, че след като съм се заблудил да симпатизирам на този отбор, съм се отказал впоследствие от него. Това, което се случва, не е РЕАЛНО.
Честита заслужена победа на Блякпул. Това е истинският резултат от мача. Всичко друго са глупости.
Но да оставя хората да си живеят във виртуалната реалност. На Сър Алекс много му харесва. Той сам себе си заблуждава, че отбор се гради, като побеждава всеки мач.
Отборът от 1999 година беше много по - действителен от този. Този е една странна енигма, загадка.
Аз не виждам по-силен кажи един? Може би Арсенал дето на Олд Трафорд бяха като в небрано лозе? Или кой?

Така е повтаря се и ще се повтаря по 2 поредни финала на ШЛ.
Unbeatable.
Unbeatable.
daniel875 написа:3:2 за съдията! Честита поредна съдийска победа. Просто по - смешно, по - грозно не може да бъде. Затова и всяка или почти всяка година се повтаря един и същ сценарий в Европа. Манчестър Юнайтед се има за голям отбор, но е много много далеч от званието ГОЛЯМ.
Разкарай се,смешко.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder
-
- Контакти:
Гига,мега,ултра,турбо - интеркосмическото срашилище от миналото Ливърпул. Клубът легенда, клубът с най-много история.Клубът, който тази година ще бъде задминат от САФ.
Разбирам ви понякога
Разбирам ви понякога

- Right_side
- Контакти:
Това се казва характер и манталитет ... не им е за първи път да правят такива обрати. Бербати добре ги наказа два пъти. Иначе Блекпул са добър отбор и очаквам да земат точки на Арсенал или Челси.
Българийо, събуди се!!!
Какво съдийство пак ви гани бре ?!? Я честно кажете имаше ли дузпа, или това беше рамо в рамо ? ДА не кажа, че играчът на Блекпул тъпсеше сблъсъка 

Иначе Лий Мейсън помните ли го ?
http://www.soccer-blogger.com/2010/12/2 ... er-united/
Считам го за реванш.
Друг е въпроса че въпроса с технологийте е належящ вече.
http://www.soccer-blogger.com/2010/12/2 ... er-united/
Считам го за реванш.
Друг е въпроса че въпроса с технологийте е належящ вече.
- martini_bg
- Контакти:
Berbaaaaaaaa
Баси лудия мач.Видяхте ли как Съра подскачаше от кеф. Браво Берба -смело към златната топка.
Дека си Батман ???? Айде и ...... почвайте да се тръшкате за дузпи, засади от милиметър и......атмосферното налягане.
Баси лудия мач.Видяхте ли как Съра подскачаше от кеф. Браво Берба -смело към златната топка.
Дека си Батман ???? Айде и ...... почвайте да се тръшкате за дузпи, засади от милиметър и......атмосферното налягане.