е па да им имам горе долу лесната програма.
аз срещу блекпуул не ги виждам като тия скачат като ненормални и са много добри в халфовата линия където арсенал са слаби всички освен плексиглас, който е извън във форма и е в Барса вече. Още помня какво ни причиниха в мача ни.
Според мен така се нагласят нещата че Тотнъм да ги бият и да ги изхвърлят от титлата, тва колко сезона сме го гледали ?
Програмата ни е много добре предвид тва че играем с много средняци, просто нямаме и един мач със заплашен отбор и тва чааак до 37 кръг, който е гостуване на Блякбърн, който сега имам подозрение че ще скочат и ще се спася предвид програмата им, и 38-ми кръг с Блякпуул на ОТ и те могат да са спасени, но дори и 1 от тия двата да се спасят ще е добре и мисля че ще стане....

Имаме мач с Абонаментите от Арсенал и освен това Челси но не може всичко да цъфти, всъщност освен тея двата мача имаме само мачове със средняци, всички до един + евентуалния не спасен отбор съвсем накрая.
Трябва една победа от тия трудни 2 мача.
Ще завършва че за мен шампиона трябва първото число на точките да му е 8, тоест 80+.
Челси е с максимум 79, Арсенал е с максимум 83 с мачове с Пуул, Юнайтед, Тотнъм и гостувания на Стоук и Фулъм.
За да паднат под 80, тва са 2 хикса, тоест два неспечелени мача, е, Арсенал не е достатъчно силен да завърши само с 1 неспечелен мач, ако нямаше 3 големи мача, в който ще е поне единия, мисля че щяха да имат някакви шансове.
Юнайтед е с 87 възможни точки максимум като има 5 лесни мача и 2 трудни.
От Коледа насам повтарям че за мен титлата ще се спечели с 81 или 83 точки тоя сезон, въобще с диапазон 81-84.
Просто не виждам как Арсенал ще го сътвори с липсата си на характер.