Цари странен оптимизъм тук ! С Онана, Маунт и Хойлунд - максимум топ 6 ! За да си претендент за титлата ти трябват - Куртоа, Кимих и Кейн !
Арсенал направиха мега селекция и ще сa отново в битката за титлата до последно !
Пуул, Челси също ще са много по - добри.
За нас не мога да кажа същото ! Максимум топ 6 с този потенциал, на едно ниво сме с Нюкасъл и Тотнъм
Но най-голямата трагедия е, че всичко с продажбата на клуба беше откровен ФАРС !
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Трансферни спекулации - Лято 2023
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
каква пък мега селекция са направили Арсенал ? Хаверц е най-прехваленият футболист във ВЛ, че даже и в Европа. Прилича на нашия Феран, според мен Артета бая се набута там. Тимбър не е лош, но според мен няма и да е титуляр даже, по скоро ще е периферен. Зинченко и Уайт ще си играят бекове. Само Райс дето им е що годе силен траснфер, но пък продадоха Джака, който вършеше не по-малко работа.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- Scholesy93
- Контакти:
Мен Арсенал не ме впечатляват. Пореден провал на Челси купиха. Тимбер е добър с топка в краката, но иначе в Ередивизи го газят. Хвърли му един Антонио и Халанд и ще забърза да си купува билет за Холандия. А феновете на Арсенал преди 6 месеца твърдяха, че Парти е най-добрия халф във ВЛ, сега обърнаха палачинката и твърдят че Райс ще им вдигне рязко нивото.
Всеки отбор прави добри трансфери. Важно е треньорите дали ще ги използват правилно.
Всеки отбор прави добри трансфери. Важно е треньорите дали ще ги използват правилно.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Гроздето е киселко...Тимбер е уникален защитник. По нищо не отстъпва на наш Мартинес. Да не забравяме, че беше една от основните цели и на ЕТХ ! Каквото и да си говорим тук, до момента претърпяваме пълно ФИАСКО на трансферният пазар 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
MASTER_COOL написа:Гроздето е киселко...Тимбер е уникален защитник. По нищо не отстъпва на наш Мартинес. Да не забравяме, че беше една от основните цели и на ЕТХ ! Каквото и да си говорим тук, до момента претърпяваме пълно ФИАСКО на трансферният пазар
Ммм не. Може би по-добре разиграва. Но трябва да видиш статистиките- Мартинез 1в1 и на високи топки тотално доминира във Ередивизи. Там Тимбер е тоталщета. Щом Хееренвен го газят на високи, представи си Уест Хям на корнер с играчи като Сучек и Антонио покрай него.
Продажбата на играчи е слаба. Само Телеш и некви юноши. Ма Магуайър, Фред и Байи на тези договори как да ги разкараш. Но входящите сме ок. Маунт дойде още за началото на подготовката, Онана ще е в Ню Йорк, Хоулунд до началото на новия месец сигурно и той. Реално постижимите играчи на желаните позиции сме ги докарали. Важно е да гледаме вписват ли се в начина на игра и и футболните разбирания на Тен Хаг. Според мен да. Онана ще има най-голям ефект върху този клуб-владеенето ни скача с едно 4-5 процента. Маунт играе с хъс и желание, хем ми издържа 90 минути за разлика от Ериксен, хем пресата ще върви по-добре. Хоулунд ще видим-но доколкото помня от октомври се твърди че Тен Хаг го следи. Ясно е, че Кейн е в пъти по-добра опция. Но Леви го знаем какъв е-120 милиона за 30-годишен с една година договор е прекалено. Следващото лято може да се окаже че имаме Кейн и Хоулънд за общо 60 милиона евро. Тия летни емоции са ми прекалени. Феновете на Арсенал се обявиха за шампиони- защото докараха недоказан млад защитник, английски халф за заместник на "най-добрия на позицията" по техни думи преди месеци и пореден провал на Челси. По тая логика Сити да се предадат от сега- те пък загубиха Уокър, Марез и Гюндоган-требълисти със сериозна визитка. Тен Хаг има план- може и бавно да вървим по реализирането на точките, но не се отклоняваме от пътя. Това е важното. Преди година имахме стартов състав Де Хея-АУБ-Главата-Линдо-Шоу-МКФРЕД-Бруно-Рашфорд-CR37годин-Санчо. Сега сме Онана-Варан-Лича-Дало-Шоу- Касемиро-Маунт-Бруно-Антъни-Рашфорд 2.0-Хоулунд. Втория отбор определено ми вдъхва повече увереност. Най-важното е че се вижда, че Тен Хаг има някакъв план в главата си и го спазва.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Който е гледал днес и част от миналата ни контрола ще види колко грамотен,модерен и интелигентен футбол се мъчи да ни научи Тен Хаг! Нито един път вратаря не изрита топката,преса по целия терен,разигравания и т.н. Маунт е страхотен за сега! Раздава се на макс. Единственно Санчо(както обичайно) и Антъни не ми вдъхват оптимизъм,че ще надградят за новия сезон! Варан и касапина са бетон отзад! Мартинез как изнася топката....уникален е!
