Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кой искате за нов мениджър на Юнайтед ?
Истината е една,че махнат ли Ван Гаал,ще вземат Маймуньо за треньор.Малко ме съмнява да можем да привлечем Пеп.Най-лошото за нас е да си останем с ТАКТИКА Ван Гаал.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Днес поне ще се разбере какво ще се случи с Пеп ! Ако наистина отиде в Сити, а Карлето в Байерн, то наистина новият треньор на Юнайтед е ЯСЕН
Но дори Моуриньо ще е по - добре от трагичният и апатичен Ван Гаал !
Аз съм твърдо ПРОТИВ МОУ, но ако той е ключа за отстраняването на пенсионера съм ЗА !
Този клуб е мъртъв има нужда от ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ! Моу може да го постигне този ефект.
Топ 4 е почти загубен ! Не уволним ли мениджъра преди Коледа, максимум да повториме онова 7-мо място.

Но дори Моуриньо ще е по - добре от трагичният и апатичен Ван Гаал !
Аз съм твърдо ПРОТИВ МОУ, но ако той е ключа за отстраняването на пенсионера съм ЗА !
Този клуб е мъртъв има нужда от ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ! Моу може да го постигне този ефект.
Топ 4 е почти загубен ! Не уволним ли мениджъра преди Коледа, максимум да повториме онова 7-мо място.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Аз все още съм на мнение че името Моуриньо въобще не трябва да се споменава в този разговор.
Не казвам че Ван Гаал трябва да остане , а че "уволнения" не трябва да стъпва на олд трафорд!!!
Ние си имаме традиции които трябва да спазваме , това го говоря много отдавна!Не ни трябва някой който да идва и да се опитва да ни префасонира!
Трябва човек , който да спазва традициите и правилата на Ман Юнайтед...толкова.Моу не е този човек.
Не трябва да ставаме като Реал,трябва да си държим на нашето си.
Айде Съра да идва до края на сезона , после Пеп или Карло и толкова!!!
Не казвам че Ван Гаал трябва да остане , а че "уволнения" не трябва да стъпва на олд трафорд!!!
Ние си имаме традиции които трябва да спазваме , това го говоря много отдавна!Не ни трябва някой който да идва и да се опитва да ни префасонира!
Трябва човек , който да спазва традициите и правилата на Ман Юнайтед...толкова.Моу не е този човек.
Не трябва да ставаме като Реал,трябва да си държим на нашето си.
Айде Съра да идва до края на сезона , после Пеп или Карло и толкова!!!
- MASTER_COOL
- Контакти:
binevout написа:Айде Съра да идва до края на сезона , после Пеп или Карло и толкова!!!
Това наистина е най - добрият вариант !
ТВЪРДО ЗА !!!
[youtube]
https://youtu.be/OkSH1VKL38s[/youtube]
Сега прочетох,че Моу отказал на Рома.Това значи,че чака обаждане от Юнайтед.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Щом и на Олд Трафорд така мощно го освиркаха , то всичко е ясно !
ДРУГАТА СЕДМИЦА ВЕЧЕ на 100 % ще бъде разкаран !!!
ДРУГАТА СЕДМИЦА ВЕЧЕ на 100 % ще бъде разкаран !!!
Вече има други виновници, не е Ван Гаал, а тия кретени от ръководството. Не е луд този, който яде баницата... Ван Гаал ще си седи, и както сам каза ще си взима заплатата без да прави нищо и това е. Моуриньо е свободен и само чака обаждане, не знам какво чакат тия смотани богаташчета от борда просто...

- MASTER_COOL
- Контакти:
Офциално: Анчелоти наследява Гуардиола в Байерн
Най - добрият вариант за клуба след Пеп ( мое мнение ) вече пропадна окончателно !!!
Най - добрият вариант за клуба след Пеп ( мое мнение ) вече пропадна окончателно !!!

Исках Карло при нас,но уви той избра немския колос.Дано Пеп не отиде в Сити,че тогава ни е спукана работата.

Моу абсолютен фаворит на букита и специалисти да поеме кормилото в Юнайтед в близките дни
Шега на съдбата е това.....съвсем скоро би трябвало да sack-нат Ван Гаал?

Something big can happen in terms of management at #mufc in the next 24-48 hours [bein]
José Mourinho wants to manage #mufc next. His representatives have contacted Manchester United [independent]