ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед - Волфсбург 2:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Paul Scholes
- Контакти:
Re: ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед - Волфсбург 2:1
Честита победа.
С оглед на резултати от групата, всичко започва отначало.
Срещу ЦСКА Москва ранен мач ли ще е, или пак от 21:45?
Някой има ли гиф с гола на Смолинг и пасът на Мата?
С оглед на резултати от групата, всичко започва отначало.
Срещу ЦСКА Москва ранен мач ли ще е, или пак от 21:45?
Някой има ли гиф с гола на Смолинг и пасът на Мата?
Честита победа !
Рууни е абсолютен длъжник, с него на терена или без е едно и също. Перфектна смяна на ЛвГ с изваждането на Валенсия. Швайни е ТИТАН ! Джоунс се справи добре в защита, Марсиал спечели почти всички въздушни двубои, а Рууни му провали сигурна асистенция. Много важна победа !
Добре, че Сити биха, че иначе щяха да ми насерат фиша.

Рууни е абсолютен длъжник, с него на терена или без е едно и също. Перфектна смяна на ЛвГ с изваждането на Валенсия. Швайни е ТИТАН ! Джоунс се справи добре в защита, Марсиал спечели почти всички въздушни двубои, а Рууни му провали сигурна асистенция. Много важна победа !
Добре, че Сити биха, че иначе щяха да ми насерат фиша.
[/center]- Black&White1926
- Контакти:
Честита победа! Мачът се оказа много по-сложен отколкото очаквахме, но важното е, че всичко завърши благополучно.
Ех, този резултат 2-1 на Олд Трафорд при оставащи 15 минути...На тръни до последно, а като започнат изсипванията и статичните...молиш се някой да изчисти в кюпа възможно най-далеч от наказателното
Много ме е яд, че винаги като водим с 1 гол разлика, противника ни притиска в заключителните минути и настъпва някаква дезорганизация, която идва буквално от нищото.
Като цяло положителните неща бяха повече от отрицателните, но някои грешки със сигурност трябва да си останат в този мач завинаги.
Шнайдерлин е като добиче - погледът му излъчва страшно дебилство, направо не мога да го гледам, особено гарниран с толкова безлична и крайно рискова игра.
Рууни игра като пълен аматьор.
Мемфис с тази лакомия и неефективност на действията...страшно много ми вдига кръвното. Какво по-точно иска да направи!?
В някои отношения бие Нани по цигания тотално.
Дармиан започна зле, но завърши страхотно. Горе долу същото важи и за Блинд. Лявата зона горе в началото...колкото пъти минаваше топка, толкова пъти нещо се пропукваше.
Валенсия също не бе на ниво. Грешно е обаче да се вини за гола, просто защото, първо че си пазаше човека и второ, всичко се случи толкова бързо, че просто нямаше начин да се реагира. Проблемът започна още на тъча, когато 2-3 се струпаха да бият този с топката, Шнайдерлин реши да се прави на хитрец, но го разминаха като деска игра и вече с 1-2 тънки паса ни матираха тотално, включително и Смолинг, който нямаше какво да направи.
А най-лошото е, че и към 55-та минути се случи за втори път същото нещо - с 2 паса ни разкостиха и пак в същата зона, но добре че имаше засада.
Сега към хубавите новини:
Швайни ги разпиля по всички показатели! Мата след дузпата живна, но дотогава беше страшно неефективен, а вече пасът с петичката...висша класа, която показа креативността на испанеца в пълния си блясък. Но след това и той се поизгуби в общия фон. Умората и при него започна да си казва думата.
Марсиал - отвори доста пространства, направи няколко блестящи пробива, но нямаше късмет за съжаление.
На моменти беше доста изолиран, но като цяло игра сравнително добре(причислено към общия фон).
Майки - невероятен, нямам думи просто! С този гол и невероятните намеси в напечените моменти...определено мирише на Играч на мача.
Смените - Ашли и Джоунс се включиха активно, но тази на Перейра...нож с две остриета.
Къде беше Фелата? Мамка му! Със Смо щяха да разцепят Лорда и Дост във въздуха, отделно да внесат и повече увереност и сила при напечените статични положения, но...чакам го за Арсенал. Пак да раздава правосъдие и тънки пасове в дълбочина.
Ключови три точки и вече чакаме завръщането в нашата любима Москва
Ех, този резултат 2-1 на Олд Трафорд при оставащи 15 минути...На тръни до последно, а като започнат изсипванията и статичните...молиш се някой да изчисти в кюпа възможно най-далеч от наказателното
Много ме е яд, че винаги като водим с 1 гол разлика, противника ни притиска в заключителните минути и настъпва някаква дезорганизация, която идва буквално от нищото.
Като цяло положителните неща бяха повече от отрицателните, но някои грешки със сигурност трябва да си останат в този мач завинаги.
Шнайдерлин е като добиче - погледът му излъчва страшно дебилство, направо не мога да го гледам, особено гарниран с толкова безлична и крайно рискова игра.
Рууни игра като пълен аматьор.
