Нюкасъл - Манчестър Юнайтед 0:0 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
BlueRadiotherapist
- Контакти:
Re: Нюкасъл - Манчестър Юнайтед
100 процента дузпа срещу Льовенкрандс Отново мангалчестър е подпрян по безобразен начин.Докога ще бъдат компенсирани от съдиите.Отдавна мангалите са обещетени многократно за измрелите в Мюнхен.
Еххх,до кога?

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
daredevil написа:Бербатов е тоя дето не може на нацели от 2 метра вратите а и двата удара си бяха във вратите и спасени от вратаря.
Спасени другя път. Руни я изкара в аут, a Чикарито си я би във вратаря отблизо. Вратаря може и да беше близо, но мексиканчето спокойно можеше да не го цели.
Този мач и тези пропуски днес идват за да покажат на всички знайни и незнайни разбирачи, че футбола е просто игра и пропуски стават. Това са нещата от играта и дали ще изпусне Берба, Гигс или Рууни това просто се случва, а плюенето само в една посока е чиста доза злоба и желание за избиване на комплекси
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- martini_bg
- Контакти:
Айде и Гигс извън групата другия мач.
Много пропуски ...опа, Стивън Айрлънд влезе и за малко да го забие.
Много пропуски ...опа, Стивън Айрлънд влезе и за малко да го забие.
ros написа:Този мач и тези пропуски днес идват за да покажат на всички знайни и незнайни разбирачи, че футбола е просто игра и пропуски стават. Това са нещата от играта и дали ще изпусне Берба, Гигс или Рууни това просто се случва, а плюенето само в една посока е чиста доза злоба и желание за избиване на комплекси
+1
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Дали ще има Фърги тайм ?
- blue avalanche
- Контакти:
Очаквам да видя дали утре Рууни и Гигс ще бъдат оплюти от английската преса и дали ще бъдат извадени от групата.Така както постъпиха с Бербатов.Но ние знаем,че те са "недосегаеми",нали?
- martini_bg
- Контакти:
Frankie Lampard написа:Дали ще има Фърги тайм ?
Дали нямаше дузпа?Или чернокожият пънкар игра "чисто"?
Не в Манчестър няма симуланти....Да му дават Оскар на Ернандес веднага....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.