ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

neutralenfen
Контакти:

Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот neutralenfen » 09 мар 2015 23:34

neutralenfen написа:Очаквам безпроблемна победа за Арсенал. :shock: Смятам, че водените от шубата са доста по-класен отбор към момента и имат сериозен потенциал, който за съжаление не съумяват да разгърнат за нещо повече от място в ШЛ и съответно ранно отпадане там. Нищо лично към феновете на Юнайтед, но този сезон сте нереални късметлии. Поне 15 от точките ви бяха постигнати с много, много шанс, но това си е част от футбола разбира се. Както не за първи път ще кажа, Арсенал и Ливърпул няма да имат проблеми да ви изпреварят в битката за топ 4. За вас остава да се борите с Тотнъм и Сотон, а там по-скоро ще успеете да вземете петото място. Програмата ви е много тежка и там късметът вече трябва да ви обърне гръб. За финал ще кажа, че Ван Гаал няма място в голям отбор като Юнайтед. Сигурно го пиша за пореден път, но този човек не струва и вие ще го разберете в най-скоро време. :oops:

Хейтвайте ме после, коолкото искате. Аз си казвам това което мисля. Живи и здрави и успех в битката за топ 4, която все пак едва ли ще спечелите.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 мар 2015 23:37

neutralenfen написа:
neutralenfen написа:Очаквам безпроблемна победа за Арсенал. :shock: Смятам, че водените от шубата са доста по-класен отбор към момента и имат сериозен потенциал, който за съжаление не съумяват да разгърнат за нещо повече от място в ШЛ и съответно ранно отпадане там. Нищо лично към феновете на Юнайтед, но този сезон сте нереални късметлии. Поне 15 от точките ви бяха постигнати с много, много шанс, но това си е част от футбола разбира се. Както не за първи път ще кажа, Арсенал и Ливърпул няма да имат проблеми да ви изпреварят в битката за топ 4. За вас остава да се борите с Тотнъм и Сотон, а там по-скоро ще успеете да вземете петото място. Програмата ви е много тежка и там късметът вече трябва да ви обърне гръб. За финал ще кажа, че Ван Гаал няма място в голям отбор като Юнайтед. Сигурно го пиша за пореден път, но този човек не струва и вие ще го разберете в най-скоро време. :oops:

Хейтвайте ме после, коолкото искате. Аз си казвам това което мисля. Живи и здрави и успех в битката за топ 4, която все пак едва ли ще спечелите.

Арсенал вкараха заради две олигофренски грешки в защита, а не щото се мега-гига-супер отбор с не знам си каква уникална игра. Айде у лево!

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Мнениеот old_traff » 09 мар 2015 23:37

Сами се бихме. Имаш Мата и Фалкао на пейката, ти пускаш Янузай, Мата и Джоунс.
Не виждам светлина в тунела. :|

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 мар 2015 23:39

neutralenfen написа:

Какво се цитираш пък и ти бе?? :lol: :lol: Като си видиш първото изречение само трябва да си легнеш.. Мача не си го гледал ми се струва...
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 09 мар 2015 23:40

А Косата що е 90 мин на терена? Тоя е мега зле, не може да спре елементарна топка, ужас. Евънс дебила го наказаха, сега май Смолинг иска да го замества и той с неадекватни изяви. Абе не е важна тая купа, поне за мен, важно е да сме на правилното място в края на сезона. Ако не сме - всеки път ще плюя по ЛВГ тук, после ми викайте хейтър, да сменям отбора и не знам кво. Аре!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 09 мар 2015 23:40

diplomat написа:
Rofles написа:
diplomat написа:
Rofles написа:Какво обиждаш бе, глорихънтърче ? На същите тия "мангали" вчера се радваше като биха Нюкасъл...

Успокой се, бе, женчо, Ди Мария ако не е мангал, какъв е?

Ма как ще псуваш играчите на отбора, който подкрепяш бе смотаняк.. Не си за тоя форум, а за тоя на Ливърпул, влез и виж, там са такива - същите като тебе, ревльовци.

Ще го псувам като е такъв мангал, ако ще и 1 млрд. да струва, такива мангалски номера, принесени с уникално слаба игра и никакво раздаване, хич не ми дреме. Трябват ни футболисти като Кийн и Рууни, а не превъзнесени звездички като тоя аржентински циганин, дето само цигански номера показва.

Рууни бил заобиколен от мангали, еба ба ли го тогава дай да сменяме отбора... ШНУР ЗА АРСЕНАЛ, ДВА ЗА СЪДИЯТА !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 мар 2015 23:43

То е ясно - СЪДИЯТА ПЕДЕРAСТ!!!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 мар 2015 23:44

old_traff написа:Сами се бихме. Имаш Мата и Фалкао на пейката, ти пускаш Янузай, Мата и Джоунс.
Не виждам светлина в тунела. :|

Фалкао щеше да е по-слаб от Фелайни, Мата нямаше да помогне на изнемогващата ни полузащита и защита.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 мар 2015 23:45

Поздравления ! Добър мач направихте , но постъпката на Ди Мариа е непростима за заплата която взима.Някой младок като Янузай да го направи разбирам , но играч с опита на Ди Мариа недопустимо.
Плаче си за наказание от Ван Гаал и шефовете на МЮ.Янузай ако продължи в този стил да пада може скоро да спрат въобще да му свирят нарушения ,а да му дават картони за симулации.
При гола - хубаво центриране от Ди Мариа и добра игра на Рууни.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Манчестър Ю”