Мемфис с тази лакомия и неефективност на действията...страшно много ми вдига кръвното. Какво по-точно иска да направи!?
В някои отношения бие Нани по цигания тотално.
Дармиан започна зле, но завърши страхотно. Горе долу същото важи и за Блинд. Лявата зона горе в началото...колкото пъти минаваше топка, толкова пъти нещо се пропукваше.
Валенсия също не бе на ниво. Грешно е обаче да се вини за гола, просто защото, първо че си пазаше човека и второ, всичко се случи толкова бързо, че просто нямаше начин да се реагира. Проблемът започна още на тъча, когато 2-3 се струпаха да бият този с топката, Шнайдерлин реши да се прави на хитрец, но го разминаха като деска игра и вече с 1-2 тънки паса ни матираха тотално, включително и Смолинг, който нямаше какво да направи.
А най-лошото е, че и към 55-та минути се случи за втори път същото нещо - с 2 паса ни разкостиха и пак в същата зона, но добре че имаше засада.
Сега към хубавите новини:
Швайни ги разпиля по всички показатели! Мата след дузпата живна, но дотогава беше страшно неефективен, а вече пасът с петичката...висша класа, която показа креативността на испанеца в пълния си блясък. Но след това и той се поизгуби в общия фон. Умората и при него започна да си казва думата.
Марсиал - отвори доста пространства, направи няколко блестящи пробива, но нямаше късмет за съжаление.
На моменти беше доста изолиран, но като цяло игра сравнително добре(причислено към общия фон).
Майки - невероятен, нямам думи просто! С този гол и невероятните намеси в напечените моменти...определено мирише на Играч на мача.
Смените - Ашли и Джоунс се включиха активно, но тази на Перейра...нож с две остриета.
Къде беше Фелата? Мамка му! Със Смо щяха да разцепят Лорда и Дост във въздуха, отделно да внесат и повече увереност и сила при напечените статични положения, но...чакам го за Арсенал. Пак да раздава правосъдие и тънки пасове в дълбочина.
Ключови три точки и вече чакаме завръщането в нашата любима Москва
Не съдете крайно футболистите и играта на отбора. Победата в този мач беше без алтернатива, което породи известно напрежение и скованост в някои ситуации. Аз съм доволен. Нито ще съдя, нито ще давам оценка на някого. Ще има много такива мачове, които трябва да се печелят с повече битка, отколкото чисто футболни качества. Честита много важна победа!
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Добре, че бихте, че иначе с коефициента на английските отбори става страшно и догодина може и да се борим за 3 места в ШЛ.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
Аз съм доволен от резултата и от развръската на мача.Нуждаем се точно от такива мачове - обрати ,битки ,трудности с непретенциозни отбори ,каляваме се ,това ще ни е много от полза след нова година когато започва екшана на всички фронтове.И футболистите имат нужда от това ,повечето са нови и трябва да знаят че няма да е лесно ,но трябва да успяват.Аз съм сигурен че проблемите които изпитваме в последните 15-20минути когато водим с 1 гол ,ще преминат с времето.
Снощи ,нямаше как да гледам от началото ,получих известие на тела че са ни повели в началото на мача .... бях спокоен ,последва известие за 1:1 ,после за 2:1 ... знаех че ще се случи.Това ми хареса ,стабилен отбор сме ,нямаме нищо общо с миналия сезон.Точно в момента предпочитам победа с 1 гол в здрава битка ,от колкото едно 3:0 примерно.Отбора има нужда от това.
Колкото и да ми е неприятно обаче , Руунката ... Трябва да почива!
Снощи ,нямаше как да гледам от началото ,получих известие на тела че са ни повели в началото на мача .... бях спокоен ,последва известие за 1:1 ,после за 2:1 ... знаех че ще се случи.Това ми хареса ,стабилен отбор сме ,нямаме нищо общо с миналия сезон.Точно в момента предпочитам победа с 1 гол в здрава битка ,от колкото едно 3:0 примерно.Отбора има нужда от това.
Колкото и да ми е неприятно обаче , Руунката ... Трябва да почива!
Re: ШЛ 2015/16 | Манчестър Юнайтед - Волфсбург
Jackxxx написа:Нищо чудно 2:1. Нищо чудно да се налага да обръщаме.
Мда, добре че си познавам кочинката.
Не знам защо, някои хора решиха, че Волфсбург ще ни легнат и ще ни оставят да си развяваме "шортите" както искаме.
Все пак, тази победа е от изключителна важност и ще вдъхне доста самочувствие в играчите, като ще свали и голяма част от напрежението.
Продължавам да искам в центъра да гледам Швайни-Ерера. Удивително комбо са. За мен играч на мача е Смолинг, но той да не забрави да почерпи Мата.
Какъв резултат са дали методите на ЛВГ? 20 минути са наредени отзад катеначо и само луд късмет ги спаси. Вчера си говорих с един луд фен на Байерн , че той казва че Байерн са играли точно така преди да изгонят ЛВГ - тотална липса на идея , ако поведат се прибират и чакат да свърши мача.
Абе вие eбавате ли се? При Сър Алекс винаги играехме супер пестеливо в групите