Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
От какво се е получила тази рана на главата на Рууни?
- t0bl3ro_bg
Английският национал е получил удар в главата от свой съотборник по време на тренировка и медицинският щаб на "червените дяволи" е сложил няколко шева. (Фил Джоунс)
Ако трябва маска да слага,но да се оправя по-бързо,че без него сме още по-зле.Не очаквах да го кажа,но...
MQplaya написа:Ако трябва маска да слага,но да се оправя по-бързо,че без него сме още по-зле.Не очаквах да го кажа,но...

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
he 24-year-old admits he is flattered by the interest from the Premier League champions but insists he is happy to stay with his current club
Athletic Bilbao midfielder Ander Herrera has revealed that there was never any agreement in place for him to join Manchester United.
The Premier League champions approached the Spanish club with an informal offer below the 24-year-old's €36 million buyout clause, however the bid was rejected.
Herrera, who admits he was flattered by United's interest, also claims that three lawyers - later reported to be 'imposters' - who were seen entering the offices of the Spanish football league [LFP] were not acting on his behalf.
"I reached no agreement with United," he told a press conference. "I knew that United were going to make an offer, but we all know the way the club acts [in these situations]. There are questions United must answer.
"I am proud they made an offer for me, and that Athletic wanted me [to stay]. I do not feel used by United, they made a formal offer. Athletic did not want to negotiate, I value that.
"I feel very flattered to see that one of the biggest clubs in the world like United made an offer for me. The lawyers who were at the LFP offices did not represent me. I do not know who they were.
"I don't discuss hypotheticals. I am just telling you how things were. At no moment did I speak with United. They had to pay the €36m clause and then seduce me more than Athletic. I never saw myself elsewhere
Athletic Bilbao midfielder Ander Herrera has revealed that there was never any agreement in place for him to join Manchester United.
The Premier League champions approached the Spanish club with an informal offer below the 24-year-old's €36 million buyout clause, however the bid was rejected.
Herrera, who admits he was flattered by United's interest, also claims that three lawyers - later reported to be 'imposters' - who were seen entering the offices of the Spanish football league [LFP] were not acting on his behalf.
"I reached no agreement with United," he told a press conference. "I knew that United were going to make an offer, but we all know the way the club acts [in these situations]. There are questions United must answer.
"I am proud they made an offer for me, and that Athletic wanted me [to stay]. I do not feel used by United, they made a formal offer. Athletic did not want to negotiate, I value that.
"I feel very flattered to see that one of the biggest clubs in the world like United made an offer for me. The lawyers who were at the LFP offices did not represent me. I do not know who they were.
"I don't discuss hypotheticals. I am just telling you how things were. At no moment did I speak with United. They had to pay the €36m clause and then seduce me more than Athletic. I never saw myself elsewhere

Мързелът спасил Боби Чарлтън
Не се контузвал заради скатаване
Мързелът спасил Боби Чарлтън
Не се контузвал заради скатаване
Публикуване: 04.09.2013
Легендата на Манчестър Юнайтед и на английския и световен футбол Боби Чарлтън заяви, че през цялата си кариера е бил малко ленив, но точно това е било неговото тайно оръжие.
Боби Чарлтън стана световен шампион с Англия през 1966 година, а през 1968 година спечели купата на европейските клубни шампиони с Манчестър Юнайтед, за когото има 758 мача и е вкарал рекордните за клуба 249 гола.
Сър Боби бе награден за цялостния си принос от списание GQ, а на церемонията направи равносметка на своята кариера:
"Имах късмет. Прекарах близо 50 години във футбола, а през 21-годишната си кариера не получих нито една контузия, и то бе защото бях малко ленив". Защитникът на Манчестър Юнайтед и английски национал Рио Фърдинанд, който връчи наградата на Боби Чарлтън, каза "че сър Боби е един от най-големите спортисти, които тази страна е родила"

Робин ван Перси се чувствал нещастен от началото на престоя на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед и това се отразявало на играта му. Той бе пълна дупка при загубата 0:1 от Ливърпул в неделя, като според запознати именно отношението към работата на мениджъра е причина за това.
- Робин не е щастлив и това се отразява на играта му на терена. Когато той е разочарован, това ясно си личи по време на мачовете. Той смята, че нищо в клуба не е същото при новия мениджър и наистина му липсва работата със сър Алекс Фъргюсън. Робин не харесва някои от методите на Мойс - коментира човек, близък до звездата пред "Дейли Стар".

