Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2020

Мнениеот MASTER_COOL » 29 сеп 2020 14:16

За поредна година изнасяме лекция на тема :

"Как не се прави лятна селекция"

Дори и да вземем някои , кога ще се адаптира ?

По Коледа или след това :?:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 сеп 2020 15:45

Оле се побърка с United Way. След Менги идва нов юношка :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 сеп 2020 17:24

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 сеп 2020 17:56

Тоя Леърд не е лош.
Иначе натягането за Кавани и Йович може само да ме радва. Може и да не са най-добрите ЦН в момента, но това означава, че Марсиалката може и да седне на пейката като не вкарва. :shock:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 сеп 2020 20:11

След като завръщането на Бейл в Тотнъм, което ми подейства като кама в сърцето, дано съдбата се окаже благосклонна и другата ми голяма мечта - Единсон Кавани стане част от Манчестър Юнайтед.
Ако пък не се случи, то ще си остана само с третата голяма мечта - Де Хеа да не е титуляр, която за разлика от останалите все някой ден и ще се случи, поне това донякъде ме удовлетворява, но кога ще е точно...
Йович ми е в ролята на бонус, въпреки че ако претеглим някоr детайли, сякаш се оказва и че е доста по-вероятен от Кавани.
Сръбската връзка с Матич, по-млад е(което е в унисон със стратегията на Солскяер), заплатата му ще е по-ниска и т.н.

[wrapimg=]https://this11.com/play/abUxtn5act.png[/wrapimg]
Ей това ми е абсолютният връх в атаката(спрямо днешните времена). Да, Кавани и Бейл вече не са в първа футболна възраст, но в генезис мечтата ми се зароди преди 6-7 години.
А що се отнася до Де Хеа - дадох му шанс до 2015-та някъде, но той така и не успя да подобри фундаменталните за един вратар качества, особено за стандартите на Висшата лига - смелост при високите топки, адекватни излизания, комуникация и лидерство със защитата, мотивация и т.н.
Наскоро излезе и статистика, че той е най-слабият дузпаджия от действащите вратари в лигата, което не е новина лично за мен.
И смятайте какъв карък е, щом за първи път от години спаси дузпа и... тя пък да се преизпълни, защото бе пред гол линията.
Абсолютен глупак!
6.9% - David De Gea has saved just two of the 29 penalties he's faced in the Premier League (6.9%); of the 30 keepers to have faced at least 25 in the competition, only Paul Robinson has saved a lower share (6.1% - 3/49). Weakness.

Рой Кийн също не може да го понася и беше откровен, че никога не е разбирал хайпа около него.
Ако аз съм просто един фен, то Рой Кийн си е Рой Кийн - най-великият капитан на Манчестър Юнайтед.
Последна промяна от smoothc на 29 сеп 2020 20:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 сеп 2020 20:28

Официално оферта от 100 млн евро за Санчо днес е отказана. Бидваме за Дембеле 75 млн :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 29 сеп 2020 20:38

Тоя Дембеле е голяма дупка. По-добре с Джеймс да си я караме. Иначе Дортмунд са надути германци и ако Еди иска да вземе Санчо трябва да предложи повече от колкото искаха преди. Според мен това са само партенки. Ако е истина, то явно Еди е още по-тъп от колкото го си мисля, щом си губи времето така.

Иначе и аз имам една мечта - Мбапе! :twisted:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 29 сеп 2020 21:33

MuFc1878 написа:Официално оферта от 100 млн евро за Санчо днес е отказана. Бидваме за Дембеле 75 млн :lol:

Ще ви изръсят 100 и за Дембеле :lol: :mrgreen:

FC Porto are holding out for a guaranteed transfer fee of €20m for Alex Telles. United believe the Portuguese club are overpricing Telles. Porto say they would rather retain Telles than allow him to leave for less than €20m

Клетници, глобете Де Хеа 4 заплати и им платете парите на хората ве, кво се циганите :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 29 сеп 2020 22:23

Аз наистина не знам какво чакахме толкова за Кавани. Като чета нито иска големи пари, нито иска дълъг договор. Иска да играе в читав клуб и да се опита да се докаже в друго голямо първенство. Че е стар, стар е. Ама едва ли ще е по-стар от Игало.А и срещу тези затворени отбори ще е по-добър от Марсиал.
Изобщо тотална щета това трансферно лято. Лингардиньо, Мата, Филката, Рохича твърдо май остават. Перейра ще отиде под наем, Лацио ще го видят що за стока е и ще ни го върнат. Майк Смолинг ни предложиха 15 милиона, с които взимаме Телеш, ама е английско дърво, следователно за под 30 не можем да го пуснем. Далот се опитваме да го разкараме, дето има някакъв фубол в него все пак, ама Фосу-Менса, който след 2-3 години ще дойде да играе в Лудогорец или ЦСКА София, продължаваме да му вярваме. А най-много ме дразни това, че Оле продължава да игнорира качествени юноши за сметка на скъпоплатени инвалиди. Пак срещу Лутън трябваше да пуснем Хуанчо и Лингардиньо, щото Еланга и Межбри нямат явно техния опит, спокойствие и невероятно умение да дават петметрови пасове назад към бека. А сега реално събрахме страхотни юноши, поне в това отношение трансферния позорец е добър. Ама ще ги изтървем като Анхел, защото на скамейката трябва да държим надценени лигли.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 29 сеп 2020 23:15

То може би не е при нас точно защото иска да играе в читав клуб. :lol:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”