MuFc1878 написа:За мен оптималният състав би изглеждал такаДДХ, Рафа, Видич, Рио, Евра, Карик, Фелайни, Кагава, Валенсия, Рууни, Перси
Кагава зад Перси, а Рууни отляво. Задължително трябва да се дава шанс на Заха, Аднан и Джеси. В ротационния план ще се включват Фил, Том, Ашли, Нани, Дани и Чича. Някои обаче не са за твърди титуляри!
В общи линии се допълваме,но само времето и решенията на Дейвид Мойс(относно титулярния състав),ще определят кой е най- оптималния вариант и в кои зони ротациите ще са най-необходими(въпреки,че по принцип в Англия са неизбежни,но все пак...не трябва да се прекалява)

Моето мнение е,че както 2-3 сезона можеше редовно да се дава шанс на недакърниците Карик-Клевърли-Уелбек(още повече че с нищо особено не спомогнаха за благото на отбора,предвид и прекаленото игрово време което им бе давано..защото ако беше някой друг треньор,досега да ги е закотвил на скамейката,защото честно да си призная...аз лично не издържам вече едни и същи идиоти да играят,и то за сметка на доста по-кадърни футболисти),сега е ред играчите,които търкаха пейката за тяхна сметка,да им бъде даден същия този шанс,защото просто е несправедливо(поне за мен)