Jackxxx написа:Дали има някакъв шанс спекулациите за Неймар и ПСЖ да пропаднат и бразилеца да акостира на Олд-а?
Все си мисля, че тия пари за Неймар могат да бъдат платени от Юнайтед. Със сигурност това не е проблема.
Определено това не е проблема.Проблемът е защо Неймар би искал да дойде при нас.Барса са по-голям клуб, могат да му предложат същата заплата като нас, а щом Меси намали оборотите, там Неймар ще е цар.Ривалдо, Роналдо, Роналдиньо и още една сума успели там бразилци показват, че е редно да остане.А при нас кои бразилци успяха да се наложат?Братята да Силва и Андо дебелия се провалиха.Англия не е за бразилците.
А това за Фелайни е добра новина.Бори се пичът, иска да се докаже, ама в Юнайтед да играе някакъв халф, който да не може да си спре топката и да я подава напред...Не мерси.Четири години провали, а неговият трансфер даде началото.Отваряме нова страница.
Щом продаваме Фела, значи явно сме се договорили за Матич, което си е ъпргейд.Или Фабиньо, чул ме Господ.Остава и едно дясно крило и сме бомба.Между другото, сега в Китай уж почват да режат бюджетите, може Моуриньо да пожелае събиране с Оскар.Има качества момчето.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.