вече взехме Видал и не ми се вярва много много да сме отправили оферта

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:тва за Погба дали е достоверно![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:kingofpop написа:тва за Погба дали е достоверно![]()
Да бе, достоверно е![]()
Ще се отървете от 2 безполезника и 45 млн за да вземете Побга (който също е безполезник, но е скъп такъв)![]()
Как ги вярвате на тия тоалетни хартии като Мундо Депортиво не знам - нали тия писаха че и Азар щяхте да взимате, как е? Тренира ли с Меската вече
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:JackPackage написа:kingofpop написа:тва за Погба дали е достоверно![]()
Да бе, достоверно е![]()
Ще се отървете от 2 безполезника и 45 млн за да вземете Побга (който също е безполезник, но е скъп такъв)![]()
Как ги вярвате на тия тоалетни хартии като Мундо Депортиво не знам - нали тия писаха че и Азар щяхте да взимате, как е? Тренира ли с Меската вече
ти се надявай да остане при вас колкото се може по-дълго, че тръгне ли си сам знаеш, че ШЛ няма да видите в близките години след него
Thsmith написа:kingofpop написа:JackPackage написа:kingofpop написа:тва за Погба дали е достоверно![]()
Да бе, достоверно е![]()
ти се надявай да остане при вас колкото се може по-дълго, че тръгне ли си сам знаеш, че ШЛ няма да видите в близките години след него
Точно пък той ще да е ключовия играч.Погба с играта, която демонстрира след онова скандално изгонване на Емирейтс нямаше място изобщо в състава. Тотална дупка, която не е полезна с нищо. Ютд съвсем спокойно могат да го продадат на барса за едни 150 млн, но без да им набутат разни гомежци и миновци
И без изглежда, че няма да се купуват нови играчи, а това значи тотална абдикация от борба за титла и минимални шансове за топ 4. С него и без него - все тая.
Tiberius написа:Очевидно заради предишните лета, това лято няма да харчат много, което е нормално. Че не си изхарчиха парите правилно и че изостават като индивидуална класа спрямо Сити и Пуул е факт. Както и е факт, че Моуриньо по никакъв начин не повдигна нивото на привлечените от ръководството играчи.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта