„Можем да бъдем доволни от представянето си, но не и от резултата.”
Това каза Луис ван Гаал след нулевото реми срещу Нюкасъл. Наставникът на Манчестър Юнайтед посочи, че момчетата му са нямали късмет на „Олд Трафорд” в срещата от третия кръг на Висшата лига.
„Не взимахме правилните решения в атакуващ план, но пък играхме фантастично, като истински отбор. Мисля, че това бе едно от най-добрите представяния на тима под мое ръководство”, каза холандецът.
„На терена имаше само един отбор, който искаше победата - нашият. Нямахме обаче късмет. Като цяло харесвам такива срещи, когато играем единно, но не и този резултат.”
ВЛ | 3-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 0:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед - Нюкасъл 0:0
Стив Макларън изрази съжаление от факта, че воденият от него тим на Нюкасъл взе само точка след 0:0 от визитата си на Манчестър Юнайтед.
„Разочаровани сме, защото имахме доста шансове да вкараме гол, а не ги използвахме”, коментира наставникът на „свраките” след първата среща от третия кръг на английската Висша лига.
Дейба нахалникът.
- MASTER_COOL
- Контакти:
tevez написа:„Можем да бъдем доволни от представянето си, но не и от резултата.”
Това каза Луис ван Гаал след нулевото реми срещу Нюкасъл. Наставникът на Манчестър Юнайтед посочи, че момчетата му са нямали късмет на „Олд Трафорд” в срещата от третия кръг на Висшата лига.
„Не взимахме правилните решения в атакуващ план, но пък играхме фантастично, като истински отбор. Мисля, че това бе едно от най-добрите представяния на тима под мое ръководство”, каза холандецът.
„На терена имаше само един отбор, който искаше победата - нашият. Нямахме обаче късмет. Като цяло харесвам такива срещи, когато играем единно, но не и този резултат.”
ТОЯ СЪВСЕМ ОТКАЧИ !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Paul Scholes
- Контакти:
Не знам откога "шансове за гол" означава да не си стабилен в защита 1-вото полувреме, а второто да си седиш с всичките играчи, натикани в наказателното поле.
Един шанс имаха и вече голямата работа. 
Здраейти
- Paul Scholes
- Контакти:
[center][wrapimg=]https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11918942_1542884762418401_5470668621420416759_n.jpg?oh=0ec7f1eefab50b4a6997ed2f729445e9&oe=5672A9B6[/wrapimg][/center]
1 на 0 хаха 
Здраейти
Тия 2 точки може да се окажат много важни в края на сезона. Много е тъпо, когато губим точки по този начин. За мен това беше най-силният ни мач от началото на сезона, след този с Брюж, но те не трябва да са ни мерило. Аз лично съм доволен от играта, просто ни липсваше късмет. Започваме да намираме формата си.
Влезе Карик и веднага се усети раздвижване в играта. Страхотно е как непрекъснато търси пас напред. Шнайдерлин трябва още да поработи, докато го стигне.
Иначе Шоу отново със силен мач, Депай също, макар че той трябва да започне по-често да подава топката. Именно от тази лява зона идваше всичко най-интересно. Отдясно пък Дармиан почти сам трябваше да се оправя. ЛвГ да мести Мата в центъра и да слага Янузай на крилото или да купува друг играч, който да има достатъчно острота и бързина, щото в момента и Мата се мъчи там, и Дармиан.
Влезе Карик и веднага се усети раздвижване в играта. Страхотно е как непрекъснато търси пас напред. Шнайдерлин трябва още да поработи, докато го стигне.
Иначе Шоу отново със силен мач, Депай също, макар че той трябва да започне по-често да подава топката. Именно от тази лява зона идваше всичко най-интересно. Отдясно пък Дармиан почти сам трябваше да се оправя. ЛвГ да мести Мата в центъра и да слага Янузай на крилото или да купува друг играч, който да има достатъчно острота и бързина, щото в момента и Мата се мъчи там, и Дармиан.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- MASTER_COOL
- Контакти:
vasilnv написа:За мен това беше най-силният ни мач от началото на сезона, след този с Брюж, но те не трябва да са ни мерило. Аз лично съм доволен от играта, просто ни липсваше късмет. Започваме да намираме формата си.
2 гола от 3 мача срещу убитаци, му казваш форма
Васе, хич те няма 
- MASTER_COOL
- Контакти:
Пълен смях наистина !
- Paul Scholes
- Контакти:
Доминирахме в последните два мача, но завършващия удар липсваше. Според мен иска да каже, че в защита сме супер и че доминираме само дето гол нямаме. 
Здраейти