Съндърланд - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд - Манчестър Юнайтед
Само да отбележа, че НЕ аз съм пуснал темата за мача... 
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
Лично според мен добър турнирен резултат.Пък на този стадион се играе трудно ,Шити от 3 години подред дават там дупетата.Феновете на лузърпул няма да ги коментирам ,че можа да дават някой мач по лузърпул хистори.
Утре като се събудим ще има нови

[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
Kristianc написа:daniel875 написа:Вие нямате ли си личен живот, че толкова се палите за няколко загуби? Цял живот не може този отбор да е на върха. Плюс това мястото на финала е гарантирано. Какво толкова се е случило?
Ти си могъл да пишеш и свестни коментариЕми случило се е това, че пак няма да се правят трансфери и пак ще се разчита на Рууни и Перси да докарат Юнайтед до 4ката, което ще бъде доста трудно.
Не в четворката, ами шампион ще станете вероятно. В началото на сезона заложих пари и ще спечеля. ФА пак ще ви побутнат, когато трябва.
Направо е смешно това, което се пише тук. Представи си, че в началото на 2000 година се отказах от отбора, който поддържаш ти. Отвратих се тогава от видяното и си избрах просто един. Преди това бях и за двата големи, което беше парадокс.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
даниеле, като е предрешено всичко, що живееш още? Аре тегли си ножа вече... 
- manutd legeng
- Контакти:
Tobacco написа:Заха????????????????? КОГА??????????????????
Втръснахте ми с това момче!На въпроса:смятам,че ще поиграйва понякога,НО не разчитаме на него!
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
daniel875 написа:Kristianc написа:daniel875 написа:Вие нямате ли си личен живот, че толкова се палите за няколко загуби? Цял живот не може този отбор да е на върха. Плюс това мястото на финала е гарантирано. Какво толкова се е случило?
Ти си могъл да пишеш и свестни коментариЕми случило се е това, че пак няма да се правят трансфери и пак ще се разчита на Рууни и Перси да докарат Юнайтед до 4ката, което ще бъде доста трудно.
Не в четворката, ами шампион ще станете вероятно. В началото на сезона заложих пари и ще спечеля. ФА пак ще ви побутнат, когато трябва.
Направо е смешно това, което се пише тук. Представи си, че в началото на 2000 година се отказах от отбора, който поддържаш ти. Отвратих се тогава от видяното и си избрах просто един. Преди това бях и за двата големи, което беше парадокс.
Боже господи ХАхахахахаха така сменя отборите като телефони хахахахахаа
Tobacco написа:Тука можехме и да бием, и не виня никой за загубата.Много жалко че отново не видяхме Заха,а цял мач трябваше да търпим еднотипния Тонито..
Съдиите и те за кой ли път отначалото на сезона се гаврят с нас,днеска беше върха
Валенсия,Клевърли,Карик...безобразни!
Гигс,Уелбек и Янузай се опитваха да направят нещо,но другите като са неефективни,трудно могат да се получат нещата.
Ако и срещу Суонси не видим Уилфи Заха в игра,окончателно ще пиша втората черна точка на Мойс,това вече е гавра(най-вече на фона на крещящата нужда,от нещо свежо и креативно в играта).
Срещу Соунзи няма ли да играят вече Рууни и Перси заедно? Ебаси кво стана. На 19ти имаме мач с Челси..
ivo77 написа:Загубите в момента са полезни. Трябва да извадят Мойс и Глейзър от заблудата, че сегашният отбор(с малки изключения) става за нещо.
+1878
Един от най-точните коментари,поздравления Иво!