Ман Юнайтед -Милан
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ман Юнайтед -Милан
После някои да не се покрият, както става най-често. Аз ще съм налиния по време и след края на мача (стига да имам достъп до PC-то
)

Те така най често правят МИшКИТЕ както след мача с Арсенал и с MAN CITY като ги смляхме след това никой нема по форомите от тях 

Не знам,гледал съм на Милан 2 или 3 мача през този сезон и точно защитата им издишаше отвсякъде,Интер точно така ги биха,никаква тактическа дисциплина нямаше тогава при росонерите,а отзад се скъсаха да правят грешки и Абате и Тиаго Силва и Антонини и последния кой беше Фавали май..В халфовата линия като имена изпълнителите на Милан са по-класни,но ако гледаме моментната форма,Зеедорф не е това което беше,на Амброзини му тежат годинките,Пирло в дефанзивен план е занемарилиграта си,Бекъм и Рони няма да ги коментирам,те в какквато и форма да са са в състояние да избухнат за един миг и да решат двубоя
Иначе не знам дали Пато е напълно възстановен,ако не е не виждам смисъл да се рискува с него,при положение че Хунтелар е във форма,на скамейката е и Бориело.Относно Карик и Флетчър,може да не са световни звезди,но компенсират с изключителна работоспособност,покриват голям периметър,рядко бъркат пасове,а и още нещо много важно,отборни играчи са,липсва какъвто и да е егоизъм.По крилата също Парк и Валенсия изглеждат "посредствени" на фона на тези от другата страна,но пък притежават абсолютно същите качества като Карик и Флетчър и няма да се учудя ако един от двамата не накаже Милан довечера.

