MuFc1878 написа:"The Sun": Гарет Бейл е споделил на съотборниците си от националния тим на Уелс, че никога повече няма да играе за Тотнъм!
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
Последна промяна от LordSirAlexFerguson на 14 авг 2013 12:22, променено общо 1 път.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)
[wrapimg=]http://img.startingeleven.co.uk/u/520b4c0ed593f.jpg[/wrapimg]
ЗАПЛАТИТЕ В МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
http://www.tsmplug.com/richlist/manches ... ries-list/
Андерсон взима повече от Гигс
А Рууни взима най-много пара и пак недоволен (250К).....
Андерсон взима повече от Гигс
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:smoothc написа:Майстор си на късия разказ,не може да ти се отрече:)Състава който съм публикувал според мен е най-доброто с което разполага Юнайтед в момента.
Литературата ми е слабост,какво да се прави![]()
Извинявай,но като текуща форма на футболистите или като цяло...защото ако е първото,мисля че не си напълно прав,защото:Най-добрият състав(на този етап),е този който Дейвид Мойс пусна срещу Уигън.Това е 100% така и просто няма две мнения! Но,ако е второто,то тогава къде са Рууни,Чичарито,Валенсия,Йънг...
С Уелбек и Карик които "трябва да са с ограничени минути"Отностно съства...изразявам си мнението,разбира се,че ти като виден специалист имаш правото да не се съгласиш,но позволи ми да имам собствено мнение.Може ли?Май ти е доста трудно да приемеш различната точка на събеседниците си?
Не разбирам само защо е тази ирония,но това си е твой проблем...
Защо още в началото намесваш Уелбек и Карик!? Да,трябва да са с ограничени минути,но както ясно се вижда(на този етап) съставът на Юнайтед не е в оптимална форма,някои бяха дълго време контузени,други се присъединиха по-късно,така че...при тези условия не виждам причина,двамата да не бъдат титуляри.
Относно това какъв съм...нека го оставим настрана,просто е излишно да влизаме в полемики
Това че не съм съгласен с нещо,защо трябва да се тълкува като "вид ограничение на собственото мнение"...Аргументирай се,уточни фактите,прегледай още веднъж ситуацията и коментирай,но ето един пример за твой сериозен пропуск:Казваш,че публикуваната от теб схема е най-доброто с което Юнайтед разполага в момента,ок!? Добре,елементарен въпрос:Защо не си включил Заха!? Със сигурност най-добре представилия се играч на турнето,адаптацията му премина доста бързо,направи прекрасно впечатление на всички,дори започнаха да го сравняват с младия Роналдо(2003/2004)!
Да,наистина ми е доста трудно да приема различната точка,особено когато граничи с парадоксалност...
MuFc1878 написа:ЗАПЛАТИТЕ В МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Андерсон взима повече от ГигсА Рууни взима най-много пара и пак недоволен (250К).....
Извод:Проблемът на Рууни е от коренно различно естество...а всъщност дали има реален проблем,или той си го създава изкуствено!?
Този проблем бе преди да подпише новия договор. Следователно отпада, после беше, че няма силни играчи в Юнайтед (бяха взети Кагава и Перси), после бил втора цигулка, а сега вече не знам какво му пречи! Най-сетне да излезе и да каже пред клуба и феновете 
Ашли Йънг на 3-то място по заплатка......БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
MuFc1878 написа:Този проблем бе преди да подпише новия договор. Следователно отпада, после беше, че няма силни играчи в Юнайтед (бяха взети Кагава и Перси), после бил втора цигулка, а сега вече не знам какво му пречи! Най-сетне да излезе и да каже пред клуба и феновете
Някои коментират,че проблема бил между Рууни и Дейвид Мойс...Което за мен е малко несъстоятелно(особено след като доста по-рано се появиха спекулациите,че Рууни иска да напуска),което не означава че не е възможно,особено след като преди години са имали някакви пререкания...но най-логичното си остава-скандал между сър Алекс и Рууни
С голям скандал се раздели тогава младия Рууни с Евертън....та сега вече въобще да не иска да играе под ръководство на Дейвид Мойс. Но пък си имаше ядове и доста преди да се разбере, че Сър Алекс напуска?!
[center]Джерард: Рууни ми довери нещо[/center]
Найс
Английският капитан Стивън Джерард разкри, че е имал разговор с Уейн Рууни, свързан с бъдещето на нападателя в Манчестър Юнайтед.
27-годишният футболист обмисля да внесе официално искане за трансфер, за да си прекара преминаване в Челси това лято, след като е разочарован от живота на „Олд Трафорд”.
Въпреки че беше изключен от мача за „Къмюнити Шийлд” срещу Уигън, спечелен с 2:0 в неделя поради контузия в рамото, Рууни участва в тренировките на селекционера на Англия Рой Ходжсън преди контролата срещу Шотландия на „Уембли” днес.
„Няма да бъде често спрямо Уейн да говоря за този разговор, но разбира се аз съм близък с него”, каза Джерард на пресконференция във вчера. „За мен е важно как Уейн Рууни се чувства за утрешния мач и аз съм сигурен, че той ще се справи с другите неща.”
Найс
- old_traff
- Контакти:
Spanish TV show Punto Pelota has made a claim that United's new top target is Mesut Ozil. The Real Madrid star is said to be the subject of a £40million approach and could ask the club to accept any offer if Gareth Bale arrives at the Bernabeu to increase competition for places as he is reportedly aware of the alleged interest from David Moyes.