Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2018

Мнениеот JackPackage » 03 юли 2018 17:16

diplomat написа:
JackPackage написа:То ДеХеа ако си пренесе формата от СП и във ВЛ ще е забавно, ще има Икер-2 за Жозе :lol: :mrgreen:

Никакъв шанс, Де Хеа е любимец на Моуриньо - на няколко пъти каза, че Юнайтед няма да продава най-добрия си играч, визирайки испанеца.

Той Жозе Икер не го продаде, просто го сложи пейка, щото направи няколко груби грешки и каза че Адан е по-добър вратар :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 юли 2018 17:19

JackPackage написа:Той Жозе Икер не го продаде, просто го сложи пейка, щото направи няколко груби грешки и каза че Адан е по-добър вратар :mrgreen:

С Икер проблемът беше жена му, която е репортерка и се говореше, че Жозето обвинява нея за изтичане на информация относно титулярните му 11 преди мачовете на Реал. :mrgreen: Очевидно враждата между двамата е била на лично ниво, а не толкова относно вратарските качества на Касияс.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 юли 2018 11:22

За мен е по-добре, че Де Хея прави лошо световно.Перез се влияе от социалните мнения, Хамес направи 5 добри мача на СП 2014 и той веднага извади големите пачки да го докара.В момента Перез сигурно е по-склонен да докара Акинфеев или Олсен вместо ДДХ.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 05 юли 2018 18:51

Пичове, тва с Роналдо стана сериозно май. Ще се изям от яд ако Юве го вземат само щото ние сме спали...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 06 юли 2018 06:55

vasilnv написа:Пичове, тва с Роналдо стана сериозно май. Ще се изям от яд ако Юве го вземат само щото ние сме спали...

Аз пък чета, че това са спекулации....основен фаворит бил.....Юнайтед :oops: :lol:

Все си мисля, че искат по-голям договор от Реал. Малко пари взима Рони :( :mrgreen:

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 06 юли 2018 12:46

Моето предположение спрямо последните писаници е дежа вю с трансфера на Де Хея при тях от преди 3г! Разликата е,че сега Юнайтед е Реал :lol:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 06 юли 2018 14:08

Трудно ми е да повярвам, че Юве ще платят 100млн за Роналдо.
Като цяло ми е трудно да повярвам, че някой ще ги плати тези пари за него. Каквото и да прави, както и да играе все пак е на 33 години.

Иначе някой е пуснал слух, че Челси искат Лингард и давали 80 млн. :mrgreen:
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 юли 2018 14:43

Jackxxx написа:Т

Иначе някой е пуснал слух, че Челси искат Лингард и давали 80 млн. :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Това ако стане, Абрамович направо да закрива клуба.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 06 юли 2018 17:46

Аз принципно бях против връщането на Роналдо, но ако наистина струва 100 милиона.....Все пак към момента продължава да е може би най-добрия футболист на света.А и за едно нещо съм сигурен-дойде ли Роналдо, няма да има паркиране на автобуса.Уудуърд разбира от маркетинг-стане ли конфликт Роналдо versus Жозе, Жозето ще бъде изгонен като мръсно коте.Според мен Фърги да вдига телефона и да обърне веднага самолета от посока Торино към посока Манчестър.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 06 юли 2018 19:27

MuFc1878 написа:
vasilnv написа:Пичове, тва с Роналдо стана сериозно май. Ще се изям от яд ако Юве го вземат само щото ние сме спали...

Аз пък чета, че това са спекулации....основен фаворит бил.....Юнайтед :oops: :lol:

Все си мисля, че искат по-голям договор от Реал. Малко пари взима Рони :( :mrgreen:

Може да е за някакъв PR, времето ще покаже. :twisted: Обаче май има информация и от скай, че Юве са много близо до сделка. Дано си прав за това, че сме фаворити. Така де, ако някой ще го купува, нека сме ние. :lol:

Scholesy93 написа:Аз принципно бях против връщането на Роналдо, но ако наистина струва 100 милиона.....Все пак към момента продължава да е може би най-добрия футболист на света.А и за едно нещо съм сигурен-дойде ли Роналдо, няма да има паркиране на автобуса.Уудуърд разбира от маркетинг-стане ли конфликт Роналдо versus Жозе, Жозето ще бъде изгонен като мръсно коте.Според мен Фърги да вдига телефона и да обърне веднага самолета от посока Торино към посока Манчестър.

100 млн не са нещо особено за днешния пазар. При положение, че футболисти като Неймар, Коутиньо струват над тези пари, то за Роналдо не трябва и да мислим много. Това, че е на 33 за мен не е проблем. Футболист като него спокойно може да изиграе още поне 4 сезона на най-високо ниво.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Манчестър Ю”