Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Astronomer
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2022

Мнениеот Astronomer » 16 юни 2022 14:36

Тен Хааг го виждам като вторият Мойс. Взимаме треньор, който е показал нещо в по-малък отбор (без да подценявам качествата, историята и трофеите на Аякс и постиженията му с Аякс) с надеждата за втори САФ. За щастие на Тен Хаг, той е нямал в едно първенство Пуул, Сити, Юнайтед на САФ, Арсенал, Челси и да трябва да се бори с Пеп, Роджърс/Клоп, САФ, Тухел, Конте, Моуриньо и пр. Мойс и той се справяше добре в Евертън, сега го виждаме, че прави чудеса и с Уест Хям, но наличието на тези отбори правят мисията невъзможна да спечелиш ВЛ.

Та надеждата ни е, че взимаш такъв треньор, който доказано е развивал отбори от нулата с презумпцията, че като му дадеш и малко повече пари ще те направи тотален доминант. Да кажем, дават му парите и неговите си трансфери. Това хубаво, но дали ще се справи с темпото на ВЛ? С напрежението, нервите? Със съревнованието с гореизброените треньори и отбори!? Това малко ме притеснява, но ще гледаме.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 юни 2022 16:02

Beloev написа:Фил Джоунс щял да ходи в Бордо за около 8милки!_/\_

Ко Бордо ве, тях ги изхвърлят в нам си коя дивизия заради дългове. :D

Иначе ако му вземете 8м на Джоунс, на ръце трябва да го занесете при който ги дава.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 16 юни 2022 17:57

Не знам и аз. Така бях чел от един журналист преди седмица,но е явна партенка!

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 17 юни 2022 13:06

"Досегашният футболист на Манчестър Юнайтед Пол Погба обвини клуба, че носи голяма вина за това той да си тръгне. Неговият контракт изтича след две седмици и раздялата вече беше анонсирана.

В интернет обаче излезе документалната поредица “The Pogmentary” , посветена на френския играч. В сериала Погба казва следното: “Искам да покажа на Манчестър Юнайтед, че сгрешиха, след като се забавиха да ми предложат нов договор. Искам да покажа и на другите клубове, че Манчестър Юнайтед сбърка, след като не ми предложи контракт.”

В интерес на истината обаче от “Олд Трафорд” на два пъти му предлагаха да подновят споразумението, припомня "Тема спорт". Във въпросния сериал се вижда и бившият мениджър на Погба Мино Райола, който наскоро почина. В една от сцените – от юли 2021 г., френският национал е сниман по време на почивка в Маями. Двамата провеждат следния разговор по телефона:

– Райола: Пол, твоето положение е много особено. Нямаш си никаква идея, никаква…

– Погба: От Манчестър отправиха ли втора оферта?

– Райола: Да, те много искат да останеш. Но за мен предложението не отговаря на това тяхно желание. Ако искаш да го задържиш, не правиш такава оферта. Ще ги накарам да разберат, че ако наистина желаят да продължиш там и да градят проекта си покрай теб, този път ще трябва да действат по различен начин и да сложат парите на масата.

– Погба: Те блъфират. Как може да казваш на един играч, че много го искаш, а в същото време да не му предлагаш нищо? Никога не съм виждал такова нещо.

В крайна сметка двете страни така и не се договориха, заради което халфът напуска като свободен агент. Към момента той е най-близо до завръщане в Ювентус."

Голяяяям наглец, ей! Пълни сме с ей такива лекенца в състава и заради това сме на това дередже. Не сме му били предлагали достатъчно пари и било време да извадим истинските пари... ЛУДИИИИ

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 21 юни 2022 10:56

Няма такъв кеф, че го разкарахме. Жалко, че не стана много по-рано, та поне и някакви пари да му бяхме взели...
Иначе Тимбър не иска при нас, защото може да увисне за Световното, Френки се дърпа, Ериксен също. Като цяло това са тримата футболисти, около които най-много се говори и може да останем с пръст в устата накрая. :D
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2022 12:40

Astronomer написа:
Голяяяям наглец, ей! Пълни сме с ей такива лекенца в състава и заради това сме на това дередже. Не сме му били предлагали достатъчно пари и било време да извадим истинските пари... ЛУДИИИИ

Нещата станаха такива окончателно в момента в който не позволиха на Моуриньо да го хвърли под автобуса и да покаже, че той е машиниста и никой не е над него. Тогава щеше да стъпи на врата на всички играчи и да се възпрат редицата от бойкоти, които последваха и при него и при всичките му наследници. Просто играчите взеха властта в този момент.
Тогава го коментирах тук и повечето скачахте и настоявахте Жозе да бъде уволнен без да оцените как ще се отрази това в дългосрочен план спрямо нагласата на играчите и това кой командва и кой е най-важен в Юнайтед.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 21 юни 2022 15:11

Мисля, че не съм бил тук, когато уволниха Жозе, но ако бях, щях да те подкрепя за Погба. Още откакто се появиха слуховете за неговото привличане бях твърдо против този трансфер, но какво да се прави. Маркетингов отбор сме, не футболен. Най-лошото е, както Васил е отбелязал много правилно горе, че не успяхме да му вземем никакви пари и сме реално на -100 млн. само от трансфер, а да не говорим на колко от безбожната му заплата и слабо представяне.

На линия
CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 21 юни 2022 20:02

Хахаха Погба беше трансфер на Моуриньо!!! Преводача от Сетубал го искаше още докато беше начело на Челси! Моуриньо никога не е бил прав за нищо в престоя си в Юнайтед или Челси, португалското мекере изобщо не знаеше къде се намира! Стига сте писали глупости!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 юни 2022 21:16

Верон да не е бил трансфер на светия дух? Това, че си най-добрия треньор не те застрахова от неуспешни трансфери или от привличане на лекета, който трябва да натириш в един момент за да овладееш отбора.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 21 юни 2022 21:53

José Mourinho said:

✅Paul Pogba is a virus, not a team player
✅ Anthony Martial is lazy and needs to leave the club
✅ Marcus Rashford can't be Manchester United's main striker
✅ Luke Shaw doesn't use his head

He was crucified for speaking the truth

Лично аз много не харесвах стилът на Жозе и начина по който водеше отбора,но за някой неща си беше изключително прав!

Върни се в “Манчестър Ю”