ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: ВЛ | 21-ви кръг | Манчестър Юнайтед - Ливърпул | 1:1

Мнениеот PSvilenov » 15 яну 2017 21:19

язе написа:
C.T.I.D написа:Голяма цензура тече в Ливърпулския форум. Бях написал, че отново вадят голямо самочувствие във форума, а на терена са без покритие и бях изтрит. :lol: Иначе обидите към Челси и Юнайтед си стоят. :mrgreen:

Така е. Били сме "отбора основан през 2004 та", акато им написах, че следващата година е тяхната го изтриха. :mrgreen:
Всяка следваща година е тяхна...
Иначе, от мача съм много доволен. 8-)

Ще помоля да не ни слагаш всички фенове под множествено число . Искаме ли титла ? Да . Осъзнаваме ли ,че това ни е най-добрият сезон по статистика от години ? Да . Осъзнаваме ли , че целта ни е място в топ 3/4 . Да . Това , че има 2-3ма дето са с шампионски амбиции и преживяват всеки резултат на Ливърпул чрез тези цели не е повод да слагате и останалите фенове в тяхната категория .

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 15 яну 2017 21:23

Голямо хвалене как Ливърпул с резервите издрапали до хикса(и то едни резерви, само онова лекенце на десния бек дето им беше някво ново име :lol: ). Ама никой не отбелязва това, че второто полувреме ги прегазихме, а лично според мен дори и през първата част бяхме по-добри. Не разбирам, толкова ли е трудно на феновете им да признаят, че сме ги надиграли. Иначе сами сме си виновни за загубените две точки. Ако си бяхме реализирали положенията, друго щеше да е. Но за съжаление, тия неща си ги говорим доста често тоя сезон... Иначе лично аз, ако бях фен на Ливърпул щях да съм сериозно притеснен за формата, която показват. Ама те си знаят, няма да им се меся :lol: И все пак поздравления за борбената игра, която показаха и за това, че днес видяхме дерби с огромен заряд, който поне на мен ми липсваше от доста време. Честита им точка, ние може да съжаляваме за загубените две.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 яну 2017 21:26

vasilnv написа:Голямо хвалене как Ливърпул с резервите издрапали до хикса(и то едни резерви, само онова лекенце на десния бек дето им беше някво ново име :lol: ). Ама никой не отбелязва това, че второто полувреме ги прегазихме, а лично според мен дори и през първата част бяхме по-добри. Не разбирам, толкова ли е трудно на феновете им да признаят, че сме ги надиграли. Иначе сами сме си виновни за загубените две точки. Ако си бяхме реализирали положенията, друго щеше да е. Но за съжаление, тия неща си ги говорим доста често тоя сезон... Иначе лично аз, ако бях фен на Ливърпул щях да съм сериозно притеснен за формата, която показват. Ама те си знаят, няма да им се меся :lol: И все пак поздравления за борбената игра, която показаха и за това, че днес видяхме дерби с огромен заряд, който поне на мен ми липсваше от доста време. Честита им точка, ние може да съжаляваме за загубените две.

Нещо да кажеш за гола от засада в пореден мач? Или за спестените картони на Погба и Руни?Точката си я спечелихте вие,ние загубихме две!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 яну 2017 21:26

Rofles написа:
KOPScousers написа:
Rofles написа:Там обидите към всички стоят, но тука идват и се вихрят. Псуват и нареждат, че и сметка държат как наричаме отбора им. Не е ли смешно ? В техния форум, абсолютно сериозно, веднъж не съм видял правилно написано името Манчестър Юнайтед, но идват и държат сметка тук, няма такива нагли копел*нца. :)

Виж сега, пич, не ми пука как викаш на отбора ми, не ми пука и за теб, ама да ми викаш "нагло копеленце", защо не ми го кажеш в очите това? Няк'ви малки измекярчета се правят на клавиатурни нинджи и се дървят заради футболен мач. Ти изобщо знаеш ли значението на думата "копеле", че ще ме наричаш така бе, леке? :)

Говоря за половината смешници във вашия форум, ти за смешник ли се имаш?

Както вече ти казах, аз назовавам отборите единствено по имена, твоят не е изключение. И пак аз бях този, който ти държеше сметка, защото се подразних как нагло говориш за отбора ми и го обиждаш. Признай си, че до известна степен визираше точно мен. Нещо, което не мога да толерирам, след като нито ме познаваш, нито имаш право да ми говориш така. Поне излез с мен на по бира, и чак след това, ако мнението ти е същото, ме наречи "нагло копеленце". :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 15 яну 2017 21:31

KOPScousers написа:
Rofles написа:
KOPScousers написа:
Rofles написа:Там обидите към всички стоят, но тука идват и се вихрят. Псуват и нареждат, че и сметка държат как наричаме отбора им. Не е ли смешно ? В техния форум, абсолютно сериозно, веднъж не съм видял правилно написано името Манчестър Юнайтед, но идват и държат сметка тук, няма такива нагли копел*нца. :)

Виж сега, пич, не ми пука как викаш на отбора ми, не ми пука и за теб, ама да ми викаш "нагло копеленце", защо не ми го кажеш в очите това? Няк'ви малки измекярчета се правят на клавиатурни нинджи и се дървят заради футболен мач. Ти изобщо знаеш ли значението на думата "копеле", че ще ме наричаш така бе, леке? :)

Говоря за половината смешници във вашия форум, ти за смешник ли се имаш?

