Очаква ни много, много лош сезон. Дано се класираме в топ 4, защото следващият мениджър може да не иска да поеме отбор, който няма да играе в ШЛ.
От сутринта се говори изключително усилено за продажбата на Марсиал. Явно не могат да се разбера с Жозе. Французина е талант, но в крайна сметка не успя да покаже на какво е способен. В крайна сметка от ляво си имаме достатъчно играчи.
Почти 100% съм сигурен, че ще вземем още поне един играч. Не мога да повярвам, че ще започнем сезона с този състав. Честно казано, нямам проблеми да стартираме с половината академия, даже ако може и с цялата академия. Аз съм готов да жертвам цял сезон и място в топ 4, ама на терена да са играчи между 18-24 години.
Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2018
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Jackxxx написа:Очаква ни много, много лош сезон. Дано се класираме в топ 4, защото следващият мениджър може да не иска да поеме отбор, който няма да играе в ШЛ.
От сутринта се говори изключително усилено за продажбата на Марсиал. Явно не могат да се разбера с Жозе. Французина е талант, но в крайна сметка не успя да покаже на какво е способен. В крайна сметка от ляво си имаме достатъчно играчи.
Почти 100% съм сигурен, че ще вземем още поне един играч. Не мога да повярвам, че ще започнем сезона с този състав. Честно казано, нямам проблеми да стартираме с половината академия, даже ако може и с цялата академия. Аз съм готов да жертвам цял сезон и място в топ 4, ама на терена да са играчи между 18-24 години.
Аз съм готов да жертвам това стига начело да застане човек, при който отново да заиграем футбол, прилежащ на топотбор.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Учудващо пасивен Юнайтед по отношение на трансферите ... Плешо взе само Марез и бил доволен от отбора, ама той спечели титлата ... Работите при вас миришат на гонене на Моуринката 

Леевски, оле

33-year-old Cristiano Ronaldo's physical state has been compared to a 20-year-old after his Juventus medical
Body fat: 7% (10-11% is average with pros)
Muscular mass: 50% (46% is average with pros)
I’m just going to leave this here...

A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Учудващо пасивен Юнайтед по отношение на трансферите
Ако периодът е т.нар. затишие пред буря(визирайки трансфер/и на топ играч/и) - О.К., но от друга страна... вече се нагледахме на т.нар. покупки на килограм, така че по-добре да не правим подобен род трансфери, а да запазим наличното + интеграция на младоци като Чонг, Гомес, Перейра и ко.
Разбира се, трансфер/и на топ играч/и не означава, че това не трябва да се случва, но ако в действителност не се работи по такава мащабна работа, просто е излишно да се хвърлят пари, само и само да се замазват очите на феновете и да се отчита някаква дейност.
Не е задължително, но може би има известен някакъв резон, а именно: Да се търси топ играчи/и, които НЕ са участвали на СП.
Например, Гарет Бейл

Физически са в Юнайтед, но духом са...на майната си, грубо казано, особено французинът.
За мен лично 100% трябва да продадем:
Дармиан и Марсиал
Закономерно, но и леко странно е, че към момента най-най-силната ни зона е вратарският пост!
Лий Грант до момента прави много добро впечатление - долавям някои елементи и поведение ала Тим Хауърд и Дида, а за 35 годишен формата му е убийствено добра, визирайки основно пъргавостта/виталността.
Има едно логическо действие, а именно, че тези които са участвали на СП ще им бъде дадена по-дълга почивка, което малко или много връзва ръцете на Моуриньо относно продажбата на някои играчи(ако евентуално се е планирала, или в движение нещо).
Участвали на СП: Де Хеа, Джоунс, Линдельоф, Рохо, Йънг, Фелайни, Погба, Матич, Лингард, Фред, Лукаку, Рашфорд
НЕ участвали на СП: Грант/Ромеро, Бейли, Шоу, Далот, Смолинг, Валенсия, Мата, Ерера, Санчес
Младоци: Фосу-Менса, Туанзебе, Гомес, Перейра, МакТомини, Чонг, Мичел
Грубо казано това ни е съставът за 2018-2019 към момента!
Нищо непознато като цяло, Фред като бразилец вероятно ще го чакаме до зимата да се адаптира, Далот е с някаква контузия и едва 19 годишен, така че и тук не можем да очакваме нещо чутовно от раз, единствено вратаря Лий Грант както се казва влиза от раз и предвид контузията на Ромеро, психологическата тежест при Де Хеа от СП, мисля че той ще е най-целесъобразното решение да се започне сезона, едно на ръка че и човекът дава сериозни заявки да се бори за мястото си, има и огромен опит в Англия, така че...
Грант-Валенсия-Смолинг-Бейли-Шоу - това изглежда че трябва да е изборът за началото на сезона. Ако и Шоу най-накрая се стегне и покаже характер, то всичко изглежда ток и жица, поне за мен лично!
При халфовата линия и нападението нещата са хем интересни, хем има и някои въпросителни, но т.нар. латино банда трябва да поеме отговорността в началото - Ерера, Мата и Санчес!
Перфектен момент, особено за чилиеца да покаже защо е един от най-ярките голмайстори в Англия за последните няколко години.
И също така отличен момент Моуриньо да акцентира и току виж удари джакпота с налагането на младоците!
Енергията и желанието им за доказване, могат да ни бъдат скрития жокер не само за началото на сезона, но и в дългосрочен план.
Чонг има страхотна харизма и като нищо може да влезе в обувките на Янузай от 2013-2014, с тази разлика, че Янузай не беше толкова смел, а Чонг с тази грива и прекрасни спортно-техничечски качества, дори може да го надмине, визирайки като първо впечатление и влияние.
Така че Моуриньо има шанс да си пише голяма червена точка, ако образно казано рискува, да хвърли на дълбокото новата млада генерация, която съм убеден, че ще му се отплати по най-добрия начин.
Нещата поради една или друга причина към момента звучат минорно и като че ли в застой, но все пак има още около 20 дни, в които всичко да се обърне на 180 градуса!
Не очаквам Чонг и Гомез да запишат много минути този сезон. Срещу Сан Хосе бая ги подмятаха, върху физиката си имат още много работа.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
Гомез едва ли ще стане по-едър от Меси.
Чонг и той не върви много мускулест. Според мен трябва да поцъкат повече с батковците да се научат да се пазят и да се борят с по-силните от тях. Не е нужно всеки да става мускулеста горила, с цел да не го избутват за високите топки.
За мен лично Лукаку трябва да свали 7-8 килограма и така хем ще е по-бърз, хем и ще скача повече.

