ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед | 2:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед | 2:0

Мнениеот Red_Neck » 11 мар 2016 16:26

ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:
MASTER_COOL написа:Много добре знаеш, че в гостуванията ходят предимно утайки и пропаднали типове без много сериозни ангажименти в живота !
Така, че и 1000 да са били от 2000, пак не смятам това за определящ аргумент !
Ще видим на Олд Трафорд дали ще има подобна простотия ;)

Никога повече не се излагай по този начин ;)На гостувания няма,повтарям НЯМА случайни фенове...под случайни разбирай изброените от теб.Няма как да отидеш на гостуване ако преди това нямаш "история" от мачове на които си присъствал.За гостувания на отбори от ранга на Ливърпул и Сити ти трябват МИНИМУМ 12 посетени мача през сезона.Тези там са ИСТИНСКИТЕ фенове на отбора които не търпят отсреща да им пеят за счупени самолети и прочие.

:roll: :roll: :roll:
Колега, силно ме заинтригува тезата ти. Обясни на нас, простосмъртните, какво пречи на "пропаднал тип, без много сериозни ангажименти в живота" да посети 12 мача на сезон и да бъде ИСТИНСКИ?
т.е. ако си лешпер-безделник, но също и фен на МЮ, не те допускат до 12 мача, защото не си .... ИСТИНСКИ, или обратното :?:
Странен фейс-контрол ще има на ОТ ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 11 мар 2016 17:16

Не знам какви са ги пеели феновете, във всяко стадо си има мърша. Но пък ние имаме много интересни следващи 5 мача - домакинство на УХ за ФА към, домакинство на Пул за ЛЕ...и следват 3 мача във ВЛ - гостуване на Сити, домакинство на Евертън и гостуване на Тотнъм. Лично аз след тази серия виждам Главуна вън от отбора /ако не се намери някой Джокер от някъде, който да направи няколко силни мача и да го спаси и недай Боже да го бетонира и за следващия сезон.../ :lol:

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Re: ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед

Мнениеот t0bl3ro_bg » 11 мар 2016 17:16

VDP написа:
t0bl3ro_bg написа:Пълни -битаци!

Защо? Предвид играта, резултата е добър за вас! Жал ми е само за Де Хеа, за пореден път е единстеният който знае за какво е на терена от целият ви отбор!

Не ми философствай, бе !

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 мар 2016 19:16

Ливърпул знаеха какво правят на терена, ние не. Нямаме толкова лоши играчи, а това, което видяхме вчера беше катастрофа. ЛвГ се провали, факт. За времето, което изкара при нас, имаше точно един силен период и той беше към края на миналия сезон. Изхарчи супер много пари, даде му се достатъчно време, за да изгради някакъв стил, ама то нищо няма.
И за кво му беше да връща 3-5-2? Не разбра ли, че не става с тази тактика?! Да го махат и да идва Моуриньо. Може да не налага сляпо млади играчи, ама не ми пука. Ако са достатъчно добри, сами ще си спечелят място в първия отбор, португалеца не е малоумен.
Честита победа на феновете на Ливърпул!
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 11 мар 2016 22:31

t0bl3ro_bg написа:
VDP написа:

Защо? Предвид играта, резултата е добър за вас! Жал ми е само за Де Хеа, за пореден път е единстеният който знае за какво е на терена от целият ви отбор!

Не ми философствай, бе !

Защо с нещо не си съгласен ли? :roll: :roll: :roll:
За разлика от теб, аз съм гледал и гледам английски футбол още от преди ерата на Алекс Фъргюсън. И макар и да съм фен на големият враг, видях в какво ви превърна Сър-а. Затова и разбирам болката ви от това което се случва с клуба в момента (все пак съм фен на Пул над 30 години, видял съм от всичко :) ), затова и Благодаря на тези от вас, който признаха за превъзходството ни във вчерашният мач!

П.С. А този език си го запази за познатите си и спам темата. Като не познаваш човек и няма какво адекватно да кажеш, не е срамно и да замълчиш! ;)

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 13 мар 2016 16:07

VDP написа:
t0bl3ro_bg написа:
VDP написа:

Не ми философствай, бе !

Защо с нещо не си съгласен ли? :roll: :roll: :roll:
За разлика от теб, аз съм гледал и гледам английски футбол още от преди ерата на Алекс Фъргюсън. И макар и да съм фен на големият враг, видях в какво ви превърна Сър-а. Затова и разбирам болката ви от това което се случва с клуба в момента (все пак съм фен на Пул над 30 години, видял съм от всичко :) ), затова и Благодаря на тези от вас, който признаха за превъзходството ни във вчерашният мач!

П.С. А този език си го запази за познатите си и спам темата. Като не познаваш човек и няма какво адекватно да кажеш, не е срамно и да замълчиш! ;)

Твоето мнение си го слагам на МУРАта. Боли ме кой-какъв е в нета. Уважение имам на двама-трима,ти не си в този интервал,очебийно!!!

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 16 мар 2016 19:15

old_traff написа:
iliev72 написа:
old_traff написа:
Феновете, които бяха на мача, бяха огромни отново! Кур за съдията!

Огромни боклуци бяха ! Свиквайте ! Вече никой не сервилничи на МЮ !

Какви боклуци бе? Че ви надвикаха 40 000-те фенчета? Пхахах

Не, боклуци са за това, че се присмиваха на стотици хора, които още изпитват болка, липса и празнина, заради 96-те (повтарям, 96!!!!!!!!!) изгубени човешки животи, които са отишли да подкрепят любимия отбор на мач. Ми то това си е равностойно на едно евентуално присмиване от страна на нашите за вашата трагедия в Мюнхен, ако не се лъжа? Не знам какъв човек трябва да си, за да се подиграваш на мъртвите. Дано това се случи и на тях, че да се научат на елементарна култура. Определението на Илиев е напълно точно в случая, съжалявам.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 17 мар 2016 00:22

Първо трябва да си човек, след това фен на еди кой си отбор.

Върни се в “Манчестър Ю”