Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот Tobacco » 09 юли 2017 10:38

Офтопик:

Офтопик:

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 11 юли 2017 14:57

Ииии Хамес официално в Байерн. :|
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 11 юли 2017 19:44

След като взехме нападател, спирам да следя вече акаунти и слухове. Ясно е, че никой не успява да познае какво се случва, до момента в който не започнат да се случват нещата.

И не знам за кое ме е яд повече - ниската цена на която Байерн взеха Хамес или самият факт, че отиде при тях, а не при нас.
The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 11 юли 2017 21:25

Jackxxx написа:След като взехме нападател, спирам да следя вече акаунти и слухове. Ясно е, че никой не успява да познае какво се случва, до момента в който не започнат да се случват нещата.

И не знам за кое ме е яд повече - ниската цена на която Байерн взеха Хамес или самият факт, че отиде при тях, а не при нас.

Няма от какво да те е яд - Шефа ако го е искал е щял да дойде, защото може да провериш кой е агент на колумбиеца
Явно Шефа не вярва, че Хамес ще играе толкова дефанзивно колкото трябва, за да покрие умрелия си стил.
Замислете се и защо се чака Перишич, а не някой друг или просто си пуснете произволен мач на Хърватите и ще се досетите

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 12 юли 2017 08:00

Да бе, то все играчи за дефанзивен стил ще взимаме. Да му пусна аз на шефа една презентация, негова, в която обяснява, как отбора за да печели трябва да вкарва по един гол повече от другия отбор. Ако Погба се отпуши и Мхитарян вземе да вкара 15-тина гола всичко ще е супер. Ама за сега няма такива изгледи и ще ни трябва някой от халфовата линия да вкарва голове.

Така или иначе аз се надявах повече на Санчез от колкото на Хамес и все още има време. :)
The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2017 09:25

Ivan Perisic move from Inter Milan to Manchester United getting closer. Talks ongoing. Inter still asking for close to £48m
:(

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 юли 2017 10:39

tevez написа:
Ivan Perisic move from Inter Milan to Manchester United getting closer. Talks ongoing. Inter still asking for close to £48m
:(

Е не взехте Мората, сега ако не вземете и този много добри новини ще се съберат :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 юли 2017 11:06

Все още се надявам на чудо.

Иначе една добра новина :arrow:
Белгийският национал Аднан Янузай ще премине от състава на Манчестър Юнайтед в този на Реал Сосиедад, след като двата клуба се договориха за трансферна сума от 9,8 милиона лири.
22-годишното крило така и не успя да си пробие път в състава на "червените дяволи" нито при Луис ван Гаал, нито при Жозе Моуриньо, въпреки обещаващия старт на кариерата му, по времето когато Дейвид Мойс бе начело на клуба от "Олд Трафорд".
Очаква се Янузай да бъде представен официално пред фенове и журналисти в Испания по-късно днес, когато ще подпише и договора си с клуба от Сан Себастиан.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2017 00:07

Айде да откраднете и Данило, а?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Манчестър Ю”