Интересно лято се очертава,и най-вече интересен нов сезон.Направо нямам търпение вече да е започнал,но ще трябва да се примиря,и да го чакам...
Та колкото до трансферите-не виждам смисъл от нов вратар,при положение,че си имаме 2,а дори и ако Амос(или Еймъс) се е представил добре в отбора,където бе под наем,стават 3.И вероятно може и да получи шансове за изява през сезона.Ще поживеем,и ще разберем.
Най-логичните избори са само в полузащита.При едно контузия на Карик (или при негово отсъствие),се виждам,че отбора го няма никакъв(справка мача с Челси,аи не само,ама това е най-пресния пример).Пък и човека вече е на възраст,направо не го знам колко добра има,не се спря цял сезон тоя човек.Сега дали фелайни е най-удачния избор-не знам,азлично не го харесва особено,но пък ако пристигне при нас(което е много вероятно),няма да го отпратя.Мощен е,здрав физически,висок-точно от такова чудо имаме нужда.Другите подобни варианти са Струутман,за когото се бяха появили информации,че сделката е готова(уж),и щяла да бъде оповестена на 3-ти ЮНИ,като цената е 18 милиона.А дано,ама засега май само тоя от Туйтър знае за тая сделка.Друг вариант е Уаняма,който направи Барса да изглежда смешна 9съжалявам,ако има фенове на Барса,четящи форума,ама не може да кажем на черното бяло в този случай).И ествествено другата зона сакрилата.Заха ок,ама той не може да ни реши проблемите там.Поне още едно крило,като и тука има много варианти.И ако се продаде Рууни-нападател,ама лично това за Рууни се съмнявам да е истина.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Манчестър Юнайтед
Нямам търпение да видя какви,ще са трансферите на Мойс и дали,ще напусне Руни в посока Челси или Реал.

Аз бих приел един трансфер на Фабрегас в Манчестър Юнайтед,но неми се вярва да стане.Но със сигурност,ще ни трябва подсилване на състава както в средата на терена така и в атаката.

Онова момче от Селтик ще ни пасне добре
За други не се сещам, които реално може да закупим!

David Moyes has decided not to sign both Baines & Fellaini for around £40m, and use the budget to buy more creative & some fan favourites.
[Source: Sports Direct News]
[Source: Sports Direct News]
-
- Контакти:
CECO_1981 написа:Аз прочетох нещо за Фабрегас но незнам дали е истина.ИСКАМ САМО ЕДНО ИМЕ КРИСТИАНО РОНАЛДО ВЪРНИ СЕ ПРИ НАС БРАТЛЕ И ЩЕ ДЕРЕМ КОЖИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ![]()
![]()
![]()
![]()
:
и аз си мечтая приятелю но не мисля че ще се върне като САф го няма
-
- Контакти:
MuFc1878 написа:tsvetomir01 написа:Искам догодина:Гарет Бейл,Маруан Фелайни,Лейтън Бейнс,Кристиано Роналдо,Роберт Левандовски,Давид Луис и толкова ми стигат
GODZILA FACEPALM![]()
Едно от тези имена е възможно

Аз си мисля,че Руни ще го продадем и ще вземем Бензема.Но се пак се нуждаем от качествен халф,защото средата на терена ни е възлово място за подсилване.Ще видим какво,ще предприеме Мойс съответно за Руни и за подсилване на състава на някои позиции.А какшо стана с тоя Гарай бре нали уж го бяхме взели ама май несме.Нещо разбрах за Алкантара от Барса,но едва ли те ще ни го дадат,той е талант и е много млад на 22г.

За мен Бензема е изчерпан за големия футбол.... така става с 90% от играчите минали през Реал М