Уест Хям - Манчестър Юнайтед 2:4 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daredevil
Контакти:

Re: ШАМПИОНЕЕЕЕЕ, ШАМПИОНЕЕЕЕ

Мнениеот daredevil » 02 апр 2011 21:37

Ако беше някои друг отбор с изграден манталитет нямаше да съм сигурен.

Ние имаме тва, а те какво имат ?
Ливърпуул, всички знаем какво ще стане де, Юнайтед :lol: :lol: :lol: сигурна загуба.
Тотнъм на УХЛ :lol: :lol:, предвид че Тотнъм имат по-добър треньор едва ли ще загубят.

Те нямат лесен мач до края на сезона, това им беше най-лесния, чухте ли статистиките на коментатора ? ;)
Винаги от Март нататък издиша тоя отбор и тва не е случайност тъй като става за 7-ми пореден сезон.
Последна промяна от daredevil на 02 апр 2011 21:40, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 02 апр 2011 21:38

Е всичко е предрешено вече така поне мисля аз.Нито неубедителния Челси,нито Арсенал може да ви настигне....независимо дали ще грешите или няма да сгрешите до края сте шампиони.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 02 апр 2011 21:40

daredevil написа:Ако беше някои друг отбор с изграден манталитет нямаше да съм сигурен.

Прав си, но в съвременния футбол не можеш да бъдеш сигурен за абсолютно нищо. Днес беше поредният мач, изпълнен с магията на дяволите, но , ако късметът се обърне срещу нас питам какво правим ? Просто нека подкрепяме отбора,без прибързани радостни моменти, да не ни изиграе лоша шега ;)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 02 апр 2011 21:41

Ами въпроса е че ВЕЧЕ НЕ Е ДО КЪСМЕТ.
Просто ако си вземем мачовете у дома, което е ясно че ще стане, ни трябва 1 победа навънка и сме шампиони, което със сигурност ще стане.
Дори и да ни бият на Емиратс, което не виждам с тея женски полови органи дето ги имат за футболисти как ще ни бият, но дори да стане, пак ще имат 4 точки да навкаксват, кога ?

Нямат лесен мач до края на пърсвенството.

Тва е въпрос на манталитет.

Потребителски аватар
track.and.field
Контакти:

Мнениеот track.and.field » 02 апр 2011 21:45

Готин, в момента разликата между нас и Арсенал е 7 точки. Те имат горе-долу лесна програма.Ние гостуваме на Емирейтс, ако загубим - 4 точки разлика.Те са и с мач по-малко, да приемем че го вземат - 1 точка.Остава ни гостуване на Нюкасъл и домакинство на Челси, които ще се хвърлят на 1 000 % процента, защото при тях играта е да влязат в Топ 4, така че все още има някаква интрига. ;)
Los_Ches:Незнам дали има такава тема но все пак...Каде са Вело алейте.Работя на 5 километра от работа и всеки ден рискувам да бъда бласнат докато карам колело.Няма една вело алеяНо за съжаление имаме какви лине глупости в тоя са излишни

daredevil
Контакти:

Re: Уест Хям - Манчестър Юнайтед 2:4 (FT)

Мнениеот daredevil » 02 апр 2011 21:50

е па да им имам горе долу лесната програма.
аз срещу блекпуул не ги виждам като тия скачат като ненормални и са много добри в халфовата линия където арсенал са слаби всички освен плексиглас, който е извън във форма и е в Барса вече. Още помня какво ни причиниха в мача ни.

Според мен така се нагласят нещата че Тотнъм да ги бият и да ги изхвърлят от титлата, тва колко сезона сме го гледали ?

Програмата ни е много добре предвид тва че играем с много средняци, просто нямаме и един мач със заплашен отбор и тва чааак до 37 кръг, който е гостуване на Блякбърн, който сега имам подозрение че ще скочат и ще се спася предвид програмата им, и 38-ми кръг с Блякпуул на ОТ и те могат да са спасени, но дори и 1 от тия двата да се спасят ще е добре и мисля че ще стане.... :lol:
Имаме мач с Абонаментите от Арсенал и освен това Челси но не може всичко да цъфти, всъщност освен тея двата мача имаме само мачове със средняци, всички до един + евентуалния не спасен отбор съвсем накрая.
Трябва една победа от тия трудни 2 мача.

Ще завършва че за мен шампиона трябва първото число на точките да му е 8, тоест 80+.
Челси е с максимум 79, Арсенал е с максимум 83 с мачове с Пуул, Юнайтед, Тотнъм и гостувания на Стоук и Фулъм.
За да паднат под 80, тва са 2 хикса, тоест два неспечелени мача, е, Арсенал не е достатъчно силен да завърши само с 1 неспечелен мач, ако нямаше 3 големи мача, в който ще е поне единия, мисля че щяха да имат някакви шансове.
Юнайтед е с 87 възможни точки максимум като има 5 лесни мача и 2 трудни.
От Коледа насам повтарям че за мен титлата ще се спечели с 81 или 83 точки тоя сезон, въобще с диапазон 81-84.
Просто не виждам как Арсенал ще го сътвори с липсата си на характер.

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 03 апр 2011 00:24

Уникален мач се получи. :)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 03 апр 2011 00:54

daredevil написа:Дори и да ни бият на Емиратс, което не виждам с тея женски полови органи дето ги имат за футболисти как ще ни бият, но дори да стане, пак ще

Добре бе брат... Някой фен на Арсенал да не ти е направил нещо ? С нещо да те е убидил ? Някой с нещо да ти се е отварял ? Предполагам, че не .. Ем тогава защо ти почваш да провокираш.. Незнам пич, ама ще уведомя Madridist да го има в предвид за след време.. :)

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 03 апр 2011 01:56

Какво да ме е провокирал.
Казвам само истината и рядко под влияние на емоции, е, когато не е очевидно че го правя, но тогава дори подрастващите като тебе го усещат.
Казвам проблемите на всички отбори, включително и Юнайтед и Ливърпуул и обикновено в 9/10 случая не бъркам.
Факт е че всеки безпристрастен фен на Арсенал знае че съм прав за прекалено високото наличие на женски полови органи в тоя отбор и липсата му на класа (което е вина на французина) както и липсата на характер, това не е обида а е истина и факт.

Както е факт че Далглиш не промени стила на Ливърпуул в престоя си а само го заформи на нещо средно между Бенитез и Ходжсън и той не е спасението на Пуул, както предрекох че ще стане и се случи, това е факт, независимо от обвързването на феновете на Ливърпуул с неговата персона.
Освен това предвид Челси-стила мисля че зам. треньора дърпа конците относно стратегията.
Предрекох и че резултатите ще варират и ще се подобрят, и това стана, въпреки че не с толкова много с колкото всички си мислят, просто целта е да се повиши морала като цяло на отбора, а не тактическа подготвеност.
Затова си и мисля и предвид че каза че не е подписал договор ще напусне, защото целта на Ливърпуул беше изваждане от кризата като бяха около зоната на изпадане, а със следващия треньор ще бъдат развитие на отбора.
И това е факт, а не дразнене или провокиране.
Последна промяна от daredevil на 03 апр 2011 12:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 03 апр 2011 08:36

storm написа:Rofles, ще отсъства известно време ... :( :)

Добре.А по темата - разликата с Арсенал стана 7 точки, което е супер.Дано спечелим оставащите си мачове.

MANCHESTER UNITED FOREVER !!!
Изображение[/center]

Върни се в “Манчестър Ю”