Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sunscres92 написа:Много слаба симулация, трябваше да се постарае.
neutralenfen написа:Очаквам безпроблемна победа за Арсенал.Смятам, че водените от шубата са доста по-класен отбор към момента и имат сериозен потенциал, който за съжаление не съумяват да разгърнат за нещо повече от място в ШЛ и съответно ранно отпадане там. Нищо лично към феновете на Юнайтед, но този сезон сте нереални късметлии. Поне 15 от точките ви бяха постигнати с много, много шанс, но това си е част от футбола разбира се. Както не за първи път ще кажа, Арсенал и Ливърпул няма да имат проблеми да ви изпреварят в битката за топ 4. За вас остава да се борите с Тотнъм и Сотон, а там по-скоро ще успеете да вземете петото място. Програмата ви е много тежка и там късметът вече трябва да ви обърне гръб. За финал ще кажа, че Ван Гаал няма място в голям отбор като Юнайтед. Сигурно го пиша за пореден път, но този човек не струва и вие ще го разберете в най-скоро време.
Хейтвайте ме после, коолкото искате. Аз си казвам това което мисля. Живи и здрави и успех в битката за топ 4, която все пак едва ли ще спечелите.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Rofles написа:sunscres92 написа:Много слаба симулация, трябваше да се постарае.
Коментара на Драгоев ми стига. Мерси.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта