Барселона - Манчестър Юн 3:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели трофея ?

Анкетата завърши на 29 май 2011 18:46

Барселона
49
54%
Манчестър Юнайтед
41
46%

Общо гласове: 90

chelseabg
Контакти:

Re: САФ се подиграва с Бербатов !

Мнениеот chelseabg » 28 май 2011 21:14

brossy написа:След тази новина шансовете на Юнайтед се увеличиха драстично.
П.П.Благодарение на Сър Фергюсън, Бербатов стана 2 пъти шампион(единствените в неговата кариера)."Дъртака"е легенда в Юнайтед, а Берба след 2-3 години феновете на Дяволите няма да го помнят.

Много кофти но и много истина..
Бербо май сбърка с отбора..

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 28 май 2011 21:14

П.П.Благодарение на Сър Фергюсън, Бербатов стана 2 пъти шампион(единствените в неговата кариера)."Дъртака"е легенда в Юнайтед, а Берба след 2-3 години феновете на Дяволите няма да го помнят.

и ти ли си от хората които ги яд че бербо е играл в ЦСКА ? преди всичко е БЪЛГАРИН !!!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivailopetkov
Контакти:

Мнениеот ivailopetkov » 28 май 2011 21:14

ше му еба путката майна на дъртака ,не може така да се подиграва ,нямам ништо против Оуен ама .............все пак има 1 гол :evil:

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 28 май 2011 21:15

Е това вече е върха на наглостта от страна на"благородника ".Ако Бербатов остане в Юнайтед ще е най-голямата мишка в историята на футбола.Все пак не всичко е пари на този свят. А Бербатов ще печели достатъчно и в друг отбор.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 28 май 2011 21:15

Тази вечер цяло Мексико ще стиска палци за Грахчето,а половин България ще псува тихичко Съра и ще се надява на победа на Барселона :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Барселона-Манчестър Юн /28.05.2011/21:45

Мнениеот Tommi » 28 май 2011 21:16

Blue Mind написа:
Tommi написа:
Blue Mind написа:Бербатов не е в групата :evil: :evil: :evil: Това го разбирам като знак ,че Чичарито ще е резерва и Ман ще играят само с Рууни в атака.. дано все пак победят и Бербо да вземе така желения медал ,който заслужава !!!

Искаш ли да се обзаложим, че Чичарито ще е титуляр? :lol:

Ами тогава :? Няма нападатели на резервната ,нещо не го виждам тоя състав.. :?

Оуен е резерва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 28 май 2011 21:17

Забелязал съм тенденция когато не играе Бербатов Манчестър да побеждава и точно обратното когато играе да не побеждават.Любимия ми случай е когато водеха на Байерн влезе Бербатов и Байерн обърна мача.Това е добре за феновете на Манчестър.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 май 2011 21:18

Не,че ме вълнува някой от двата отбора, но се надявах да погледам Бербо на финала и тогава щях да подкрепя Ман Ю с две ръце все едно е любимия ми отбор ! Уви, това няма да се случи, което означава че мача ми става на 101 % безразличен ! Не знам какво е решил САФ, дано само Митко да е здрав, защото съм му голям фен ! Бербатов знае кое е най-добре за него и той си решава, но предвид всичко което се случи в последните месеци, аз ако съм на негово място бих си тръгнал от този клуб, и то не защото не бих се борил докрай, напротив Митко се бореше до последно за мястото си, но просто не му се даде достатъчен шанс ! Да, той не тича като Рууни или Ернандес, но определено е класа ! Това си е моето мнение де ! Не вярвам, че само защото Чичарито е в страхотна форма, Бербо е резерва...има и нещо друго, но тук можем само да гадаем :) Както и да е, Успех БЕРБА, а относно финала...дано стане интересен мач и по-добрия да спечели !
Изображение

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 28 май 2011 21:18

ivailopetkov написа:

ше му еба *****та майна на дъртака ,не може така да се подиграва ,нямам ништо против Оуен ама .............все пак има 1 гол :evil:

Това не е Блекбърн да създадеш 20 положения,това е Барса и ако създадат 1-2 ще е добре.Бербатов не е от футболистите които вкарват от половин положение.Такъв е Ернандес,Руни и Оуен.Бербатов е силен играч но не е за Юнайтед.

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 28 май 2011 21:20

Абе айде сиктир!? Каквото и да си говорим благодарение на 20те му гола Мангалите са шампиони!!!
Поне от уважение можеше да го включи.. няма сини, няма червени.. Бербо е българин и аз искам той да играе!
И когато този дъртак откровенно му е** мамата на формата, като го извади от състава точно когато почна да вкарава.. еми айде чао.
С кеф ще гледам как Барса им го слагат бавно и мъчително.. дано логичното се случи.
А на Берба пожелавам хубав трансфер това лято и да ги оставя тези измислените..

Върни се в “Манчестър Ю”