Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:07

OldTrafford написа:Честно, кво ти пука?

Защо така лесно слагате всички, които харесват Бербатов под знаменател "Фен на Манчестър заради Бербатов"?
Ако някой от старите пушки е станал фен на Манчестър заради Бекс, значи не заслужава да живее ли?

Аз пък бих се радвал, ако Бербатов и направил някакви хора фенове на моят любим отбор, това толкова ли е гадно? И като се отсее плявата нима няма да останат истински фенове?Това е ФОРУМ бе, пичове, ФОРУМ. Не е Министерство на външните работи, малко си кротнете егото. Казвам го с най-добри чувства.

Е аз точно това исках да кажа де :roll: Естествено,че няма нищо лошо.А това,че Бербатов спомага за увеличнието на фенската маса на МЮ в България си е факт :!: Есествено,че само времето ще покаже кой е истински фен на клуба.С кое не си съгласен от написаното от мен :? Всеки е станал фен на някой клуб заради нещо и в това няма нищо лошо 8-) Аз применро съм станал фен на Челси заради Гулит.Ама Гулитвече не е никакъв в Челси,а аз съм си още фен на клуба.И аз съм на мнение,че това е форум и за това обсъждам и споделям мнение/я.Ама това,че някои са свикнали да няма различни мнения...
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:08

THE G.A.M.E написа:Мнозина знаят отношението ми към Юнайтед ... Ама то е такова заради съдийските реверанси.
И само уважението ми към някои фенове на отбора тук във форума ме възпира да напиша, какво по-точно мисля за тима от Олд Трафорд.

Що бе,виж колко е весело :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:10

smoothc написа:
Мнозина знаят отношението ми към Юнайтед ... Ама то е такова заради съдийските реверанси.
И само уважението ми към някои фенове на отбора тук във форума ме възпира да напиша, какво по-точно мисля за тима от Олд Трафорд.

Давай,ако имаш да казваш нещо го казвай,хайде отворко!! Когато имаш да казваш нещо го кажи,а не само да провокираш,стиска ли ти,а мъжки?
Казвай да видиме,какво толкова имаш да казваш за Юнайтед,прояви се като мъж,така ще спечелиш много повече уважение от феновете на Юнайтед,за разлика от някои други мишоци,които църкат от време на време и после отново се прокриват по дупките си!!
Ти си наред!!

Ауууу,провокаторче :lol: :lol: И на теб ти стана интересно и весело :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 22 апр 2012 23:12

smoothc написа:Давай,ако имаш да казваш нещо го казвай,хайде отворко!! Когато имаш да казваш нещо го кажи,а не само да провокираш,стиска ли ти,а мъжки?

Полека бре, още малко ще ме набиеш ... :lol:

И не, няма да напиша, какво ми е мнението, проблем ??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 22 апр 2012 23:12

Фен съм на Юнайтед от както се помня ,но с болка на сърцето го казвам изпуснахме титлата : ( дано все пак момчетата успеят да ме опровергаят ,но съм страшно разочарован

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:12

smoothc написа:
Е много ли са Я питай феновете на Ливърпул или пък на Арсенал или какво,тези отбори не трябва да имат фенове ли или да се подигравате с всички,които не са фенове на МЮ и имат по-малко титли от вас

Кой се подиграва?! Аз изведжам фактите,пък който каквото иска да си говори и както иска да го тълкува,това вече си е,изцяло негов проблем....

пп:11 титли ;)

Е значи си от доста време фен на отбора,което заслужава уважение :!: А можеш ли да издържиш толкова време без титли :roll:

Потребителски аватар
Devilment1878
Контакти:

Мнениеот Devilment1878 » 22 апр 2012 23:13

CTAHKO написа:
OldTrafford написа:Честно, кво ти пука?

Защо така лесно слагате всички, които харесват Бербатов под знаменател "Фен на Манчестър заради Бербатов"?
Ако някой от старите пушки е станал фен на Манчестър заради Бекс, значи не заслужава да живее ли?

Аз пък бих се радвал, ако Бербатов и направил някакви хора фенове на моят любим отбор, това толкова ли е гадно? И като се отсее плявата нима няма да останат истински фенове?Това е ФОРУМ бе, пичове, ФОРУМ. Не е Министерство на външните работи, малко си кротнете егото. Казвам го с най-добри чувства.

Е аз точно това исках да кажа де :roll: Естествено,че няма нищо лошо.А това,че Бербатов спомага за увеличнието на фенската маса на МЮ в България си е факт :!: Есествено,че само времето ще покаже кой е истински фен на клуба.С кое не си съгласен от написаното от мен :? Всеки е станал фен на някой клуб заради нещо и в това няма нищо лошо 8-) Аз применро съм станал фен на Челси заради Гулит.Ама Гулитвече не е никакъв в Челси,а аз съм си още фен на клуба.И аз съм на мнение,че това е форум и за това обсъждам и споделям мнение/я.Ама това,че някои са свикнали да няма различни мнения...

Еми манията в Сърбия е по Видич, в Мексико по Чича, в корея по Парк, тука за Бебе ли да е?
Фен съм на клуба от шепа лапе и ми е пределно ясно къде се намира САФ, Трафорд, отбора, клуба и тн - точно както и повечето тук.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2012 23:14

hrist0w написа:Фен съм на Юнайтед от както се помня ,но с болка на сърцето го казвам изпуснахме титлата : ( дано все пак момчетата успеят да ме опровергаят ,но съм страшно разочарован

Споко,не сте ;) Чувствата и равносметката,след края на сезона :!: До тогава,трябва да вярваш ;)

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 22 апр 2012 23:18

hrist0w написа:Фен съм на Юнайтед от както се помня ,но с болка на сърцето го казвам изпуснахме титлата : ( дано все пак момчетата успеят да ме опровергаят ,но съм страшно разочарован

Вярвай пич,вярвай! :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 апр 2012 23:19

THE G.A.M.E написа:
smoothc написа:Давай,ако имаш да казваш нещо го казвай,хайде отворко!! Когато имаш да казваш нещо го кажи,а не само да провокираш,стиска ли ти,а мъжки?

Полека бре, още малко ще ме набиеш ... :lol:

И не, няма да напиша, какво ми е мнението, проблем ??

Никакъв!
Единственият такъв е,твоят проблем относно Манчестър Юнайтед,който явно се е превърнал в "псевдо табу" за теб....
Сподели го,може пък да ти олекне,знае ли човек ;)

Върни се в “Манчестър Ю”