Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Премиършип:Манчестър Юн-Манчестър Сити 8-4-2013
Е не .. второто полувреме ще го гледам на "mute" или по sky sports ..
Този коментатор направо не знам кой го е сложил там.Да оставим, че само говори за Юнайтед и нищо не каза за Сити.Гигс играе с ръка,а той ми говори глупости по история.След това каза,че Руни е първия с картон, но Силва го получи малко по-рано за игра с ръка.Накрая 3 пъти каза,че Джо Харт направи невероятно спасяване дори когато той би аут .. а още поне 3-4 пъти обърка футболистите.
Този коментатор направо не знам кой го е сложил там.Да оставим, че само говори за Юнайтед и нищо не каза за Сити.Гигс играе с ръка,а той ми говори глупости по история.След това каза,че Руни е първия с картон, но Силва го получи малко по-рано за игра с ръка.Накрая 3 пъти каза,че Джо Харт направи невероятно спасяване дори когато той би аут .. а още поне 3-4 пъти обърка футболистите.

Равностойно първо полувреме.
Може би 1 гол ще реши победителя.
Може би 1 гол ще реши победителя.
Много неадекватен коментатор.Първо не знам къде видя "засада"-та на Перси,а след това и намесата на Джо Харт
Можеше поне да се извини
Иначе Сити владеят инициативата,Юнайтед добре контраатакуват,но липсват положенията.Като неутрален фен очаквах малко повече от двубоя,но дано второто полувреме ме опровергае
П.С.Уелбек прави страхотен мач!

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Много слабо полувреме.Второто да пуска Агуеро,че да ви убие. 

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!
0007 написа:Много неадекватен коментатор.Първо не знам къде видя "засада"-та на Перси,а след това и намесата на Джо ХартМожеше поне да се извини
Иначе Сити владеят инициативата,Юнайтед добре контраатакуват,но липсват положенията.Като неутрален фен очаквах малко повече от двубоя,но дано второто полувреме ме опровергае
![]()
А питаш ли ни нас,феновете на Юнайтед какво ни е този като ни коментира 90% от мачовете през този сезон

Офтопик:
Офтопик:
Офтопик:
ако се коментираха лошо само мачовете на МЮ пак щеше да е добре , коментаторите в Диема са под всякаква критика ... затова вече гледам по интернет 

Офтопик:
Офтопик:
Смятай колко постен от към положения е мача щом повечето мнения са за коменатора по Диема 

ОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО СИТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City!