Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2020

Мнениеот Jackxxx » 02 окт 2020 12:31

Честно казано, аз ако съм на Оле сега просто ще напусна. Вярно, че това ще е доста груб акт срещу голяма част от футболистите, чисто човешки. Но пък от друга страна, щом ръководството не желае да инвестира, за да ми помогне да вдигна клуба и да го вкарам в битка за първо място, то няма смисъл да се стои. В крайна сметка Манчестър Юнайтед е отбор, който трябва да се бори за титлата.

Изключително разочарован съм от управлението на клуба. Не само заради това, което се случва последните години. Този трансферен прозорец е капака на всичко. Имаме една камара футболисти, които мениджъра ОЧЕВИДНО не харесва и не иска да пуска в игра. Те все още си стоят на заплатки в клуба. Имаме крещяща нужда от нови попълнения на ключови позиции. Нищо не се прави по въпроса.

Повече от ясно стана, че Глейзърите не ги е грижа изобщо за клуба. Поне да бяха назначили някой директор читав директор. Еди е пълен некадърник що се отнася до футбол. Дори не знам как не го е срам да ходи на мачовете. Преди поне можеше да си прави лафче с някой там. Сега какво седи сам и гледа намусен. Та той дори не знае от коя страна се рита топката. Балък.

Аз виждам изход от тази ситуация така:

1. Еди уволнен
2. Назначава се футболен директор
3. Разкарва се плявата в отбора
4. Оле уволнен
5. Назначава се стабилен мениджър - ако може някой немец.
6. Инвестира се в играчи с ясна идея и визия за игра и то спрямо ценностите на отбора. Без Моуриньовски катеначота и без Ван Гаалски безидейни пасчета.

Писна ми!
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 окт 2020 13:07

Оле на пресъра преди малко индиректно казва, че няма да има трансфери и ще се борим, с каквото имаме. Ясно е до Коледа какво ще се случи :x Доста брутално преебахме Дони и Бруно да кибичат тук :|

Излезе информация, че Бейл е искал първо в Юнайтед, но не и да чака до края на прозореца и да бъде опция на Санчо , който така или иначе няма да вземем :lol: Тоя клуб тотално се сбърка.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 02 окт 2020 15:43

До кога е тоя уиндоу бе. :lol:
Чакам избухване като това при ван Гал, когато взехме май Блинд и Фалкао баш накрая и продадохме Уелбек.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 02 окт 2020 15:47

Джама е до 23:00 британско време в понеделник. Има бая тонове мастило да изтече :lol: Иначе си прав. В две поредни лета взехме последните 2 дни Марсиал и Фалкао при лалето.

Нов пъпеш на хоризонта :mrgreen:

:( :( :(

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 02 окт 2020 23:25

Истината е, че ако можехме да продаваме като хората, щяхме да купим и още някой. Филката, Майк, Перейра, Лингард, Аксел, Фосу-Менса-плява са, ама едни 100 милиона можехме да им вземем. Но няма братче. Уудуърд ни такова таковата. А Оле хич не помага-ако имаше акъл, преди една година като дойде Лингард, Филката, Майк, Перейра нямаше да им удължаваме договорите. Можехме да ги продадем преди да бъдат тотално разкрити какви слаби са станали. Сега с Де Хея ще е същото-много е дръпнал надолу испанецът, Дийн срещу Брайтън просто показа, че вече е над него. До 6-7 месеца, в зависимост от това кога бъде уволнен Оле и пристигне някой евентуално читав треньор, който да има топките да направи Хендерсън титуляр, ДДХ ще е твърда резерва и ще прибира 400 хилки на седмица. Просто се надявам следващият треньор да е Почетино. Имаме много читави млади играчи и правилната работа с тях трябва да продължи. А при Почетино Лингита Мингита няма да им бъдат удължавани договорите. Дали продадени, дали закотвени при резервите до изтичане на договора, такива плевели ще се махнат. Като отиде в Тотнъм тия бяха направили трагични трансфери, ама Почетино до една година разкара там разните Паулиньовци, Солдадовци и Таунзендовци.
Изход от ситуацията трудно. Ед няма махане. Тия американски банкерчета си го тачат. Моля се поне веднъж тая кратуна да назначи правилния треньор. Почетино без много пари направи Тотнъм отбор от топ 4 и ги закара на финал.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 окт 2020 15:12

:lol: :lol: :lol:

:o :o :o

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 03 окт 2020 20:53

Кавани :shock:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 окт 2020 21:05

Гръмнаха яко днес следобед навсякъде. Явно сме успяли да го привлечем. И все пак. Последните дни от прозореца привличаме играч с изтекъл договор. :?

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 03 окт 2020 21:20

И Дембеле под наем искал да вземе Еди.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 окт 2020 04:30

Каваниии! Ей, след толкова време най-после чуха молитвите ми!
Бейл и Кавани във Висшата лига, и то в една и съща година.... уникална работа. 8-)
Жалко само, че уелсецът не дойде в Манчестър Юнайтед, но явно така е било писано.

В Redcafe има известни разделения относно уругваеца, да не кажа, че и по-големият процент са "против" главно заради честите му контузии и възрастта.
Да, технически имат право да бъдат скептици/песимисти, но в крайна сметка времето ще покаже.
След Фалкао, Ди Мария и Санчес - време е най-накрая да се счупи каръка с тези южноамерикански звезди!
Пожелавам си Кавани да е като Диего Форлан в.... периода му след Манчестър Юнайтед. :lol: :P

p.s. 1
Между другото, някои може и да не впечатлиха, но като цяло е огромна чест и привилегия, че във времената след сър Алекс при нас бяха играчи като Фалкао, Ди Мария, Санчес, Мата, Лукаку, Златан, а сега и Кавани.
+ Депай, Погба, Микхтарян, Бруно, Марсиал, Фелайни, Ерера
Ако ги "синхронизираме във времето" - това и на футболен симулатор е трудно за постигане!
Всички тези имена лъхат на специфика, асистенции и голове, а когато са в топ форма са футболни машини.
Но Ван Гаал и Моуриньо, с техните процеси и философии и най-вече огромно его - им подложиха буквално бананова кора.

Дано Солскяер не повтори техните грешки и промени курса на влияние/управление!
С Мата, Кавани, Погба, Марсиал и Бруно + Рашфорд, Грийнууд и Дони - грехота е да не се вкарват редовно 2 гола.

p.s. 2
Сега само остана да се сбъдне и другата ми голяма мечта - Де Хеа да не е титуляр в Манчестър Юнайтед.
Винаги съм вярвал, че с Бейл, Кавани и без Де Хеа Ман Юнайтед ще се завърне към славните дни!
И все пак, Бейл ще си остане само мечта, но при наличието на Бруно, Рашфорд, Дони и Грийнууд - мъката е една идея по-малка.

Върни се в “Манчестър Ю”