MuFc1878 написа:vasilnv написа:Пичове, тва с Роналдо стана сериозно май. Ще се изям от яд ако Юве го вземат само щото ние сме спали...
Аз пък чета, че това са спекулации....основен фаворит бил.....Юнайтед
Все си мисля, че искат по-голям договор от Реал. Малко пари взима Рони

Може да е за някакъв PR, времето ще покаже.

Обаче май има информация и от скай, че Юве са много близо до сделка. Дано си прав за това, че сме фаворити. Така де, ако някой ще го купува, нека сме ние.

Scholesy93 написа:Аз принципно бях против връщането на Роналдо, но ако наистина струва 100 милиона.....Все пак към момента продължава да е може би най-добрия футболист на света.А и за едно нещо съм сигурен-дойде ли Роналдо, няма да има паркиране на автобуса.Уудуърд разбира от маркетинг-стане ли конфликт Роналдо versus Жозе, Жозето ще бъде изгонен като мръсно коте.Според мен Фърги да вдига телефона и да обърне веднага самолета от посока Торино към посока Манчестър.
100 млн не са нещо особено за днешния пазар. При положение, че футболисти като Неймар, Коутиньо струват над тези пари, то за Роналдо не трябва и да мислим много. Това, че е на 33 за мен не е проблем. Футболист като него спокойно може да изиграе още поне 4 сезона на най-високо ниво.