Както вече ти казах, аз назовавам отборите единствено по имена, твоят не е изключение. И пак аз бях този, който ти държеше сметка, защото се подразних как нагло говориш за отбора ми и го обиждаш. Признай си, че до известна степен визираше точно мен. Нещо, което не мога да толерирам, след като нито ме познаваш, нито имаш право да ми говориш така. Поне излез с мен на по бира, и чак след това, ако мнението ти е същото, ме наречи "нагло копеленце". :)

При нажежена обстановка идвате веднага след мача и почвате да дразните откровено. Няма как да очакваш друго.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 15 яну 2017 21:39

slash1912 написа:
vasilnv написа:Голямо хвалене как Ливърпул с резервите издрапали до хикса(и то едни резерви, само онова лекенце на десния бек дето им беше някво ново име :lol: ). Ама никой не отбелязва това, че второто полувреме ги прегазихме, а лично според мен дори и през първата част бяхме по-добри. Не разбирам, толкова ли е трудно на феновете им да признаят, че сме ги надиграли. Иначе сами сме си виновни за загубените две точки. Ако си бяхме реализирали положенията, друго щеше да е. Но за съжаление, тия неща си ги говорим доста често тоя сезон... Иначе лично аз, ако бях фен на Ливърпул щях да съм сериозно притеснен за формата, която показват. Ама те си знаят, няма да им се меся :lol: И все пак поздравления за борбената игра, която показаха и за това, че днес видяхме дерби с огромен заряд, който поне на мен ми липсваше от доста време. Честита им точка, ние може да съжаляваме за загубените две.

Нещо да кажеш за гола от засада в пореден мач? Или за спестените картони на Погба и Руни?Точката си я спечелихте вие,ние загубихме две!

А ти нещо да кажеш за недадения червен картон на Фирмино?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 15 яну 2017 21:41

Василе ако не бяха подаръците първото полувреме къде щяхте да сте второто а ?!
Погба си беше загонене.Все пак това е футбол , а не кеч.При дузпата жълтият картно си беше задължителен.
И тогава накъде отиваше мача а ?! Хайде да си признаете , че без авантите от съдията нямаше как и 1т да спечелите.
И тази 1т пак ви я подари съдията - гол от засада !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 яну 2017 21:56

old_traff написа:
slash1912 написа:

А ти нещо да кажеш за недадения червен картон на Фирмино?

Червен картон на Фирмино? Червен картон на Погба? Айде стига с тия глупости за засади, дузпи и тем подобни съдийски тесли. Мачът е свършил при резултат 1:1, надиграхме ви първото полувреме, вкарахме ви гол, надиграхте ни второто полувреме, вкарахте ни гол, 1:1, по 1 точка за двата отбора, край. Няма смисъл от излишни дискусии, особено когато те са за съдийските решения. Нито ще променим нещо, нито ще направим така, че тези грешки да спрат - не е нито за първи път, нито за последен. И съдиите са хора в крайна сметка, всеки човек прави грешки. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 15 яну 2017 22:04

PSvilenov написа:Ще помоля да не ни слагаш всички фенове под множествено число . Искаме ли титла ? Да . Осъзнаваме ли ,че това ни е най-добрият сезон по статистика от години ? Да . Осъзнаваме ли , че целта ни е място в топ 3/4 . Да . Това , че има 2-3ма дето са с шампионски амбиции и преживяват всеки резултат на Ливърпул чрез тези цели не е повод да слагате и останалите фенове в тяхната категория .

Добре. Искате титла- спечелете си я. Ние също я искаме... 100 % и други я искат. Това не ви е най- добрия сезон.Преди два сезона бяхте на косъм и при малко прагматизъм в решаващия за вас мач срещу нас, щяхте да сте шампиони. И сега има едно нещо което не ви достига, мисля че сам знаеш какво...
А заяждането с ваши фенове си е на принципа "каквото повикало, такова се обадило". И нещо наистина показателно е, че си пишем тези неща не във вашия форум, а в този на МЮ. :mrgreen:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 15 яну 2017 22:06

KOPScousers написа:Червен картон на Фирмино? Червен картон на Погба? Айде стига с тия глупости за засади, дузпи и тем подобни съдийски тесли. Мачът е свършил при резултат 1:1, надиграхме ви първото полувреме, вкарахме ви гол, надиграхте ни второто полувреме, вкарахте ни гол, 1:1, по 1 точка за двата отбора, край. Няма смисъл от излишни дискусии, особено когато те са за съдийските решения. Нито ще променим нещо, нито ще направим така, че тези грешки да спрат - не е нито за първи път, нито за последен. И съдиите са хора в крайна сметка, всеки човек прави грешки. :)

Ами вие ни принуждавате да дискутираме съдиите. Общо взето съм съгласен с твоето мнение. :)
Гледам ви вашата тема и там почти не се коментира Ливърпул, а "манафите" и как съдията осрал мача. :) Пък не съм очаквал нещо различно - всеки мач между двата отбора е такъв и стават разправии. :mrgreen: Вие си имате тема, коментирайте си там мача. Ваши фенове съсипват темата с поредните мрънкания.
Жив и здрав! :)

Върни се в “Манчестър Ю”