Така,че ако вземем и нападателчето мисля,че място в топ 3 ще ни е сигурно и с повечко късмет може и нещо по-хубаво да ни се случи!
Така,че ако вземем и нападателчето мисля,че място в топ 3 ще ни е сигурно и с повечко късмет може и нещо по-хубаво да ни се случи!
За съжаление не можах да гледам мача, но се радвам за гола на Дони, интересно е и там дали ще бъде продаден или ще е алтернатива на Бруно
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Онана е готов, Бруно е новият ни капитан
Да видим какво ще се случи при вратарите, Ковар изглежда доста стабилен в контролите, на 23 е и едва ли му се седи като трети вратар ако вземем Сузуки. Той може и резерва да не иска да е, а да играе някъде, където да е първи избор.
Да видим какво ще се случи при вратарите, Ковар изглежда доста стабилен в контролите, на 23 е и едва ли му се седи като трети вратар ако вземем Сузуки. Той може и резерва да не иска да е, а да играе някъде, където да е първи избор.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Продали сме Еланга на Нотингам за 15 милиона паунда! Очаква се развръзка и за Хендърсън скоро!
Май се почна и с изходящите трансфери,което е супер!
Май се почна и с изходящите трансфери,което е супер!
Най-важното нещо вече е факт!
Аз съм повече от щастлив, защото знам колко положително влияние ще има един проактивен вратар за Манчестър Юнайтед.
С Де Хеа вкарването на минимум 2 гола беше ключово условие, сега с Онана ще е пак важно, но така или иначе виждам в най-лошия случай увеличаване на равенствата за сметка на загубите.
Нещо подобно както 2017-2018 очаквам като статистика по отношение на допускането и също така сериозен нюанс ала Ромеро, който беше с уникални показатели за времето при нас.
Де Хеа, ако излизаше и беше проактивен... сигурно половината от головете нямаше да ги допуснем, което щеше да означава повече победи и по-малко загуби.
По статистика се очаква да имаме повече 1:0, 2:0 и 2:1, понякога 1:1 и вероятно 0:0.
Може би няма да бъдем кой знае колко атрактивни и резултатни, но със сигурност ще бъдем ефективни и стабилни.
Тоест, очаквам вибрация ала сезон 2008-2009 и 2017-2018 в превод.
Аз съм повече от щастлив, защото знам колко положително влияние ще има един проактивен вратар за Манчестър Юнайтед.
С Де Хеа вкарването на минимум 2 гола беше ключово условие, сега с Онана ще е пак важно, но така или иначе виждам в най-лошия случай увеличаване на равенствата за сметка на загубите.
Нещо подобно както 2017-2018 очаквам като статистика по отношение на допускането и също така сериозен нюанс ала Ромеро, който беше с уникални показатели за времето при нас.
Де Хеа, ако излизаше и беше проактивен... сигурно половината от головете нямаше да ги допуснем, което щеше да означава повече победи и по-малко загуби.
По статистика се очаква да имаме повече 1:0, 2:0 и 2:1, понякога 1:1 и вероятно 0:0.
Може би няма да бъдем кой знае колко атрактивни и резултатни, но със сигурност ще бъдем ефективни и стабилни.
Тоест, очаквам вибрация ала сезон 2008-2009 и 2017-2018 в превод.