Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2018
Taлиска отиде в Китай.
Верно, че отишъл в Китай. Бахти, вече на 24 години ходят в Китай...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Интересно, че и двете попълнения с контузии. Фред с лека травма, но тоз другия го гледах с патерици и операция на коляното...дали не е аут до края на годината

Според мен направихте добри трансфери. Млади играчи, които имат потенциал за нещо голямо, ако ги развиете.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Scholesy93
- Контакти:
Талиска игра под наем в Турция, защото португалското първенство му беше прекалено натоварващо.Никакъв шанс да сме го искали.
По-скоро някой агент се опитваше да му надуе бъдещата заплата.Сега жълтурковците сигурно го рекламират като някой невероятен талант, който са отмъкнали под носа на МЮ.
Желсон Мартинс сега е свободен агент май.Дясно крило, бая бърз е и умее да се надиграва 1на1.За без пари не е лош.Ще ни даде ширина в тази зона.Все ще е по-добре от Мата по крилото.
По-скоро някой агент се опитваше да му надуе бъдещата заплата.Сега жълтурковците сигурно го рекламират като някой невероятен талант, който са отмъкнали под носа на МЮ.
Желсон Мартинс сега е свободен агент май.Дясно крило, бая бърз е и умее да се надиграва 1на1.За без пари не е лош.Ще ни даде ширина в тази зона.Все ще е по-добре от Мата по крилото.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Честно казано и мен да вземат ще съм по-добре от Мата по крилото. Той, Мата, освен да си спре топката и да си я бутне назад или навътре друго не прави по крилото.
Иначе агента на Марсиал, доста сериозно критикува оставянето на французина на пейката след идването на Санчез и е заявил, че иска да си ходи.
Иначе агента на Марсиал, доста сериозно критикува оставянето на французина на пейката след идването на Санчез и е заявил, че иска да си ходи.
Марсиал само се лигави като го пуснат на терена. Въобще не приема на сериозна нещата. Имаше хубави моменти първият сезон, но след това тотална дупка. Стана като Мемфис...
Manchester United have no intention of selling Anthony Martial. [BBC]
То не зависи само от клуба трансфера и играча има роля. Помните ли миналото лято, как Гризман беше сигурен трансфер. Сега се говори същата история за Барса. Мислите ли, че има шанс да го взмем и като цяло имаме ли нужда от него? 
Никога не е излишно един Гризман или Дибала да имаш в отбора. Но ние имаме Санчез. За съжаление чилиеца играе доста слабо, като за мен основната вина си е в него. Моуриньо му е дал свобода да прави каквото иска, но никой не му е виновен че не може да си спре топката или че я губи постоянно в предни позиции. Някъде имаше статистика, че Санчез е изгубил най-много топки от целия отбор и то само за половин сезон игра.
Аз лично бих го разкарал, заедно с Марсиал, но бих докарал или Гризман или Дибала. Марсиал в крайна сметка трябва да се бори за мястото си. Ерера от както е в отбора се бори за титулярно място с една камара футболисти. И стана играч на сезона.
ЕДИТ: Гризман няма какво да го обсъждаме вече. Заяви, че остава в Атлетико.
Аз лично бих го разкарал, заедно с Марсиал, но бих докарал или Гризман или Дибала. Марсиал в крайна сметка трябва да се бори за мястото си. Ерера от както е в отбора се бори за титулярно място с една камара футболисти. И стана играч на сезона.
ЕДИТ: Гризман няма какво да го обсъждаме вече. Заяви, че остава в Атлетико.