Чонг и той не върви много мускулест. Според мен трябва да поцъкат повече с батковците да се научат да се пазят и да се борят с по-силните от тях. Не е нужно всеки да става мускулеста горила, с цел да не го избутват за високите топки.
За мен лично Лукаку трябва да свали 7-8 килограма и така хем ще е по-бърз, хем и ще скача повече.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Лий Грант
Тоя не беше ли един черен вратар, някъде по Стоук май играеше
Гледал съм му силни мачове. За съжаление не забелязвам ясна стратегия при трансферите на Юнайтед - такава, каквато може ясно да се види при Клоп, например, въпреки че и той прави странни ходове като Шакири. При нас ми е пълна мъгла, Емери явно ще променя изцяло облика на отбора и прави мазаляк в момента.

Леевски, оле

Статистика на сър Алекс 2009-2013 срещу ТОП отборите
27-9-14 - 90 точки
След сър Алекс срещу ТОП отборите
19-14-17 - 71 точки
8 победи по-малко
5 равенства повече
3 загуби повече
Очаквано има спад, но като цяло не е чак толкова страшно.
Тези 5 равенства в повече, ако бяха 3-4 победи, може би нещата щяха да са ОК, даже много добре.
Както имахме някои случаи в които се спасихме с 1-1 в последните минути, така имахме и неприятни изравнявания в края.
Но по подобие на мачовете срещу отборите от 2-ро и 3-то ниво, то и тук нарояването на Х-ве малко или много ни спъва, това е крайният извод!
14 загуби при Фърги и 17 след него...в контекста на доминацията му, то това може да се счита дори и за вид прогрес(в кръга на шегата).
134 победи, 31 равенства, 25 загуби - Сър Алекс
101 победи, 47 равенства, 42 загуби - след сър Алекс
Увеличението на равенствата с +16 и увеличението на загубите с +17 (огромен процент от тях срещу отборите от 2-ро и 3-то ниво - middle and bottom), мисля че се оказа пагубно за прогреса и евентуалните успехи на отбора за този период.
Високият брой равенства 0-0 и 1-1(особено от водеща позиция), гарнирани със загуби от 0-1 и 1-2 - това са т.нар. фатални резултати за Манчестър Юнайтед!
Отборът изключително рядко и нито веднъж през 2017-2018 НЕ допусна повече от 2 гола!
Загубите с 0-2 са също много рядко.
Навсякъде всичко се касае до +1 гол, за да се подобрят нещата!
1-0, 2-1, 1-1 и 2-2
Разбира се, че по ред причини понякога не се получава да вкараш, но при нас този интервал 0-1 вкарани гола...просто ни е*** майката, това е истината!
Рекордьори сме по Failed to score от ТОП отборите, но иначе сме лидери по Clean sheets.
И като се балансират нещата, буквално се получава категорията 0-0.
27-9-14 - 90 точки
След сър Алекс срещу ТОП отборите
19-14-17 - 71 точки
8 победи по-малко
5 равенства повече
3 загуби повече
Очаквано има спад, но като цяло не е чак толкова страшно.
Тези 5 равенства в повече, ако бяха 3-4 победи, може би нещата щяха да са ОК, даже много добре.
Както имахме някои случаи в които се спасихме с 1-1 в последните минути, така имахме и неприятни изравнявания в края.
Но по подобие на мачовете срещу отборите от 2-ро и 3-то ниво, то и тук нарояването на Х-ве малко или много ни спъва, това е крайният извод!
14 загуби при Фърги и 17 след него...в контекста на доминацията му, то това може да се счита дори и за вид прогрес(в кръга на шегата).
134 победи, 31 равенства, 25 загуби - Сър Алекс
101 победи, 47 равенства, 42 загуби - след сър Алекс
Увеличението на равенствата с +16 и увеличението на загубите с +17 (огромен процент от тях срещу отборите от 2-ро и 3-то ниво - middle and bottom), мисля че се оказа пагубно за прогреса и евентуалните успехи на отбора за този период.
Високият брой равенства 0-0 и 1-1(особено от водеща позиция), гарнирани със загуби от 0-1 и 1-2 - това са т.нар. фатални резултати за Манчестър Юнайтед!
Отборът изключително рядко и нито веднъж през 2017-2018 НЕ допусна повече от 2 гола!
Загубите с 0-2 са също много рядко.
Навсякъде всичко се касае до +1 гол, за да се подобрят нещата!
1-0, 2-1, 1-1 и 2-2
Разбира се, че по ред причини понякога не се получава да вкараш, но при нас този интервал 0-1 вкарани гола...просто ни е*** майката, това е истината!
Рекордьори сме по Failed to score от ТОП отборите, но иначе сме лидери по Clean sheets.
И като се балансират нещата, буквално се получава категорията 0-0.
Тик-так! На 09.08 мандалото хлопва
Селекция йок.