Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул 13.1.2013, 15:30ч.
Момчета стига така,Уеб е добър съдия,не отричам че е правил грешки,но щом няма никакви доказателства за умисъл в действията му,не можем да твърдим нищо.Ако на единият от двата отбора му потръгне играта и си доминира през мача,и с рефер и без рефер,пак ще си постигне целите.
Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила 

smoothc написа:Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила
Може ли и аз да се присъединя към участващите в това предизвикателство ?
skyline написа:Момчета стига така,Уеб е добър съдия,не отричам че е правил грешки,но щом няма никакви доказателства за умисъл в действията му,не можем да твърдим нищо.Ако на единият от двата отбора му потръгне играта и си доминира през мача,и с рефер и без рефер,пак ще си постигне целите.
Това го напиши във форума на Ливърпул

smoothc написа:Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила
С ливърпулците от този форум..... НИКОГА!!!! Толкова плач и псуване по адрес на Юнайтед - няма начин да се хвана на бас с тях! Това за мен не са хора

skyline написа:smoothc написа:Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила
Може ли и аз да се присъединя към участващите в това предизвикателство ?
Разбира се! Всеки,който изяви желание е добре дошъл.
Условието е както следва:1.Ако Юнайтед спечели-феновете на Ливърпул трябва да си сложат за 1 седмица аватар на Юнайтед.2.Ако Ливърпул спечели,феновете на Юнайтед ще си сложим аватари на Ливърпул за 1 седмица.
Ясно и точно.
Оттам-нататък избора е твой

ако завърши Х слагаме на Сити?

MuFc1878 написа:smoothc написа:Пичове,да знаете че предизвикателството остава в сила
С ливърпулците от този форум..... НИКОГА!!!! Толкова плач и псуване по адрес на Юнайтед - няма начин да се хвана на бас с тях! Това за мен не са хора
Недей така...Има и някои свестни пичове,нека да покажем че въпреки всичко,ние феновете на Юнайтед сме лоялни и държим на думата си

Kristianc написа:ако завърши Х слагаме на Сити?![]()
А,ако те паднат или направят Х с Арсенал,те слагат нашия