Трансферни спекулации - Лято 2025
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферни спекулации - Лято 2017
Ван Дайк е сигурен за Ливърпул.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
kingofpop написа:за мен Мората е най-надценения нападател изобщо в света![]()
колкото и да се опитвам да му гледам силен мач все не се получава.....да не говорим, че 90 % от головете му се на празна врата![]()
не случайно Зизу го е закотвил на пейката и изгледи да му гласува доверие няма и не вярвам да има
Пълна тояга
Леевски, оле
Manchester United are interested in signing Borussia Dortmund forward Pierre-Emerick Aubameyang. (Daily Star)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Силно се надявам спекулациите и най-вече достоверността им спрямо офанзивните футболисти да се въртят около този списък
Англия - Кейн, Лукаку, Санчес
Испания - Бейл, Гризман, Мората
Италия - Икарди
Германия - Левандовски, Обамеянг
Франция - Кавани, Лаказет
Бонус - Инсине, Белоти, Вернер, Лемар, Мбапе
Едни от тях са утвърдени фигури, докато други притежават уникална статистика от последните 1-2 сезона, което ги превръща в доста апетитни хапки за усъвършенстване, например Мбапе/Лемар, Белоти, Вернер.
Алекс, в такъв случай това ще те зарадва.
От скай Италия твърдят, че от Реал са отхвърлили оферта от 52 млн за Мората, като искат 78. Ръководството ни е готово да се обърне към Белоти и да даде 70 млн за него, в случай, че ударим на камък с испанеца.
С тази оферта май опровергаваме информацията, че в евентуална сделка за Мората включваме и Де Хея, който пък няма да се опитва да форсира преминаването си в Реал.
От скай Италия твърдят, че от Реал са отхвърлили оферта от 52 млн за Мората, като искат 78. Ръководството ни е готово да се обърне към Белоти и да даде 70 млн за него, в случай, че ударим на камък с испанеца.
С тази оферта май опровергаваме информацията, че в евентуална сделка за Мората включваме и Де Хея, който пък няма да се опитва да форсира преминаването си в Реал.
Имената ок, но вече подробностите са ми леко съмнителни и като цяло правя заключението, че това е новина с доста ниски нива на достоверност.
Първо, Белоти със сигурност не е по-скъп от Мората и второ, за 8 милиона в повече едва ли клуб като Манчестър Юнайтед би си променил рязко целта.
И ти си прав. Реално според мен тези пари са прекалено много и за единия, и за другия, но пък в днешно време не са кой знае какви цени. Между другото, колко пъти това лято смятате, че ще бъде подобрен рекорда на Погба?
Има някакви информации, от съвсем пък ненадеждни източници, че Моу отново се е ориентирал към Ренато Санчез.
Има някакви информации, от съвсем пък ненадеждни източници, че Моу отново се е ориентирал към Ренато Санчез.
- Scholesy93
- Контакти:
vasilnv написа:И ти си прав. Реално според мен тези пари са прекалено много и за единия, и за другия, но пък в днешно време не са кой знае какви цени. Между другото, колко пъти това лято смятате, че ще бъде подобрен рекорда на Погба?
Дано не го вземем.Преди година твърдях, че Ренато не е нещо особено, и засега не ме е опровергал.Беше млад играч с 20 мача за Бенфика и един хубав гол в европейското, това е.Не дава някакви особени пасове, в защита не работи, не бележи голове.Като цяло единственото му умение на терена е да мине играч 1 на 1 в центъра на терена.Напомня ми на Баркли отпреди 5 години, когато го обявяваха за новия Руни.До ден днешен Баркли не е станал Руни.Даже не е близо.Всъщност не-вече е доста близко до настоящия Руни.Но не толкова защото той напредва, а защото Руни дърпа назад.
А Мората и Белоти са надценени.Мората е на 25 и няма ни един сезон като твърд титуляр.В Юве се менкаше с Манджукич.В Реал е твърда резерва.70+ милиона?Я стига.А Белоти е Имобиле номер 2-един добър сезон с много голове и вече всички топ клубове го искат.Следващата година едвам ще наниже 5 гола с някой отбор като Борусия и новия му отбор ще се чуди къде може да го набута с голямата му заплата.Ако ще взимаме таран, за същите пари, с които можем да купим Белоти и Мората, можем да докараме Лукаку, Икарди и Аубамеянг.С една малка разлика-тези тримата от 3-4 години са твърди титуляри в големи първенства, а и от 3-4 години нижат гол след гол.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Саутхемптън се дърпат за трансфера на Ван Дайк в Пуул.За мен е доста качествен защитник-висок, бърз, прави хубави шпагати, а освен това е доста добър с топка в краката и може да дава дълги пасове, а ние такъв защитник нямаме.Иска ми се да се възползваме от ситуацията-хем ще докараме качествен партньор на Байи, хем ще направим сечено на Пуул.Сигурно и без това ще отиде там, след месец или два драми, но ако има шанс трябва да го докараме.На Пуул защитата им куца и Клоп е набелязал най-добрия възможен вариант за заздравяването и.Много напомня на Хумелс.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Jannik Vestergaard е голяма машина. Много го харесвам и дано погледнем скоро към него