Истината на Ерера за проваления му трансфер в Манчестър Юнайтед
04 септември 2013
лед два дни мълчание и множество хипотези относно мистериозно проваления трансфер на Андер Ерера в Манчестър Юнайтед халфът на Атлетик Билбао най-сетне проговори и даде своята версия за случилото се. Според него позицията на испанския клуб е била много ясна - първо "червените дяволи" да платят освобождаващата клауза в контракта му и след това да преговарят със самия играч. Ерера твърди, че в крайна сметка от "Олд Трафорд" не са платили клаузата и той изобщо не е разговарял с английския шампион. Иначе преди това е имало официална оферта, но тя не е била приета от Атлетик. "Единствената опция, както каза нашият президент, бе те да платят моята освобождаваща клауза в размер на 36 милиона евро и след това някак да ме убедят да напусна Атлетик. Но ако те не са го направили… Не съм стигал до никакво споразумение с Манчестър Юнайтед. Горд съм, че отправиха оферта за мен, но Атлетик искаше да остана и аз съм доволен, че ме ценят. Клубът бе пределно ясен, но моят агент ми каза, че Манчестър Юнайтед няма намерение да плати клаузата. В нито един момент нито аз, нито агентът ми не сме постигали споразумение с Юнайтед. В нито един момент не съм разговарял с тях. Не се чувствам използван - Манчестър Юнайтед отправи официална оферта. Атлетик не искаше да преговаря и аз оценявам това. Чувствам се поласкан, че един от най-големите клубове в света, какъвто е Манчестър Юнайтед, оправи оферта за мен. Щастлив съм тук. Ще продължа да демонстрирам своята отдаденост към клуба, както го правя от първия ден, в който пристигнах. Клубът може да потвърди, че моето поведение бе фантастично", заяви Ерера, който подчерта, че няма никаква представа кои са били тримата адвокати, които се появиха в офисите на EPL, за да финализират сделката. Халфът не пожела да отговори и на въпроса каква е щяла да бъде неговата реакция, в случай че "червените дяволи" бяха платили освобождаваща клауза, заложена в договора му.
Фелаини се отказал от четири милиона заради Юнайтед, Мойс се връща за Бейнс и Ерера през януари
04 септември 2013
Звездното ново попълнение на Манчестър Юнайтед Маруан Фелаини се е отказал от четири милиона паунда, които са били заложени като бонус "лоялност" в договора на белгиеца с Евертън. Трансферът на халфа бе финализиран в последните минути преди затварянето на летния трансферен прозорец и така се оказа единственото голямо име, привлечено на "Олд Трафорд" през това лято. "Червените дяволи" обаче не успяха да реализират сделките за Андер Ерера и Лейтън Бейнс, които се оформиха като две от основните цели на мениджъра на Юнайтед Дейвид Мойс. Според английските медии наставникът ще направи нов опит да привлече двамата през януари. Все още няма яснота около мистерията с проваления трансфер на Ерера. 24-годишният халф изглеждаше сигурно ново попълнение на Манчестър Юнайтед, след като шампионите бяха активирали освобождаващата клауза в контракта му, чиито предполагаем размер е около 31 милиона паунда. Според някои източници проблемът е възникнал заради казуса кой да плати ДДС-то по сделката. От "Олд Трафорд" все още не са коментирали и ситуацията около мистериозните трима представители, които преговаряха на място за трансфера на Ерера. Агентът на играча обаче не е познавал преговарящите и се е свързал с хора от щаба на Юнайтед, които също са били изненадани от присъствието им. От Евертън ще се опитат да парират отрано новата офанзива на Юнайтед за Бейнс през януари, като предложат нов контракт на левия бек, според който заплатата му ще бъде увеличена с около 25 хиляди паунда на седмица.
Rofles написа:Робин ван Перси се чувствал нещастен от началото на престоя на Дейвид Мойс в Манчестър Юнайтед и това се отразявало на играта му. Той бе пълна дупка при загубата 0:1 от Ливърпул в неделя, като според запознати именно отношението към работата на мениджъра е причина за това.
- Робин не е щастлив и това се отразява на играта му на терена. Когато той е разочарован, това ясно си личи по време на мачовете. Той смята, че нищо в клуба не е същото при новия мениджър и наистина му липсва работата със сър Алекс Фъргюсън. Робин не харесва някои от методите на Мойс - коментира човек, близък до звездата пред "Дейли Стар".
Да разбирам, че сега нямаше шанс да привлечем Перси без Сър Алекс? По тази логика Юнайтед да забрави за голям трансфер, докато Мойс е мениджър