Честно казано, аз ако съм на Оле сега просто ще напусна. Вярно, че това ще е доста груб акт срещу голяма част от футболистите, чисто човешки. Но пък от друга страна, щом ръководството не желае да инвестира, за да ми помогне да вдигна клуба и да го вкарам в битка за първо място, то няма смисъл да се стои. В крайна сметка Манчестър Юнайтед е отбор, който трябва да се бори за титлата.
Изключително разочарован съм от управлението на клуба. Не само заради това, което се случва последните години. Този трансферен прозорец е капака на всичко. Имаме една камара футболисти, които мениджъра ОЧЕВИДНО не харесва и не иска да пуска в игра. Те все още си стоят на заплатки в клуба. Имаме крещяща нужда от нови попълнения на ключови позиции. Нищо не се прави по въпроса.
Повече от ясно стана, че Глейзърите не ги е грижа изобщо за клуба. Поне да бяха назначили някой директор читав директор. Еди е пълен некадърник що се отнася до футбол. Дори не знам как не го е срам да ходи на мачовете. Преди поне можеше да си прави лафче с някой там. Сега какво седи сам и гледа намусен. Та той дори не знае от коя страна се рита топката. Балък.
Аз виждам изход от тази ситуация така:
1. Еди уволнен
2. Назначава се футболен директор
3. Разкарва се плявата в отбора
4. Оле уволнен
5. Назначава се стабилен мениджър - ако може някой немец.
6. Инвестира се в играчи с ясна идея и визия за игра и то спрямо ценностите на отбора. Без Моуриньовски катеначота и без Ван Гаалски безидейни пасчета.
Писна ми!
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2020
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Re: Трансферни спекулации - Лято 2020
Оле на пресъра преди малко индиректно казва, че няма да има трансфери и ще се борим, с каквото имаме. Ясно е до Коледа какво ще се случи
Доста брутално преебахме Дони и Бруно да кибичат тук 
Излезе информация, че Бейл е искал първо в Юнайтед, но не и да чака до края на прозореца и да бъде опция на Санчо , който така или иначе няма да вземем