Lord of memory написа:Смешно е да ми казваш че Неста (който след контузията допуска грешки) и Силва са по-добри от Видич и Евънс, виж дефанзивиния рекорд на двата отбора тоя сезон и ще видиш че в 2 от 3 мача сте безумно зле....добре били....Иначе много ясно че Евра е с класи над вашия, а иначе Рафаел и вашия са на едно ниво, като цяло защитата ни е по-добре от вашата, колкото и да не ти се иска, Зеедорф и Скоулс ги слагам на едно ниво тоя сезон, имаха слаби мачове, но като цяло правят и много силни, естествено че Карик и Флетчър ще бъдат подценявани, те и Арсенал така ги подценяваха, те са по-млади и по силни физически от Пиро и Амброзини и ще ги надиграят, естествено притеснява ме Роналдиньо само заради нерваностойния двобой, но вашите поводе са много повече, така че нямам проблеми с тва. Бием ви със скорост, която е най-важно на игра 1в1 и с единоборства.
До довечера.
Сравнено по отделно играчите на Милан са много по добри от тези на Юнайтед.Първо Неста е най-добрия италиянски защитник последните 10 години и да го сравняваш с Евънс е смешно,след това не съм съгласен че Евра е по добър от Дзамброта например(въпреки че няма да играе),недей да съдиш по това колко гола са допуснали във първенството за това коя защита е по добра.А пък най-тъпото дето си споменал е че Карик и Флетчър са по добре физически от Амброзини и Гатузо,малко трудно тея голобради момчета ще ги надиграят във единиборства.Естествено трябва да се притеснаваш от Рони щото последно време му се въща настроението за игра особенно като си партнира с Пато.единствения пост дето Юнайтед превъзхожда е вратарския,страхувам се какви може да ги забърка Дида и се надявам че поне този път Абиати ще пази.Моята прогноза за мача е 2-0 за Милан
Евра е най-добрият ляв защитник в света в момента.
MuFc1878 написа:После някои да не се покрият, както става най-често. Аз ще съм налиния по време и след края на мача (стига да имам достъп до PC-то)
Аз не съм се покривал след загуба на Милан,няма да го направя и сега,ако мачът придобие такъв трагичен развой.Не съм сигурен обаче за хората от другата страна на барикадата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Lord of memory
- Контакти:
buffon написа:Lord of memory написа:Смешно е да ми казваш че Неста (който след контузията допуска грешки) и Силва са по-добри от Видич и Евънс, виж дефанзивиния рекорд на двата отбора тоя сезон и ще видиш че в 2 от 3 мача сте безумно зле....добре били....Иначе много ясно че Евра е с класи над вашия, а иначе Рафаел и вашия са на едно ниво, като цяло защитата ни е по-добре от вашата, колкото и да не ти се иска, Зеедорф и Скоулс ги слагам на едно ниво тоя сезон, имаха слаби мачове, но като цяло правят и много силни, естествено че Карик и Флетчър ще бъдат подценявани, те и Арсенал така ги подценяваха, те са по-млади и по силни физически от Пиро и Амброзини и ще ги надиграят, естествено притеснява ме Роналдиньо само заради нерваностойния двобой, но вашите поводе са много повече, така че нямам проблеми с тва. Бием ви със скорост, която е най-важно на игра 1в1 и с единоборства.
До довечера.
Сравнено по отделно играчите на Милан са много по добри от тези на Юнайтед.Първо Неста е най-добрия италиянски защитник последните 10 години и да го сравняваш с Евънс е смешно,след това не съм съгласен че Евра е по добър от Дзамброта например(въпреки че няма да играе),недей да съдиш по това колко гола са допуснали във първенството за това коя защита е по добра.А пък най-тъпото дето си споменал е че Карик и Флетчър са по добре физически от Амброзини и Гатузо,малко трудно тея голобради момчета ще ги надиграят във единиборства.Естествено трябва да се притеснаваш от Рони щото последно време му се въща настроението за игра особенно като си партнира с Пато.единствения пост дето Юнайтед превъзхожда е вратарския,страхувам се какви може да ги забърка Дида и се надявам че поне този път Абиати ще пази.Моята прогноза за мача е 2-0 за Милан
Мнения много, според мен Евра със сигурност е по-добър от днешния му съперник, и не сравнявам Евънс и Неска, а Рио и Неста и съм прав, защото първия почна неубедително сезона, след това почна да във форма, а втория почна добре, а след тва заради контузия излезе във форма. В средата на терена според мен нахъсани млади момчета в апогея на кариерата ще преборят бивши величия, който не са във форма (ако бяха Милан нямаше да е на 3то място), въпрос на мнение.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
buffon написа:Lord of memory написа:Смешно е да ми казваш че Неста (който след контузията допуска грешки) и Силва са по-добри от Видич и Евънс, виж дефанзивиния рекорд на двата отбора тоя сезон и ще видиш че в 2 от 3 мача сте безумно зле....добре били....Иначе много ясно че Евра е с класи над вашия, а иначе Рафаел и вашия са на едно ниво, като цяло защитата ни е по-добре от вашата, колкото и да не ти се иска, Зеедорф и Скоулс ги слагам на едно ниво тоя сезон, имаха слаби мачове, но като цяло правят и много силни, естествено че Карик и Флетчър ще бъдат подценявани, те и Арсенал така ги подценяваха, те са по-млади и по силни физически от Пиро и Амброзини и ще ги надиграят, естествено притеснява ме Роналдиньо само заради нерваностойния двобой, но вашите поводе са много повече, така че нямам проблеми с тва. Бием ви със скорост, която е най-важно на игра 1в1 и с единоборства.
До довечера.
До голяма степен си прав.Милан има несъмнено по-класните футболисти,но това не означава сигурна победа.В последните две издания на сблъсъка между двата отбора резултатът беше логичен,дано и сега да е така.Иначе Евра е по-добър и то много от Антонини,който ще играе днес.А и Карик и Флетчър съвсем не са голобради момчета вече.Но каквото и да си говорим тук,довечера ще видим кой кого...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Lord of memory
- Контакти:
Флетчър на 25 ако не е голобрад за дефанзивен полузащитник не знам тогава какъв е....а Карик е по-голям но последните няколко мача играе супер и е доста по-млад от Гатусо или Амбросини примерно и ако бяхте такива невероятни единици едва ли щяхте да сте 3ти в Италия. И тва че точно физически ви надделяват и ви взимат точки всякакви отбори от класирането говори достатъчно, точно тва ще се случи довечера.
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
Lord of memory написа:Флетчър на 25 ако не е голобрад за дефанзивен полузащитник не знам тогава какъв е....а Карик е по-голям но последните няколко мача играе супер и е доста по-млад от Гатусо или Амбросини примерно и ако бяхте такива невероятни единици едва ли щяхте да сте 3ти в Италия. И тва че точно физически ви надделяват и ви взимат точки всякакви отбори от класирането говори достатъчно, точно тва ще се случи довечера.
Да можеби Милан издиша в първенството но когато става въпрос за два мача всеки трябва да се страхува,Реал си изпати сега е ред и на Юнайтед.